Milanezi s Balkana
posudjivali smo prosle sezone od engleskog drugoligasa tako da je ovo korak naprijed....
Reply
Pre bih da ne dovodimo napadače koji se spominju pa sve i da rizikujemo da povredom Pacinija nemamo špica. Jednostavno to su pare koje odlaze u nepovrat a neće nam ništa značiti takvi igrači pa onda mora neko dobar da se proda.
Kakav Tores kakve pičke materine.
Devilcool
Reply
(08-26-2014, 02:03 PM)huss Wrote: Neko je pito kad smo zadnji put startovali prvenstvo pobjedom. To je u sezoni 2010-2011. pobijedili Lecce 4:0, naravno ujedno i zadnja titula.

ja se sjecam debija zlatana kad je promasio penal u prvom kolu protiv nekih u gostima....nismo dobili tu tekmu a bilo je prvo kolo
Reply
(08-26-2014, 11:49 PM)kalla1899 Wrote:
(08-26-2014, 02:03 PM)huss Wrote: Neko je pito kad smo zadnji put startovali prvenstvo pobjedom. To je u sezoni 2010-2011. pobijedili Lecce 4:0, naravno ujedno i zadnja titula.

ja se sjecam debija zlatana kad je promasio penal u prvom kolu protiv nekih u gostima....nismo dobili tu tekmu a bilo je prvo kolo

zlatan je u 2 kolu debitovao, u prvom je bio na tribinama
29 August 2010 Lecce H 4 – 0 Pato Goal 16', 28', Thiago Silva Goal 23', Inzaghi Goal 90' 37,177 1st
Reply
koliko mi god bili ljuti na upravu milana...to je privatni klub i nemamo pravo glasa...neulaskom u lp najvise je izgubio silvio
ja sam se pomirio da smo nekad bili vrh...sad nismo i kako stvari stoje nikad vise necemo dok se god klub ne proda..
e bas mi je drago sto je napoli ispao....
Reply
Zasto onda ta uprava trazi od navijaca da kupuju karte, dresove, i ostala sranja? Sto ce im uopste tribine? Neka postave dve stolice samo, jednu za pedofila a jednu za celavog.
Reply
Cijenio sam ga mnogo kao igraca i bez ovoga, ali nakon ovog za mene zasluzuje status nekih prijasnjih nedodirljivih u Milanu. http://www.football-italia.net/54984/ram...nks-monaco Prije svega je covjek doplatio da njegov transfer u Milan prodje, a sad je odbio prelazak u Monaco koji bi mu realno trenutno dao mnogo vecu platu.
Reply
U napad nam dolazi Torres. Sjajno. Pa jebo majku, jesu li oni ista naučili u zadnji par godina? Torres neće da pređe na posudbu, a mi mu ne damo toliku platu, znači bilo bi 50% od chelsea. Potres hoće potpuno da ga kupi mi, znači tu bi onda opet bio ugovor od 4,5 mil.€ na tri godine. Pa jebote narod onda bolje da smo ostavili Maria.
Ma nek se unose u 3 p.m.
Ako mislimo dogodit Torresa ili ostale propale fudbalere, onda samo bacamo pare jer i ovako nam je jak tim. Jedino da dovedemo neko pravo pojačanje al za to nemamo para. Bolje bacat lovu na besmislene plate
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ovo je tipičan Galiani koji hoće da smiri navijače velikim imenom i koji će možda i uspeti u tome jer vidim da ljudi prihvataju ovaj idiotski potez i propalog igrača. Nemam reči da posle toliko promašenih dovlačenja istrošenih igrača i tantalovih muka da se rešimo velikih plata koje traju dan danas mi pokušavamo da povučemo ponovo ovakav potez.

Rami je ispao ljudina otkako je u klubu što je za svaku pohvalu ali da ne preterujemo sa nama je jedva preko pola godine Smile .
Devilcool
Reply
maharaja....oni imaju pravo traziti na navijacima ne da prihvate ili odbiju....
sto se tice torresa smatram da ce igrat bolje od balotellija....ako nista profesionalac je i nece radit probleme
Reply