Milanezi s Balkana
od najprofesionalnijeg kluba smo postali najneozbiljniji klub u samo 7 godina....
Reply
(07-13-2014, 06:14 PM)DUCO Wrote: jeli el sharafi konecno fit poceo li pripreme sa svim ostali ,, i kako stoimo za ozledeni montolivo i koj jos su u bolnici
i ak moze neko da nabroi koj sve nas e napustio definitivno i na koga se nesmeta

Pipo bi trebalo da ugura par momaka odma u prvu ekipu i ozbilno da smeta na nima , cristante mora da dobie minutazu
trebalo e zadni 10 kola lansku sezonu da igra on i njegovi vrsnici iz primavera

Šaravi je igrao danas na trening meču, Montolivo sa vraća oko Novembra.
Amelia, Kopola, Urbi, Silvestre, Birsa, Traore, Noćerino, Kaka i Matri odoše.
Iako je Pipo vodio mlade igrače ne verujem u neku revoluciju što se tiče korišćenja istih...
Devilcool
Reply
(07-13-2014, 02:18 PM)dejo Wrote: NOVA PRAVILA PIPPA INZAGHIJA
http://www.milannews.it/primo-piano/gazz...ghi-149774
Umjesto Vrsaljka Milan se okrenuo Criscitu
http://www.milannews.it/primo-piano/mila...ssi-149806

Hehe svaka čast. Napokon neko normalan. A ne Clarence sa treningom u 15:00 da se SuperMario i ostali partijaneri mogu naspavaj od tulumarenje po cijelu noć. Ovo mi se sviđa. Mrs na trening
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ne znam za vas, ali za mene je Zapata bio vrlo dobar na SP-u. Nadam se da će unijeti to samopouzdanje i u novoj klupskoj sezoni.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
pa najgore od svega je to sto se on najbolje pokazao od svih Milanovih igraca, cak ima i najvise minuta iza sebe na prvenstvu... a kakve je dve sezone imao iza sebe u Milanu.
Reply
u paru sa yepesom je imao super prvenstvo....a ono desno krilo kolumbije kojeg je htio seedorf kad je dosao...moglo ga se dovest za sitnu lovu...sad je precijenjen nakon svjetskog i moglo ga se lijepo preprodat...ista stvar sa armerom.....
zapatu ce prodat sigurno...rami i alex su dovoljni za sredinu tablice...
Reply
Mnogo je lakše kad neko komanduje odbranom i razmišlja za ostale poput Jepesa, očekivanja od Zapate ne treba menjati posle svetskog...
Devilcool
Reply
Pippo je za mene krenuo sjajno u sezonu....Skontao je da je Gallianijev igrac za gasenj pozara i to obilato koristi...pojacao je strucni stab tacno sa ljudima koje je on zelio...doveo je trenera za prekide takozvane "mrtve sanse" da radi sa ekipom...tu smo u zadnje 2 sezone najvise primali golova....http://football-italia.net/52124/inzaghi-nothing-left-chance

Svjestan je Pippo da nece dobit Iturbea da nece dobiti Santona ili Casmeria koje je trazio, ali zato koristi pametno druge stvari....

Prvo, Monto kao kapiten je izjavio da su vise od pola igraca bili nezadovoljni sa sistemom rada Seedorfa...odnosno sa naporima na treningu...Seedorf ih je "ubijao"...pa su se pickice i balerine otisle plakati Gallianiu....
Posto je Galliani iskoristio i zadnje jockera Pippa kod navijaca, Pippo je siguran da mu sta god predlozi od sistema rada mora biti usvojeno....Seedorf je dosta slicnih stvari trazio ovo sa mobitelima i drustvenim mrezama npr, ali su balerinice i selfici se zalili Gallianiu pa ovaj otpustio Seedorfa...sad je prica drugacija Galliani to nece i ne smije ponovo uraditi...i to je super sto Pippo uradio...bas ono sto sam pricao...nije bitno koje trener bitno je da se Milan ponovo stavi na zdrave noge tj na pravi sistem, gdje se tacno zna ko sta i kad treba raditi...
Sto se toga dijela tice palac gore za Pippa....

Spominju se razni trasferi....vise mi je mrsko i kucat o njima...od Iturbea preko Valbuene Cercia do Crisicita...sta ce se tu sve izdesavati niko ne zna... odjednom imamo 27 miliona za Iturbea ali nemamo 500 hiljada za Ramia...to je sve meni naucna fantastika...laz i prevara...pa jedino se kod Milana desavaju takve situacije...nema sanse samo izmisljaju sa novinarima radi nekih buducih ostvarenja...garant ce sad Rami takodjer imati ogromno platu jer se "zrtvovao" za ugovor....
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Izgleda da cemo imat najvece pojacanje u taboru Juventusa a to je Max ALegri se spominje da bi ih mogao preuzet Big Grin
Reply
Conte preuzima repku, a Allegri Juventus. Ovo kad sam jutros pročitao, rekao sam: ovo je najbolji transfer za Milan Smile
Nema Contea, a papak preuzme našeg najvećeg rivala. Eto im panchina di merda pa nek uživaju snjim Smile
A Conte u reprezentaciji je sjajna stvar. Očekujem polufinale u Francuskoj
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply