Milanezi s Balkana
Galliani se raspitivao za Contea Devilol
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
kakav spin off uprave milana...ko da su ucili od mamica...od svih problema kojih imamo oni nasli kad ce pitati ficg da im dopusti nastup 15. godisnjem djetetu u seriji a da ga neko polomi i unisti mu karijeru....za nas je dinamo ozbiljan klub...
Reply
Ma to za Contea je doslo od Tuttosporta, koji su poznati po koristenju gebelovskih metoda. Vjerovatno na taj nacin hoce da natjeraju upravu da nekako zadrze Contea, pa je najbolja metoda plasirati vijest kako se Milan raspituje za njeg. Stvarno je interesantno cime se sve uprava Juventusa sluzi zadnjih par godina, nije ni cudo sto su tako dominantni u ligi. Jos jedan primjer je i ovo sprdanje sa FIGC-om oko onih zvijezda iznad grba. Agnieli je izjavio kako oni nece staviti trecu zvijezdu dok neko od ostalih (Milan i Inter) ne dobije drugu zvijezdu. Sada se znaci sprdaju i prkose cijeloj ligi, zbog one opravdano oduzete dvije titule.
Reply
Nisam skoro bio ovako nezainteresovan za utakmicu Milana. Kažem opet šteta je što su Montolivo i De Jong uboli u isto vreme formu tek pred kraj sezone a tad smo i beležili najbolje rezultate, kad bi je preneli u sledeću sezonu to bi mnogo značilo. Muntari je proradio baš u ovim poslednjim utakmicama kad treba da se zadrži ugovor, slučaj kao Noćerino i mnogi drugi, užas. Taraba iskreno se nadam kad i ako ga otkupimo neće pogoršati svoju igru. On i Šaravi su i ovako mladi vrlo dobri na tim krilnim pozicijama a mogu dosta da napreduju (pogotovu u upošljavanju saigrača). Pacini je baš falio ove sezone, verujem da može da vrati staru formu a onda eventualni odlazak Maria ne bismo osetili. Posle nimalo lepe sezone sledi verujem sličan prelazni rok...
Inače jedna od najvećih legendi ove lige je možda završio karijeru juče pa je red spomenuti neverovatnog Di Natalea, tek bi se čulo za njega da je igrao u jačem klubu ali zbog te vernosti će se dugo pamtiti.
Kad vidim koliko je Torinu žao što propušta LE baš je šteta što umesto njih ide danas Inter a sutra neko drugi da se tamo blamira ali šta je tu je.

Edit: Ipak sad čitam produžio danas ugovor na još godinu dana.
Devilcool
Reply
Sto smo se raspisali u zadnje vrijeme Smile
Reply
Under Seedorf (19games)
Juventus 50
Roma 41
Napoli 36
Milan 35
Parma 32
Lazio 32
Torino 31
Atalanta 29
Fiorentina 28
Inter28
Sampdoria 24
Udinese 24
Verona 22
Genoa 21
Chievo 19
Catania 19
Cagliari 18
Sassuolo 17
Bologna 13
Livorno 12
Devilcool
Reply
toliko vike oko mastoura zadnjih tjedan dana da nije ni usao u igru....komedija od kluba....
Reply
(05-19-2014, 03:00 PM)kalla1899 Wrote: toliko vike oko mastoura zadnjih tjedan dana da nije ni usao u igru....komedija od kluba....

Mastouru je izgleda Barsa ponudila profesionalni ugovorAngry
Reply
(05-19-2014, 11:09 PM)Rosson3r Wrote:
(05-19-2014, 03:00 PM)kalla1899 Wrote: toliko vike oko mastoura zadnjih tjedan dana da nije ni usao u igru....komedija od kluba....

Mastouru je izgleda Barsa ponudila profesionalni ugovorAngry

zasto me to ne iznenadjuje...ja sam se kladio sa prijateljem prosli tjedam da taj mali nikad nece zaigrat za milan....
evo parmi su zabranili europu....izgleda da cemo ipak igrati kvalifikacije za euroligu
Reply
Torino ide u Euroleague, ispred nas su i dobili su licencu.
Tako da nema nama Europe slijedeće godine.
Ovo za Mastoura ne znam, i sumnjam.

Juventus dovodi sebi Mandžukića, pa će se rijesit Vucinica i Quagliarelle. Poznavajući našu upravu, mi ćemo dovest jednog od te dvojice za neki 5-7 miliona i predstaviti ga kao vrsnog napadača koji nam je trebao.
Sjajno
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply