Milanezi s Balkana
Taarabt, a ne Trabant ili Taraba.

Nemojte me nervirati.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Eto ga, polako se blizimo kraju. Jos dvije tekme i kraj. Napokon kraj. Jos jedna godina neuspjeha, sramote, amaterizma, i lopovluka.
Vidjeli smo napokon ono što smo svi mislili al niko nije smio iznijeti u javnost. Shvatili smo da je ovo sve samo ne ozbiljan klub. I opet smo bili tu, kao navijači i fanatici. Ali evo polako se pokazuje da i mi odustajemo. Kako na stadionu tako i po forumima. Ovaj forum je također pokazatelj, više nema rasprave i komentara, jer je narodu dosadio Milan. Ne sjećam se kad sam zadnji put propustio ovoliko utakmica Milana. Evo i danas vjerovatno odo igrat fudbala s rajom nego gledat ovu propast.
Trpili smo Allegretta godinama, njega i njegove lakrdija od fudbala, i kad smo ga se napokon riješili, shvatamo da smo samo mi navijači željeli dobrobit kluba. Jer, odma da kažem, ni meni se ne sviđa Clarence kao trener. Jer ne zna taktike, ne zna postaviti igrače i radit snjima, al barem zna cilj i kako to da sprovede. Ali upravi ne odgovara ni jedno ni drugo. Ustvari, njih više boli što je ovaj htio napokon da promjeni unutrašnjost kluba, nego rezultati. Mislim, hvaliti Maxa na sve strane poslije silni gubitaka, a ovome ni "bravo" ne kazat poslije niza od 5 pobijeda? Sramota. Sramota me što podržavam ovaj klub. Hocu reci, uvijek cu voljeti Milan, pa čak i kad budemo u Serie B, al ne podržavam ovakav bezobrazluk uprave. Nije fer ni prema treneru ni prema igračima, a najviše nije fer prema nama navijačima koji činimo ovaj klub i idalje ga hvalimo. Jer da nije navijača ovaj klub već bi odavno postao Catania ili Genova. Žalosno je. Nadati da će biti bolje sam prestao, sad već polako samo gledam kako se idalje glupiraju i smišljaju muckalice.
Al Milan na stranu, ni ostali nisu sjajni. Jedan Juventus koji osvoji 100 bodova u Serie A, nije u stanju da pobijedi Kopenhagen ili Galatu, a ovdje sve ruše. Napoli koji igra sjajan fudbal, gazi BvB i Arsenal i ne mogu prismrdit Staroj kurvi, ma daj ba... zajebaji te nekog drugog. Roma i Napoli su najbolje italijanske momčadi, a ne mogu da stignu Juventus i njegove sudijske pomoći. Ma goniti se italijani. Sami ste krivi što vas svijet ismijava. Do prije par godina samo se Milan i Inter žalio na Juventusove lopovluke, danas svaka ekipa u Italiji ih proziva radi manipulisanja sudija. Gdje to ima da ekipa osvoji 100 bodova, a ni jednu tekmu ne nadigra? Pogledaj Real, Barcu, Bayern, oni ubijaju protivnike po 3-4 razlike, pa zato i bježe tako daleko bodovno. A Kurva jedva 2:1, 1:0, 3:2 izvlači. I to je kokakva poštena liga? Daj molim te

Zato lijepo je bilo, al jos ljepše da je napokon gotovo. Draga Serie A, nosi se u tri lijepe, ne strijepim uopće da te gledam. Milan (uprava i igrači) napokon idite na odmor, ne zaslužen, već da vas mi navijači više ne moramo gledat i slušati. Jer ste nam dosadili.

Jos mjesec dana pa će Svijetsko, da me malo odmori od ovog glupog fudbala.

Eto toliko od mene
Forza Milan, vinci per noi
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
haha....dali smo gol iz zaledja...3 metra....ne zelim poklone...pomocnom treba oci izvadit
ako je cilj bio izbjeci europa ligu...misija uspjesna....
Reply
Adio Evropa, Adio sve sto valja u klubu od igraca..
Nadam se samo da ce otic Baloteli jer je Karina a ne igrac...
Faraon se vratio i vidi se zelja i vidi se da zna da igra trci trudi se, sad je u odbrani sad je u napadu, u 45 minuta sto je odigro pretrco je vise nego balolteli u zadnje 3 utakmice..

