Milanezi s Balkana
prandelli iskusan trener od kojeg ne ocekujes da radi kretenske greske....od kovaca nismo ni ocekivali nesto bolje
Reply
[Image: d09g-Mmq.gif]

Big Grin kakav kralj Devilol
Reply
Hajde, citanje sa usana Smile
Reply
daj moze li neko tacno napisat sta je rekao hehe
I stich, de postavi Besicev video kako jebe familiju onom crncu hahahaha
ta mi je bila najjaca: "jebem ti familiju u picku" hahahahaha koji kralj, al mi je postao drag, svaka mu cast Big Grin
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Jebem ti mater u picku, jebem ti sunce Big Grin koliko ja procitah sa usana Icon_lol2

Probat cu naci to
Reply
novinari se raspisali o odlasku kake kao da je zlatna lopta a ne bivsi nogometas...najvece nase pojacanje
Reply
Prvi put kad je odlazio plakao sam kao malo dijete....drugi put sam se nasmijao, rekao hvala i odlicno ....

Nevjerovatno sta je taj fudbal, apsolutno nevjerovatno...Ali mislim da je Kaka sam skuzio da vise nije na nivou ozbiljnog fudbalera i ovaj dolazak u Milan je bio sam njegov zadnji pokusaj...

Puno ima prica i spekulacija o novim igracima Milana....navodno nam je prvi pik Iturbe, ali 25 miliona eura od strane Milana za mene zvuci nestvarno...spominju se jos Eremenko, Dzemaili, spominju se i dalje vi oni silni bekovi...od Santona preko Darmiana...

Kad su u pitanju odlasci najvise se spominju Robinho, Balloteli Abate i Mexes....

Medjutim on sto je razocaravajuce da jos uvijek nisu doveli Ramia i Taarabata...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Oproštajno pisme od Ricarda Kake:
"Napustit mjesto koje nazivate domom uvijek je teška odluka. Ali dom nije samo mjesto gdje se nalazi naše srce , to je mjesto gdje će naše srce uvijek biti. Za mene , to mjesto, je AC Milan. U oba puta kada sam igrao ovdje , važnije od svih titula koje smo skupa osvojili, za mene je to moje osobno odrastanje kao igrač. Ovaj klub me naučio najvažnije manire igrača: sreća i ljubav prema sportu. Ovu ljubav koju imam, zauvijek će biti tu za klub i navijače. Ljubav može biti broj: 22. Sada napuštam dom opet, okrenut prema novom izazovu. Ali ostavljam poklon svojim navijačima, jednu od najvažnijih stvari koje imam ovdje. Moj broj će ostati sa vama. Simbol mog života i karijere u Milanu, u obliku respekta koliko mi sve ovo znaći. Dobro je imati dom, ali još bolje je primati ljubav i podršku od svakoga. Nadam se da me svi moji fanovi i dalje mogu bodriti u novom izazovu.
S puno ljubavi i poštovanja,
Kaka."

Naravno kako sam i predpostavio izvisili smo oko Iturbea....skoro pa sigurno ide u Juventus...eh sad taj Juventus....Iturbe jeste najbolji mladi igrac Serije A i logicno da se svi oko njega otimaju....ali Juventusu igrac profila Iturbe koji je klasicni krilni igrac ne treba...samo su ga uzeli da ga niko drugi ne uzme....ne vjerujem cak ni da ce igrat u prvi 11...Iturbe je htio u Milan jer je znao da moze igrati u prvi 11 i ima mjesta....ali Verona je odlucila da ga posalje u Juve 23 miliona eura plus Quagarella...je dobar transfer za Veronu plus Juve mu nudi platu 2,5 miliona eura i to je sah mat...Milan je prvi poceo pregovore ali je Galliani, zamislite, trazio od Verone 15 dana da proda Kaku Robinha i Mexesa....smjesno i neprofesionalno....Sad se navodno okrecemo Lavezziu
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(07-02-2014, 03:01 PM)Maji_TZ Wrote: Oproštajno pisme od Ricarda Kake:
"Napustit mjesto koje nazivate domom uvijek je teška odluka. Ali dom nije samo mjesto gdje se nalazi naše srce , to je mjesto gdje će naše srce uvijek biti. Za mene , to mjesto, je AC Milan. U oba puta kada sam igrao ovdje , važnije od svih titula koje smo skupa osvojili, za mene je to moje osobno odrastanje kao igrač. Ovaj klub me naučio najvažnije manire igrača: sreća i ljubav prema sportu. Ovu ljubav koju imam, zauvijek će biti tu za klub i navijače. Ljubav može biti broj: 22. Sada napuštam dom opet, okrenut prema novom izazovu. Ali ostavljam poklon svojim navijačima, jednu od najvažnijih stvari koje imam ovdje. Moj broj će ostati sa vama. Simbol mog života i karijere u Milanu, u obliku respekta koliko mi sve ovo znaći. Dobro je imati dom, ali još bolje je primati ljubav i podršku od svakoga. Nadam se da me svi moji fanovi i dalje mogu bodriti u novom izazovu.
S puno ljubavi i poštovanja,
Kaka."

Naravno kako sam i predpostavio izvisili smo oko Iturbea....skoro pa sigurno ide u Juventus...eh sad taj Juventus....Iturbe jeste najbolji mladi igrac Serije A i logicno da se svi oko njega otimaju....ali Juventusu igrac profila Iturbe koji je klasicni krilni igrac ne treba...samo su ga uzeli da ga niko drugi ne uzme....ne vjerujem cak ni da ce igrat u prvi 11...Iturbe je htio u Milan jer je znao da moze igrati u prvi 11 i ima mjesta....ali Verona je odlucila da ga posalje u Juve 23 miliona eura plus Quagarella...je dobar transfer za Veronu plus Juve mu nudi platu 2,5 miliona eura i to je sah mat...Milan je prvi poceo pregovore ali je Galliani, zamislite, trazio od Verone 15 dana da proda Kaku Robinha i Mexesa....smjesno i neprofesionalno....Sad se navodno okrecemo Lavezziu
navodno milan je poslao ponudu za Iturbea tesku 28 miliona 17 odmah, a 11 u ratama....

KAKA zove Robinha u Ameriku Smile Nadam se da ce ga Binho poslusat Smile
Reply
Ako ne bude ništa id Iturbe-a, ne treba nam ni Cerci ni Lavezzi. Ako su već spremni dati toliki novac za Iturbe-a, onda neka ga preusmjere i daju Abate-a Psg-u za Lucasa Mouru.
Reply