05-19-2011, 12:36 PM
forum vs. ensar! hehehe.ma ne,covjek je u pravu za neke stvari,ali isto tako je ruzno cuti onakve uvrede i tu se slazem sa ostalima.pretjerao si.
|
Milanezi s Balkana
|
|
05-19-2011, 12:36 PM
forum vs. ensar! hehehe.ma ne,covjek je u pravu za neke stvari,ali isto tako je ruzno cuti onakve uvrede i tu se slazem sa ostalima.pretjerao si.
05-19-2011, 01:04 PM
Cim se prica o Zlatanu Ibrahimovicu ja sam tu. Svi to vec znate. Svi znate koliko cijenim njegove fudbalske kvalitete i njegovo samopouzdanje, aroganciju, pobjednicki mentalitet (prepoznatljiv u svim klubovima u kojima je igrao),...i nevjerovatan uticaj (naravno pozitivan) na cijelu ekipu.
Moratti: Benitez je bio pogreška, ne možemo vratiti Ibrahimovića Interov predsjednik Massimo Moratti upitan je tijekom televizijskog šoua Le lene da ocjenama od jedan do deset otkrije mogućnost dovođenja nogometaša u svoj klub tijekom ljetnog prijelaznog roka... Nekoliko se imena vrti kroz talijanske medije kada je osnaživanje te momčadi u pitanju, a Moratti je, uz primjetnu dozu humora, otkrio na koga navijači mogu računati, a na koga ne za sljedeću sezonu. - Udineseov Alexis Sanchez? Rekao bih četiri od deset. Mislim da ne možemo do njega, preskup je. Palermov Javier Pastore? Pet. Napolijev Edinson Cavani? Jedan. Barcelonin Lionel Messi? Osam... Bilo bi to lijepo, no moram reći nula. Zlatan Ibrahimović? Volio bih reći deset, ali je i on nula. Milan ga ne želi prodati.
Per aspera ad astra!
05-19-2011, 10:01 PM
Nemojte tako,nije Ensar lose mislio samo se malo teze izrazio..Ali ima i drugih nacina da kazemo sta mislimo bez ruznih rjeci...
Forza Milan...
Rossonero Per Sempre...
05-19-2011, 10:22 PM
http://www.youtube.com/watch?v=24TVihHyolQ
ajmo malo momci chill out ![]() united united europe united diaspora
05-20-2011, 06:03 PM
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=52961
L'addio di Pirlo: "10 anni fantastici" Otisao je Andrea...jedno vrijeme najbolji vezni igrac na svijetu igrac kojeg je Carlo instalirao na poziciju DM i napravio od njega najboljeg igraca na Svjetskom 2006 !!! Svoj maksimum dostigao je na svjetskom i godinu dana kasnije na osvajanju CL...poslje toga samo poneki bljesak i genijalni pasovi...trcanje i zalaganje vrlo slabo...ova godina puna povreda i nazor je i odradio... Ali ipak hvala...jedno vrijeme si bio idol svih navijaca...Andrea...Grazzie di tutto !!!
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
05-20-2011, 07:15 PM
Odlazi čovjek koji je obilježio zadnje desetljeće... hvala za sve meštre
05-21-2011, 12:27 AM
Smiren sam ja, ali ne mogu da vjerujem sta oni papci gore rade. Mislim uredu vi koji to branite i jos uvijek izdrzavate takvo nesto, al ja jednostavno ne mogu. Ne mogu da me neko pravi budalom vec 4 godine. Zasto? Pa vec 4 godine se ponavlja ista prica: velika revolucija u Milanu, odlaze stariji stvara se bolji Milan sa novim igracima koji mogu nesto pruzit. A onda se na ljeto produze ugovori sa svim tim penzionerima i hajmo Jovo nanovo. Ev da vas pitam, zasto ne kupimo Raula? Zasto se ne uzme Totti ili Del Piero? Pa nemoj te me zajebavat, svi oni su BILI zvijezde, sad vise meda ne mogu. I sto ja sad trebam opravdat produzenje ugovora Ambru, Seedorfu, Pippu, a do tad Ringhiu, Pirlu, Zambri, Oddu, Janku, i ostalim penzionerima? Kako opravdat produzenje ugovora, tj. trosenje para za ugovore ostatka momcadi, na igrace koje nebi NIKAD kupili da igraju u drugom timu?
