Milanezi s Balkana
Mogli su uzeti vrsaljka za kojega barem ima nade. Robinho otišao, hvala bogu.i kažu da smo uzeli golmana diega kolega, ali ne vjerujem. Ovo je postalo totalno smeće od kluba.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Robinho definitivno odlazi, hvala Bogu. Riješili smo se dva igrača. Nemam pojma o Armeru. Na SP-u je bio solidan.
O golmanima se piše svašta. Perin, Lopez čak i Reina se spominju uz Milan.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Jeste dosta bolji od Konstanta iz prostog razloga što je ovaj svojim debilnim intervencijama u odbrani zasenio Antoninia i Boneru iz najboljih dana, takvo neznanje je teško dostići i jedva sam dočekao da ode. Ličio je na igrača kratko vreme i to je to.
Ako bismo već davali pare na beka ja bih hteo Darmiana ali i Armero ako uopšte dođe je napredak u odnosu na Konstanta.
Devilcool
Reply
Napokon pobjeda!!!I sva tri napadača su bili strijelci!Svaka čast!

Vidio sam samo golove. Jel netko gledao tekmu i ako je, kako je igrao Cristante?Hoćemo li napokon imati našeg mladca u prvom sastavu?
Reply
allegri zeli boneru....
Reply
(08-07-2014, 10:35 AM)kalla1899 Wrote: allegri zeli boneru....

sereš Devilol
Reply
https://www.youtube.com/watch?v=xkjXUTIlKVg ... Ovo je pregled jucerasnje tekme...

Sto se tice ove turneje u SAD-u ... ni ovo ljeto nista novo, navikli smo da nas sve ozbiljne ekipe nabijaju non stop....

Sto ce tice ekipe....vezni red je ocjenjen kao ubjedljivo najlosiji dio ekipe...bez kvalitetnog DM ili De Jonga koji ce pokriti teren za dvojicu to izgleda dosta lose...kad mislim na nase vezne igrace govorim i za njihovo kretanje u odbrani i napadu...u takom losem veznom redu najbolji je bio Cristante...ako dobije minutazu kao sto je dobio De Sciglio jako mlad mislim da se moze od njega puno pozitivni stvari ocekivati....Poli i Muntari vrlo lose spremni i slabo trce u odbranu, za mene je negativno iznenadjnje Poli....sto se tice Saponare mislim da je @Mrki pitao za njega...Saponara igra na mjestu ljevog veznog tamo gdje igra Muntari...i to u napadu je dosta dobro, imamo igraca vise koji je opasan po gol, moze dodati pravi pas i cuvati loptu jer je tehnicki potkovan, medjutim za mene ogromni minus odbrana....ta njegova strana vazda ostaje prazan iza njegovi ledja i uopste nije pokazao napredak u utakmicama, jednostavno sporo se vraca nazad cak nekad i ne trci, ipak je to razumljivo jer je igrao poluspica, ofanzivnog veznog ili krila...

Stoperi su nam spori, prespori u ekipi nemamo ni jednog brzog stopera...Sto se tice brojnosti jedan je viska, ja se nadam da ce otici Bonera a ostati Zapata medjutim to se nece desiti...Mexes ce ostati jer igra za 50% manju platu, tako si osiguro mjesto u ekipi...par Rami i Alex je cvrst u duelima i u skoku ali kad je igra u pitanju kad ih napadaju iz tih rupa u nasem veznom redu to je pravi cirkus...

Sto se tice bekova, svi do jednog su nespremni...mali De Sciglio je opet se povrjedio i stalno je povrijedjen....prodaja Constanta je veliko pojacanje za nas...Sljedece sedmice bi trebao doci Armero i on moze dobro zatvroriti tu ljevu stranu mada to nije ni Santon ni Criscito a i jedan i drugi bi pojacali nasu odbranu, ovako to je sad samo krpljenje....Zaccardo mora otici iz ekipe i NE SMIJE se racunati na njega...Albetrazzi jos nije sazrio za Milana to se vidi kako ukoceno i pod pritiskom igra...Ako mogu prodati Abatea i dovesti Santona Criscita ili Darmiana to obavezno moraju uraditi, jer Abate moze donjeti dobrih 8-10 miliona

Sto se tice golmana, smjesni su ispali sa Aggaziem...uopste nisu zadovoljni sa njim i on ide u Sassulo na posudbu vrlo vjerovatni....Diego Lopez ako dodje bice veliko pojacanje, sjajan je golman, izbacio je Cassillasa iz ekipe i mora izbaciti i Abbiatia...Real je vec pristao ali on trazi veliku platu za 3 god ugovora ja mislim 3,5 miliona eura po sezoni....danas i sutra mu je agent u gradu i pokusace se dogovoriti....

Sto se tice napada i krila...najvece razocarenje Elsha....trci ok trudi se ...ali uopste nije jak u duelima i nema onu zeelju za golovima kao nekad kad je bas napadao da zabije gol...Pazzini i Balloteli standardna prica...Pazzinia ako hranite loptom on ce zabijat...al to tad nista...Mario samo puca slobodne jer ga samo to zanima...Menez ce biti ok pojacanje ako se ne povrjedi...najbolji igrac u napadu je bio Niang....borba snalazljivost pozrtvovanost sve pet...samo veliki minus zavrsnica...to je sve nedostatka minuta u nogama...kad treba da zabije da asistira tad sve upropasti...ali Pippo je trazio da ga skinu sa transfer liste i da zeli da ostane u ekipi...Honda je juce bio medju boljim...ali on i dalje ne moze igrati tog desnog krila...ubio se za sredine terena....da hrani lotpom igrace prema gore....

Sto se tice pojacanja....Cerci je i dalje prva zelja, alternativa je Cambell i sa obojicom je ostvaren pozitivan kontakt...mislim da ce obojica biti veliko pojacanje nasoj ekipi...takodjer Pippo zeli jos jednog veznog igraca...Dzemaili i Song su glavne dvije price jer moguce je da ce De Jonga prodati u United sto bi po meni bilo besmisleno...Pippo je mislio zamjeniti sa Saponarom Montoliva ali izgelda to nece ici tako lako plus Poli ne pruza dobre partije, tako da vezni red ostane na malom Cristanteu i nekonstantnom Muntariu...pa je i logicno da trazi novog igraca u veznom redu... Essien takodjer mora biti prodan...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
A dobro, ova povreda DES-a nije standardna.
Diego hoće platu 2, 5 što je sića za odličnog golmana (rekao bih verovatno i vrhunska klasa da je dobijao priliku u lš) ali Perin je izbor za ko zna koliko godina, ako ne sad onda bar da ga obezbedimo za kasnije.
Ako prodamo jednog od dvojice najboljih igrača što Najdžel sigurno jeste najebali smo.
Kristante mene nije baš oduševio ili mu bar pozicija sa prijateljskih ne odgovara.
Devilcool
Reply
diego lopez novi clan milana....
Reply
Ovo je ustvari odličan posao, sigurno su Lopeza tražili bolji klubovi koji igraju lš, verovatno za veću platu a mi ga izgleda uzimamo za siću, ne sumnjam da je Karlo obavio deo posla.
Doveli smo vrhunskog igrača i u ovom sivilu u kom se nalazimo ne sumnjam da će mnogo značiti. Ima on još godina, taman koliko će potpisati ugovor, da brani na nivou iz Reala.
Da nema Perina ovo bi bilo super ali šta je tu je.
Devilcool
Reply