Milanezi s Balkana
Iturbe jos nije potpisao nista....Juve Milan i Atletico Madrid su u utrci...Samo mi nije jasno otkud sad Milanu 28 miliona eura a jos nisu doveli Ramia iz Valencie jer ne daju jos 1,5 milion eura...takodjer ista situacija za Taarabta...

Kao zamjene Iturbea spominju se Griezmman, Cerci i Lavezzi...

Eh sad, susjedi imam jedno pitanje za vas...posto je Gianluca Di Marzio objavio da je Sime Vrsaljko vrlo blizu Milana i da se vec pocetkom sedmice moze ocekivati potpis...u Genovu bi na posudbu trebo Matri...zanima me kakv je Vrsaljko??? dali moze igrati i ljevo i desno?....znam da ima sjajnu sezonu iza sebe i znam da je 1992 god...a nisam ga previse pratio i gledao...pa me interesuje ...mozeli Sime pojacati nasu odbranu?
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
vrsaljko zivotinja....prirodna pozicija desni bek ali moze igrat i lijevog...znaci ko de sciglio
dokazan u serie a...imao je odlicnu debitantsku sezonu u genoi....super pojacanje....
abate je brz...ali je mlitav za razliku od vrsaljka....de sciglio bi vjerojatno igrao lijevo onda...ili bi sto je realnije...bio prodan u real...onda vrsaljko lijevo i abate desno...jebiga.....ali plus u blagajni...
Reply
(07-03-2014, 07:00 PM)profa Wrote: Ako ne bude ništa id Iturbe-a, ne treba nam ni Cerci ni Lavezzi. Ako su već spremni dati toliki novac za Iturbe-a, onda neka ga preusmjere i daju Abate-a Psg-u za Lucasa Mouru.

Slažem se. I Šime Vrsaljko je izvrstan igrač.Pojačanje!
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Sime e vrolo los na levo , to smo videli na svetsko

zasto nisu povlekli broj 22 , nema smisao neko da ga nosi a i kako cese osecati taj neko taj broj ima veliku tezinu i bude veliki emocii
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
(07-06-2014, 09:57 AM)DUCO Wrote: Sime e vrolo los na levo , to smo videli na svetsko

zasto nisu povlekli broj 22 , nema smisao neko da ga nosi a i kako cese osecati taj neko taj broj ima veliku tezinu i bude veliki emocii

Ne slažem se. Šime je bio sjajan protiv Brazila na lijevom beku.
I gdje si ti DUCO???Devilcool
Reply
Pato ce izgleda zavrsit u Interu
Reply
Milan ozbiljno zagrizao za Cercija.
http://www.sportmediaset.mediaset.it/mer...dere.shtml
Reply
Berlusconiu je naravno skup Iturbe pa je dao OK za Cercia. 27 godina, i to nije isplativ transfer, jer za 3 godine ce opet imati vrijednost 0.

Ali barem se rješavamo ovih ampera od igrača: matri, binho, urby itd.

Vrsaljko nije lijevi bek, on nije ljevak. Imao je super polu sezonu sa Genovom, onda se ozlijedio. Vidjet cemo. Nije lako igrati za Milan. Nije to Genova. Od abatea nece biti losiji. Devilol
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Milan je ponudio Saravija realu, navodno kako bi skupili pare da osvjeze momcad...
Reply
Vrsaljko NE dolazi, a za ostalo vidjet cemo kako je krenulo da li ce iko uopste i doci jos...
Reply