07-05-2014, 03:45 PM
Iturbe jos nije potpisao nista....Juve Milan i Atletico Madrid su u utrci...Samo mi nije jasno otkud sad Milanu 28 miliona eura a jos nisu doveli Ramia iz Valencie jer ne daju jos 1,5 milion eura...takodjer ista situacija za Taarabta...
Kao zamjene Iturbea spominju se Griezmman, Cerci i Lavezzi...
Eh sad, susjedi imam jedno pitanje za vas...posto je Gianluca Di Marzio objavio da je Sime Vrsaljko vrlo blizu Milana i da se vec pocetkom sedmice moze ocekivati potpis...u Genovu bi na posudbu trebo Matri...zanima me kakv je Vrsaljko??? dali moze igrati i ljevo i desno?....znam da ima sjajnu sezonu iza sebe i znam da je 1992 god...a nisam ga previse pratio i gledao...pa me interesuje ...mozeli Sime pojacati nasu odbranu?
Kao zamjene Iturbea spominju se Griezmman, Cerci i Lavezzi...
Eh sad, susjedi imam jedno pitanje za vas...posto je Gianluca Di Marzio objavio da je Sime Vrsaljko vrlo blizu Milana i da se vec pocetkom sedmice moze ocekivati potpis...u Genovu bi na posudbu trebo Matri...zanima me kakv je Vrsaljko??? dali moze igrati i ljevo i desno?....znam da ima sjajnu sezonu iza sebe i znam da je 1992 god...a nisam ga previse pratio i gledao...pa me interesuje ...mozeli Sime pojacati nasu odbranu?
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...

MILANO SIAMO NOI!!!!