Sad nas ocekuje ocajan preazni rok, Ramija necemo otkupit, dolazi Alex, i to ce u biti biti to, ostalo ce se prodavat jer trebaju se knjige sredit pogotovo sad kad nema para od LP, od TV prava za LP itd...uglavnom sljedece sezone ocekujem nesto slicno kao i ove, ako ne i gore..
Reply
Super Mario mora ic. Pa čovjek igra sam za sebe. Ne Jebe on nikog od saigrača u finišu kad treba stizati rezultat. Pravi onaj balkanski mentalitet: daj loptu, ja sam najjači, ja cu zabiti. Jebote takav igrač. Balotelli i Kaka prodat, i riješen napad. Imas Sharawi i Pazzo, i dodas im Petagnu. Sta ce ti više? Igras samo Serie A, znači 20 igrača maksimum ti treba za slijedeću sezonu. Matri navodno u West Ham. Odlicno
Reply
E pa sad vrovatno ostajemo bez Evrope, meni dođe svejedno. Roma i Liverpul su pokazali u kakvoj si prednosti kad ne igraš na tom dodatnom frontu pa valjda i mi iskoristimo ovu situaciju da se reformišemo. Ne kažem da ćemo uraditi nešto slično kao oni jer imamo užasnu upravu gde se više gledaju lične koristi ali bar da postignemo neki solidan uspeh u ligi. Danas motivacija nije bila na nekom visokom nivou, želeli sigurno jesu pobedu ali da smo se borili npr. za lš mislim da bismo ovo dobili.
Amelia uvek prima vrhunske golove što samo govori kakav je golman koji skida samo prosečne šuteve. Štoperi su danas slabije odigrali ali francuski tandem je ostavio dobar utisak u poslednje vreme, al' džaba zašto dati pare za Ramija, to je štoper a ne jebeni napadač poput Matrija pa da je to zaslužio. Zbog konja Konstanta smo izgubili 6. mesto pa neka se i dalje zeza Sedorf sa bekovima, taj čovek kako god da odigra loš je igrač i može za sekund da ti sjebe utakmicu. Posle onog odbijanja da pređe u Napoli trebalo je zakovati ga za klupu. DES je očigledno van forme ali napravi par dobrih poteza po utakmici koji ga izvade. De Jong kao i uvek prekinuo gomilu napada, Montolivo više uključen u napad nego obično i jako je dobre lopte slao. Mario ima strašan kvalitet u nogama, kakav bi to fudbaler bio da nije konj. Slažem se Ensare, kad god ima prostora da doda ili centrira on gleda sam da završi i onda neko pokaže njegovu statistiku kažu dobru sezonu je imao a nije jednoj ozbiljnoj ekipi zabio. Honda i Kaka su bili promašaj, lopta nam je tako sporo išla dok Šaravi nije ušao u igru i Sedorf je zakazao danas. SES je uspeo da projuri par puta kroz odbranu i otvori prostor za završetak akcije, jednom smo tako i zabili. Ovaj šprint pred kraj kad je sprečio gol je za svaku pohvalu, strašnu želju ima i drago mi je što se napokon vratio, retko koristan igrač.
Devilcool
Reply
(05-11-2014, 02:17 PM)Red and black fan Wrote: E pa sad vrovatno ostajemo bez Evrope, meni dođe svejedno. Roma i Liverpul su pokazali u kakvoj si prednosti kad ne igraš na tom dodatnom frontu pa valjda i mi iskoristimo ovu situaciju da se reformišemo. Ne kažem da ćemo uraditi nešto slično kao oni jer imamo užasnu upravu gde se više gledaju lične koristi ali bar da postignemo neki solidan uspeh u ligi. Danas motivacija nije bila na nekom visokom nivou, želeli sigurno jesu pobedu ali da smo se borili npr. za lš mislim da bismo ovo dobili.
Amelia uvek prima vrhunske golove što samo govori kakav je golman koji skida samo prosečne šuteve. Štoperi su danas slabije odigrali ali francuski tandem je ostavio dobar utisak u poslednje vreme, al' džaba zašto dati pare za Ramija, to je štoper a ne jebeni napadač poput Matrija pa da je to zaslužio. Zbog konja Konstanta smo izgubili 6. mesto pa neka se i dalje zeza Sedorf sa bekovima, taj čovek kako god da odigra loš je igrač i može za sekund da ti sjebe utakmicu. Posle onog odbijanja da pređe u Napoli trebalo je zakovati ga za klupu. DES je očigledno van forme ali napravi par dobrih poteza po utakmici koji ga izvade. De Jong kao i uvek prekinuo gomilu napada, Montolivo više uključen u napad nego obično i jako je dobre lopte slao. Mario ima strašan kvalitet u nogama, kakav bi to fudbaler bio da nije konj. Slažem se Ensare, kad god ima prostora da doda ili centrira on gleda sam da završi i onda neko pokaže njegovu statistiku kažu dobru sezonu je imao a nije jednoj ozbiljnoj ekipi zabio. Honda i Kaka su bili promašaj, lopta nam je tako sporo išla dok Šaravi nije ušao u igru i Sedorf je zakazao danas. SES je uspeo da projuri par puta kroz odbranu i otvori prostor za završetak akcije, jednom smo tako i zabili. Ovaj šprint pred kraj kad je sprečio gol je za svaku pohvalu, strašnu želju ima i drago mi je što se napokon vratio, retko koristan igrač.

a sto je mogo amelia kod onog gola? pa ono ne bi ni 10 golmana obranilo
Reply
Bitno da Constant retard ima vise od 1.5mln mislim placu, Matri 2.8, HONDA 2.7... Taj Honda moze odmah ici gdje god zeli. Pa on ne moze trcat, igrat obranu, dodat, dobit duel. Jebes takvog igrača.

Galliani je na tribini nekom malom na pitanje zasto Seedorf nije stavio Taarabta odgovorio: "jer je lud." Sramota od kluba...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Ja vas ne kontam. Meni je Honda odlican igrac. Ali ima AMATERE oko sebe. On da je u Realu ili City-u, gdje ima krila koja se krecu, i napadaca koji se vrati i onda da sprint, i pored sebe centralnog koji mu pruza mogucnost pasa ako nista ne ide naprijed, pa on bi briljirao. Nije on napadac ni krilini igrac ni centralni. On je ofazivni vezni, kojem se pruzi lopta, istrci sam na jedan-jedan gdje moze da predribla, i onda ima Sharavia lijevo ili Trabanta desno da im pruzi loptu u "for" ili pazziniu ili petagni preko zadnjeg branica da naleti na loptu, i eto ti igrac. Ili ova troica pokupe na sebe odbranu, oslobodi se svog cuvara i ima sut prema golu. E to je Honda, a ne ovo sranje sto Seedorf radi sa njim. Pa ovo je sramota od igre. Sve sebicno, svi bi da zabiju gol. Niko, ama bas niko nije igrao timski danas sem Honde, De Sciglie, Jonga i Amelie. Svi ostali se glupiraju po terenu.
i vidi sta nam torino uradi? Omogucili nam da smo danas pobijedili da idemo sigurno u Europu. ALi izgleda da bas ne zelimo u Europu, Mislim da je to radi 25% place. Hocu reci, cini mi se da Milan kao i sve vece momcadi ima onu klauzulu u ugovorima sa igracima, da ako ne udu u Europu, da nema bonusa, i da im se smanjuje placa slijedece sezone. Cini mi se, nisam siguran. jer znam da ta opcija postoji. Eto to bi bilo super. Ali najbitnije je da se sad prodaju igraci. Znaci nama treba maksimalno 20 igraca, ne vise. Jer nemamo nista za radit. I sa manje igraca buduci trener (jer je 99,99% sigurno da Clarence odlazi) moze da se vise koncentrise na pojedince. Siguran sam da ce Petagna biti vrijedniji od Ballotelia, jer ovo je majmun koji ne zna nista. On stvarno nema pojma. Pa i meni upali super utakmica svaku petu. Pa evo, gledam Citya u zadnje vrijeme, znaci kloc Dzeko je bolji napadac od Ballotelia. Vraca se, nastima se za loptu, a ovaj nas Super Mario se stima samo kad treba slika za instagrama. Prodat obavezno
Reply
Pamtim ja da je Amelia primio dosta ovakvih golova što sam par puta napisao i to nije nikakva slučajnost.
Devilcool
Reply