09-02-2014, 07:46 AM
Jbt Ensare kada ćeš biti zadovoljan?
MILANO SIAMO NOI!!!!
|
Milanezi s Balkana
|
|
09-02-2014, 08:38 AM
Ovdje neki stvarno pretjeruju. Kako uopce mozete biti nezadovoljni? Ja prvi osobno ne volim Galliania zadnjih par godina, napravio je sranja, je, ali koliki je nas budzet za ovu sezonu? I on dovede 5-6 dobrih igraca koji su vise nego dovoljni za Seriu A. I vi neki se nadjete pljuvati jer je prodao Marija(osobno ga cijenim i volim ali on nije cist u glavi) kojeg smo isto tako svi pljuvali i zeljeli da ga se proda zbog njegovog ponasanja itd...
Onda dizete Cristantea u nebesa, ja osobno nikad ga nisam gledao a mozda s razlogom, gdje da ga gledam, da je neki vanserijski igrac pa bili bi njegovi potezi na portalima. Dajte molim vas, prodao je nedokazanog mladog igraca za 6mil. To je sasvim ok. E ako doticni igrac napravi karijeru, onda nam svima hebite mater zbog ovog. Vise bi patio da su prodali Mastoura, e to je talent, vidio sam mu poteze, o njemu se pise, bilo ga je u javnosti. Mozda ni on ne uspije ali sigurno je veci potencijal od Cristantea. Koliko ste buike dizali oko Polija kad ono, ups, zasad je to samo prosjecan igrac. Daj Boze da postane klasa. Pa sta sad sto je Torres tu? Bolje da ga ima nego da ga nema. Ne volim ga ali neka ga, bice konkurencija u napadu. Ima da vise rade i treniraju. Sta fali Menezu? Nista. Odlican igrac za Seriu A. Alex? Star ali iskusan, bolje on nego Bonera. Imamo dobru obranu sada, imamo sirok izbor igraca. Van Ginkel? Veliki talent kojeg je ozljeda izbacila iz nogometa, mozda sada proradi, mozda je to nas wunderkind! Imam osjecaj da ovdje neki mrze Gallianija iz dna duse u tolikoj mjeri da i kad napravi solidan mercatto oni ce biti nezadovoljni.
malo o torresu iz drugog kuta gledanja...ne tipicnog nego malo dubljeg....
oduvijek mi je bio drag igrac a sada mi je jos drazi...zasto? e pa lik je zaradjivao u chelseau 8 milijuna po sezoni(neki portali kazu 11) ima cvrst ugovor i u najboljim je godinama(30) i on umjesto da sjedi na klupi i zaradjuje bogatstvo...odigra tu i tamo neku tekmu protiv slabijih protivnika...osvoji konacno naslov premiershipa(chelsea je prvak sigurno) i mozda(realno) ligu prvaka...sta on napravi? zeli u klub u kojem ce biti prvi napadac....izabere milan...bez lige prvaka....ali uvijet milana je da prepolovi svoju placu....i lik pristane (odrice se 8-10 milijuna eura koje bi dobio da je ostao u chelseau kroz dvije sezone)....kolko bi to od nas ovdje na forumu napravilo? ja prvi nikad...sta mozemo ocekivati od torresa? da ce se boriti svaku tekmu i ponovo dokazivati kao i kad je imao 17-18 godina dok je igrao u atleticu i da nece raditi pizdarije ko mario....jer mu je ocito vaznije od novca da dokaze svima da moze ponovo igrati na vrhunskoj razini...svaka cast i imas moju punu podrsku... sto se tice prodaje cristantea....neki su su bunili i kad smo prodali merkela jer su i u njemu vidili talent iako ja nikad nisam...a di je merkel sada? merkela smo dali za pare i faraona....tog cristantea pippo je gledao svaki dan na treningu prosle sezone i sada je prosao pripreme...valjda on zna bolje od nas...istina debitirao je golom ali ko zna...mozda je u glavi propuh ko gourcuff.... mercatom sam zadovoljan...zaradili smo 18 milijuna eura na transferima i smanjili smo place za 20 milijuna brutto sigurno....a ojacali momcad....ostaje nam samo serie a...mozemo svaku tekmu igrat u najjacem sastavu....bio sam pesimist do prije mjesec dana ali realno je da budemo medju 3 na kraju sezone....
09-02-2014, 09:18 AM
Ovo ti je najbolji komentar ikada!
09-02-2014, 10:38 AM
Kalla i Memo sve potpisujem! To sam isto htio napisati, ali mi se mrsko prepirati sa pojedincima na forumu.
Uglavnom, sezona je dobro krenula i sacekajmo jos 2-3 kola za prve ocjene. Vec poslije Juvea cemo znati otprilike gdje smo ove godine.
09-02-2014, 01:11 PM
Kalla
![]()
09-02-2014, 02:03 PM
(09-02-2014, 08:38 AM)MEMO Wrote: Ovdje neki stvarno pretjeruju. Kako uopce mozete biti nezadovoljni? Ja prvi osobno ne volim Galliania zadnjih par godina, napravio je sranja, je, ali koliki je nas budzet za ovu sezonu? I on dovede 5-6 dobrih igraca koji su vise nego dovoljni za Seriu A. I vi neki se nadjete pljuvati jer je prodao Marija(osobno ga cijenim i volim ali on nije cist u glavi) kojeg smo isto tako svi pljuvali i zeljeli da ga se proda zbog njegovog ponasanja itd...---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Van Ginkel je došao na pozajmicu bez prava otkupa, tako da priča da će proraditi i da ćemo mi imati nešto od toga pada u vodu. Po meni jedina prednost njegovog dolaska je pojačavanje konkurencije u sredini i eventualna motivacija igrača sličnog tipa (prvanstveno mislim na Polija).
09-02-2014, 08:44 PM
zao mi je sto nismo taarabta uzeli....to je jedini kiks mercata
09-03-2014, 11:14 PM
cristante e otisao i sasvim razbirlivo sta ce na posudbii ili da bide rezerva na essien i klinac iz celziii ,,, Pogba e ostavio Man Utd posto nisu mu dali minutazu i sada welbek otisao za 10 sek ic oko nie mu trepnuo znaci to su klinci talentiii koi su sigurni u svoi potencijall i ne zele da im se blokora razvoj ,,, nek mu e sa sreca i nek napravi karieru za naslove bice igraca veruem ...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|