Milanezi s Balkana
Milanchannel je tocno pokazao na sto su otisli novci. Mariev transfer na pokrivanje toga sto ne igramo LP, i sve ostalo na ove koji su dosli, tocnije na plaće. Cristanteova lova na Bonaventuru. Milan je potrošio tocno 0. I pokrio dug zbog ne igranja europe.

I neka tako i rade, ali to naci da i Galliani mora raditi svoj posao jer o njegovom poslu ovisi priljev novca. A on ga je radio LOŠE. Sada se nije ni mogao riješiti tog smeća koje je doveo. Pa igrači koje on dovede kasnije ne mogu naci angažman ni uturskoj, na tom su nivou! A igrali za naš Milan... uff... Confused

Strani i talijanski portali pišu da se, ako se plasiramo u LP nagodinu, može očekivati da smo s novcem na nuli i da ce Milan imati tada love za mercato. Otici ce Essien, MExes, prodani Matri i Birsa valjda itc.

Inače, mladi igrač Liverpoola je navodno potpisao za nas. Suso. Gledao sam ga i on je super dobar. Ali dok ne vidim njega s dresom na zimu ili na ljeto, ne pušim te fore.

Treba potpisati njega i Ginkela na ljeto i uzeti od arapa novce da se napravi stadion, neka se zove kako god. To Barbara i pokusava raditi. Ona jedina nesto tu mijenja. Zato je svom tati i dala popis Gallianievih poslova i rekla: pa dobro koji je klinac ovo? Bacanje novca? Pa nije obitelj Berlusconi luda baš.

Vjerujem da klub ide na bolje. Casa Milan radi dobro, i novi stadion je nužan. za 4-5 godina vec mora biti u funkciji, ili ranije. Jer Milan po procjenama ekonomista moze zarađivati iznad 300mln od stadiona godisnje, do 350. Npr juve je sada na 270. A i smo na 200.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Čitam na Milannews da su najplaćeniji igrači Torres i Mexes sa 4 milijuna eura po sezoni, nakon njih slijede Montolivo i de Jong sa 3,5 milijuna eura po sezoni. Također, pozivajući se na današnje izdanje Gazzette dello sport, objavili su kako je Milan smanjio potrošnju na plaćanje igrača sa 105 na 94 milijuna eura godišnje.

Izgradnja novog stadiona je neophodna za Milan, ako žele držati korak sa ostalim europskim klubovima. Međutim, ne znam u kakvoj je fazi taj projekt?Zadnje sam čitao u veljači ili travnju, a tada se govorilo da Milan za dvije-tri godine ima vlastitu nogometnu arenu.

3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Po toj listi takođe ispada da dajemo 25 miliona više nego Inter i Napoli na plate... Jesmo toliko bolji od njih zaključite sami.
Devilcool
Reply
http://www.rossoneriblog.com/wp-content/...014-15.jpg
Reply
Jel neko mozda primjetio sta se desava u Juveu? Alegri je donio svoj maler, pa ja ne znam sta taj covjek radi na treninzima?? Vidal out, Tevez out, Pirlo out...
Reply
Poslao im Galiani trojanca Big Grin .
Devilcool
Reply
Sad kad Moggi izjavi da je Berlusconi platio Allegrija da im unisti ekipu...nadam se da hoce.
FORZA MILAN
Reply
http://www.sportske.net/vest/medjunarodn...94307.html Big Grin
Reply
A bre niko da čestita našim košarkašima... Tongue

Šta mislite je l' bijemo Amerikance?
Devilcool
Reply
(09-14-2014, 11:46 AM)Red and black fan Wrote: A bre niko da čestita našim košarkašima... Tongue

Šta mislite je l' bijemo Amerikance?

Stavio sam 50 kuna na Srbiju.
Reply