Kakav ba Arsenal, ne trazim ja da mi jedanestorku cine Under23, ali ne mogu gledat, ustvari muka mi je kad vidim na terenu 7 igraca Over30. Italija ima igraca, ne moze bit da niko ne valja iz Serie B, da par slabiji klubova nemaju igraca koji bi se mogao uklopit u ovaj Milan. Haj sto je ona panchina zapeo za onog svog Lazzaria (iskreno mali nema pojma) al dovodjenje onog 31tog godisnjaka iz Rome kao rezerva za desni bek je samo jedan u nizu stvari sto mi smeta kod ovi majmuna u fotelji. Najbitnija stvar mi je i dalje nesposobnost MilanLaba koji se iz godine u godinu forsira, a na zimu uvijek isti rezultat: 30 povreda. A igraci i dalje nemaju kondicije. Eto vam ustvari poredak: Bommel je bio kocnica u Bayernu, nije bio brz u kretanju i kreiranju igre. A kod nas? Covjek medju najagilnijim i brzim hehe zalosno kolko smo jadni. Otisao je Pirlo, moj miljenik, ali poslije ove zadnje tekme sorry al nemas mjesta u ekipi. Spor si i kraj. Zao mi je Andrea. Al da jedan Pippo, Seedorf, Zambro, ... ma daj necu vise o tome. Eto ja sam budala, amater, nemam pojma o fudbalu. Kako god, ja ovo ne volim i kraj. Ne volim jer su Verdi i Merkel a mozda i Strasser slijedece sezone trebali cinit dio prve jedanestorke. Ovako ce se jos uvijek ubacivat radi nabijanj iskustva, a gurat ce se Seedorf i naravno vas Pippo nebi li on zabijo gol. Pa noje ni cudo sto nam je klub ovakav, kad pola vas ovo sve opravdava. Daj vam kruha i igara i sve je super. Kupim vam covjek Ibru odma slavite. Eto sad ce te dobit Van der Vaarta pa ce te opet slavit sampionskog Milana. S vama je lako ovoj upravi ![]() Cast Saletu i Leptiru koji kao i ja si neda zamazat oci medom i mlijekom Uzdravlje sampioni!
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
05-21-2011, 12:37 AM
Meni su tolko oci zamazane da ne mogu trepavicu pomjerit
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
05-21-2011, 07:15 AM
(05-21-2011, 12:27 AM)ensar7 Wrote: Pa vec 4 godine se ponavlja ista prica: velika revolucija u Milanu, odlaze stariji stvara se bolji Milan sa novim igracima koji mogu nesto pruzit. A onda se na ljeto produze ugovori sa svim tim penzionerima i hajmo Jovo nanovo. kakva VELIKA revolucija?? ko to najavljuje i zašto bi milanu trebala velika revolucija, jel to dvije sezone zaredom završavaju kao 7. pa zato? a ne, to je juve milan je ipak prvak i u rosteru ima desetak igrača svjetske klase i ne treba mu nikakva revolucija nego samo 4-5 pojačanja na pozicijama koje najviše škripe, a 2 takva su već dovedena ![]() (05-21-2011, 12:27 AM)ensar7 Wrote: I sto ja sad trebam opravdat produzenje ugovora Ambru, Seedorfu, Pippu, a do tad Ringhiu, Pirlu, Zambri, Oddu, Janku, i ostalim penzionerima? Kako opravdat produzenje ugovora, tj. trosenje para za ugovore ostatka momcadi, na igrace koje nebi NIKAD kupili da igraju u drugom timu? TI trebaš opravdati neka produženja?? aha, samo u Milanu čekaju šta ćeš ti reći s kojim igračem da produže, a s kojim ne, jer oni očito ne znaju o nogometu ni upola kao ti ![]() od svih nabrojanih ugovor je produžen capitanu i pipu, ostalim ne, a osim gatuza i sedorfa nijedan od ovih nije se nešto naigrao ove sezone, traže se pojačanja za vezni red, tako barem kažu tako da ni ova 2 neće vjerovatno biti prvotimci sljedeće sezone (uostalom barem si mogao sačekati kraj prelaznog roka pa onda eventualno pljuvati po svima, jer ovako niko ne zna ko će sve nositi crveno-crni dres u slj. sezoni) (05-21-2011, 12:27 AM)ensar7 Wrote: Eto vam ustvari poredak: Bommel je bio kocnica u Bayernu, nije bio brz u kretanju i kreiranju igre. A kod nas? Covjek medju najagilnijim i brzim hehe zalosno kolko smo jadni. evo tebi jedan podatak-taj ko ti je tu priču ispričao u školi ti je slagao, bomel je u bayernu bio standardan i nisu ga prodali zato jer je kočnica već zbog neslaganja sa gaalom, a dok je on bio u bajernu bili su prvaci osvajali kup, igrali finale LP i bili skoro nepobjedivi, a sad kad su igrali neki timoščuci i gustava jedva su izborili 3 mjesto i kvalifikacije za LP, da pratiš i njemačke medije znao bi da su gotovo jednoglasni da je njegova prodaja bila ogromna greška.a jel to milan s njim produžio do 2016.? a ne nije to je s tiago silvom