Milanezi s Balkana
Elsha je bio ok, nije sad bio nesto woow....ja mislim @huss da je Mario sa svojim kretanjem, odnosno ne kretanjem, dosta usporavao i ogranicavao prostor Elshi...takodjer Elsha se previse sa njim druzio...

Juce su najbolji bili Honda(mvp turnira), Menez i De Sciglio...treba jos spomenuti u Essiena...

Medjutim ono sto sam ja vidio juce a nisam dugo vremena je TRCANJE.... igraci Milana napokon ponovo trce, u svaki duel se ulazi jako i konacno se vidi bar neka zelja za borbom...
Takodjer Pippo je vrlo pokretljiv kod aut linije stalno sudjeluje u igri i to mi se zaista svidja...vidi se taj njegov entuzijazam....bila bi zaista steta da mu ne dovedu postenog napadaca i veznog igraca i neko solidno desno krilo...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Šaravi i Honda bi mogli dosta da profitiraju odlaskom Maria što se videlo juče a ako ta dvojica pogode formu napad će biti dosta jači nego sa njim.
Inače Šaravi ko je gledao i dalje nema blage veze da doda loptu, nadoknadi radom u odbrani ali mora da poradi na tome.
Svideo mi se Menez, kao jedino naše krilo i bolje bi bilo da nastavi u tom ritmu.
Devilcool
Reply
ne zanimaju me prijateljske...protiv lazia cemo vidit sta su radili na pripremama...moze neko nac podatak kada smo pobijedili u prvom kolu zadnji put?
Reply
Najgore sto moze da se desi je da se navijaci umire ovim nebitnim turnirom, i da se ne dovede nijedno kvalitetno pojacanje.

Mozda Milan pobedi na nebitnom 45 minuta turniru, ali Milan i dalje nije jaci nego prosle godine kada je zavrsio bez Evrope. Moze Inzagi da nalozi igrace par puta, ali igra se 38 utakmica, a Milan nema kvalitet. (Eh sad, pitanje je sta uprava misli. Mozda oni misle da Milan ima dovoljan kvalitet za njihov cilj, a taj cilj moze biti 10. mesto.)

A ako misle da dovedu Toresa, onda bolje da ne dovode nikoga.
Reply
united zeli de jonga...navodno trazimo 12.5 mil eura...ja bi ga prodao i doveo dvojicu za tu lovu...
Reply
De Sciglio nam je bio najbolji igrač, i odigrali smo koncentrirano i nabrijano. Pippo ce ih napaliti na par tekmi ali kvaliteta dobija na duze staze. Ako dovedu špica, Cercia i veznog onda ok, imamo sanse u borbi za 3 mjesto. Ali ako ne, onda smo 5. i ne moramo ni pocinjati.

"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
bez europe...koncentrirani samo na prvenstvo....to je jedina nasa prednost u borbi za vrh tablice....sto se tice igrackog kadra iza juvea rome i napolija....sto se tice kvalitete trenera vidjet cemo nakon par kola....zelja trece mjesto ali realnost je 5-7.
Reply
Prediction League 2014-2015 is here http://www.milanmania.com/forum/showthread.php?tid=751
Reply
Neko je pito kad smo zadnji put startovali prvenstvo pobjedom. To je u sezoni 2010-2011. pobijedili Lecce 4:0, naravno ujedno i zadnja titula.
Reply
Milan, bez obzira koga proda i koliko zaradi, ima 0 eura za platiti igrače. To je naš gazda, veliki Milanista Silvio. Okmilan

Ako Galliani i dovede neke igrače na posudbu mozemo biti zahvalni sto imamo tog blesavog Galliania koji daje starcima ugovore ali i ima puno veza pa i dofura te besplatne igrače.

Lestienne, krilo Bruggea bi trebao doci na posudbu jer ga je kupio neki Qatar-ski fond itd., bla, bla. Van Ginkel iz Chelsea isto. Torres ili Borini. TorresDevilol

Eto. Postali mali klub u koji Chelsea salje igrače koji ne igraju, mlade. Koja tuga.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply