Kalla što nije odigrao odlučujuće utakmice u ligi, ako je stručnjak? Trebao je samo dobit zadnje 3 lagane utakmice i bio bi prvak, ali nije znao. Zašto? Zato što idalje fura isti sistem. Svaka čast za ch. Ligu, ali pogledaj ekipu koju je imao. Jel on ikad vidio osrednju ekipu? Ako je toliki stručnjak, što za PSG-om nije osvojio. I tamo je imao igrača ali ne najbolje, pa je ispao. I sad stavit takvog trenera da vodi ovako užasan Milan, pa to bi bila propast. Mislim, idalje bi bilo bolji nego pod Allegretom, ali fudbal bi bio na istoj razini kao sa Seedorfom.
Onaj Real je premocan, i mislim da će i slijedeće godine biti hit u ch. Ligi. Jer ljudi su sad izgradili ekipu, i na tome rade i dalje. A mi imamo Silvija i Galliania koji nas ubjeđuju da smo najtrofejniji klub
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
chelsea i real ce harati europom sljedecih 5 godina minimalno....barca ide u rekonstrukciju kao i united....a mi....ocekujem ulazak u lp za mozda 3 sezone...mozda
05-26-2014, 09:47 PM
(This post was last modified: 05-26-2014, 09:50 PM by kakabanja.)
Ovi su bas izgubili kompas. Smjenice Seeda. Nidje veze.
Odlazi Seedorf!
Novi trener Milana je Pippo Inzaghi!
Odlično

Al žao mi je što će sad opet Galliani da vodi klub, i imat ćemo 30 igrača
Svi ste gledali film kum: "Dont ever go against the family..."
I tako je Seedorf dobio otkaz. Koja sprdačina. I poruka da nece nitko zajebavat Galliania.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau

( Massimo Morratti )
05-27-2014, 05:56 AM
(This post was last modified: 05-27-2014, 06:26 AM by dejo.)
Otkaz Seedorfu je totalni kretenizam. Iako mi je drago da će Inzaghi biti trener, a ne nekakav Emery koji bi u Milanu doživio sudbinu Fatiha Terima, Seedorf je trebao dobiti povjerenje i da sljedeće godine vodi ovu momčad. S ovim otkazom sve priče koje su se vrtile o novom stručnom stožeru koji bi činili Stam, Kluivert i Davids padaju u vodu, a strah me i pomisliti što nas čeka na ljeto. Poslije ovoga očekujem da nas napuste i Faraon, Montolivo, Abate, da se ne otkupe Rami i Taarabt. To možda nije sigurno, možda se varam, ali svakako više ne očajavam.
Naime, a ovo je ružno što ću sada napisati, ali tako se osjećam; Galliani i Berlusconi su stariji ljudi i uskoro neće više biti među nama, a ja ne sumnjam kad stari prdonje presele na vječna lovišta da će doći i bolja vremena.
Nikad nisam oduzimao Gallianiju i Berlusconiju zasluge i kao svaki Milanista znam da su digli ovaj klub iz mrtvih, ali na starim lovorikama se ne živi. Pokazali su se kao klupski djelatnici koji se ne mogu prilagoditi novim zakonima nogometnog tržišta i sada svojom prisutnošću koče napredak kluba.
Veseli me vijest da će Mario Balotelli možda otići u neki engleski klub ili možda čak i u Monaco. Milanova igra je ove sezone bolje izgledala sa Pazzinijem u špici nego sa Mariom. Uostalom, Mario se pokazuje kao prvak malih utakmica. Sad treba biti lukav i utopiti ga nekome za barem 30 milijuna.

MILANO SIAMO NOI!!!!
Dejo potpisuje. Istog sam mišljenja. Veoma lijepo rečeno.
05-27-2014, 08:37 AM
(This post was last modified: 05-27-2014, 08:37 AM by kalla1899.)
ko dinamo smo....velikom vodji se ne smije niko suprostaviti ili leti iz kluba....samo sto smo mi privatan klub pa silvio ima apsolutno pravo raditi sta god hoce....a dinamo nije
05-27-2014, 10:56 AM
(This post was last modified: 05-27-2014, 10:56 AM by kalla1899.)
Razvod od Sedorfa će skupo koštati Milan. Obeštećenje koje klub mora da isplati Holanđaninu iznosi deset miliona evra što je ogromna svota s obzirom u kakvoj situaciji se nalazi klub. Berluskoni i Galijani se nadaju da ćeSedorf pristati na isplatu odštete od pet miliona evra, ali s obzirom na način na koji su se rastali, Holanđanin verovatno neće oprostiti ni cent od pomenutih deset miliona evra.
haha....odjebat trenera koji je cudo napravio sa debilima..isplatit mu 10 milijuna....see uzmi im sve....ni centa ne oprastaj