jednim od najboljih odbrambenih igrača na svijetu produženo do tada i to naravno nisi niti spomenuo jer ti samo pljuješ, a sa tim bomelom je produženo samo jednu godinu, a realno on je to i zaslužio sa svojim igrama u ovoj polusezoni (05-21-2011, 12:27 AM)ensar7 Wrote: Otisao je Pirlo, moj miljenik, ali poslije ove zadnje tekme sorry al nemas mjesta u ekipi. Spor si i kraj. Zao mi je Andrea. Al da jedan Pippo, Seedorf, Zambro, ... ma daj necu vise o tome. vjerovatno je svima žao pirla, legenda je, i milanu je dao jako puno u prošlosti, ali njegov doprinos ove sezone ekipi je minoran, osim onog gola parmi ne sjećam se nešto nekih njegovih bravura, doduše bio je i ozljeđen, ali opet svejedno ničim nije zaslužio tih 6 miliona eura kolika mu je bila godišnja plata, za produženje je tražio navodno 4 miliona i na manje nije htio pristati i šta su sad trebali dati 4 miliona za igrača koji će opet vjerovatno biti na klupi, ovako je sve korektno urađeno, zahvalili mu se na svemu, poželjeli mu sreću u budućnosti (05-21-2011, 12:27 AM)ensar7 Wrote: Eto ja sam budala, amater, nemam pojma o fudbalu. True, true and true. (05-21-2011, 12:27 AM)ensar7 Wrote: Ne volim jer su Verdi i Merkel a mozda i Strasser slijedece sezone trebali cinit dio prve jedanestorke. čuj prve jedanaestorke, hehe, ni u ceseni nemogu biti starteri a kamoli u milanu, u rosteru su, treniraju s prvim timom dobijali su i neku minutažu i to je sasvim dovoljno, sad će ići i na pripreme i ako pokažu napredak sigurno će dobivati šansu i još više, ali da će biti starteri sigurno ne, a naročito verdi od kojeg su svi napadači u milanu trenutno puno bolji. (05-21-2011, 12:27 AM)ensar7 Wrote: Cast Saletu i Leptiru koji kao i ja si neda zamazat oci medom i mlijekom hehe čak leptir, a sale pogotovo su sto puta realniji od tebe i što je najvažnije ljudi za svoje tvrdnje daju argumente, a ti pljuješ samo pljuvanja radi, naravno da ima i loših stvari i u milanu ima ih i u barceloni, ali jebemu mater ima li išta pozitivno u ovoj ekipi koja je donijela scudeto nakon 7 godina??? išta makar 1 ili 2 stvari? e ti vidiš nisi napisao nijednu. kad produže pipu pljuješ jer su produžili, kad ne produže pirlu pljuješ jer nisu(a da je obrnuto ti bi vjerovatno opet pljuvao). pisao sam isto i ranije a i sada je isto, može ova ekipa i mora još puno bolje i više, ali da ima nekog napretka IMA. rezultat je tu, evo opet su doveli kvalitetna pojačanja za odbranu, napokon lijevi bek je tu , napad je poprilično jak i ovako još da se taj vezni red pojača i onda poslije odmora da se odrade jedne kvalitetne pripreme i u pobjede nove.negativnih stari kako sam rekao ima, jbg oddo i bonera su trebali biti davno potjerani iz kluba, produžili su sa romom a možda bolje da su doveli nekog mladog i perspektivnog golmana, skupo je plaćen onaj didac a niko ga nije ni vidio kako izgleda lik, osramotili smo se u LP u prvoj utakmici s Totenhamom, već godinama lijevi bek je rak rana a nikog kvalitetnog na to mjesto nisu dovodili, vezni red se trebao i lani pojačati, ima toga vjerovatno još, ali puno je više pluseva nego minusa u svakom slučaju
05-21-2011, 12:48 PM
Tzar haj procitaj ponovo moj post pa onda pametuj. Jer da jesi, vidio bi da ja jesam da Pirlo ode, jer nema vise mjesta u ovoj ekipi. Ali ima tu jos igraca koji nemaju mjesta, Pippo kao primjer. Bommel je dobro produzen, ipak dobro je odigrao, i zasluzio je. Ja sam govorio koliko smo mi lose spremljeni kad jedan Bommel pravi razliku u tempu. Mladi su trebali vise igrat pa bi sad imao nesto na sta se oslonit. Mislim da Merkel i Strasser itekako imaju mjesta, narocito pored Seedorfa i Pirla, ili Ringhia.
Naravno da imamo plusova. Al njih ne trebam napominjat jer ih svi vide. Ja ne pljujem vec samo govorim sta mi smeta. A narocito ne volim da se dovede jedna velika zvijezda da bi se utisali navijaci. Meni ni Ibra ni Van der Vaart a ni CR7 nece promjenit misljenje o gluposti u produzenju ugovora starcima koji ne mogu vise pruzit ono sto Milan trazi na terenu. Ako vama to ne smeta, onda ne znam sta ocekujete u Ch. Ligi. Ponovo procitaj post, pa skontaj sta sam mislio "strucnjak"
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|