Milanezi s Balkana
Idemo oderat pjetlove i lagano za večeru kokošja juha Big Grin
Reply
(02-15-2011, 08:23 PM)uvijek_rossoner Wrote: Idemo oderat pjetlove i lagano za večeru kokošja juha Big Grin

hocemo sigurno sa reterdom Sedorfom u ekipi, j**** mu on mater.
Reply
Ocajni smo prvih 15 min,ocajni
Reply
Ovo je trenutno katastrofa,kao sto smo se svi pribojavali uzeli su nam sredinu terena i sad ga glabamo,Allegri jebo ti Seedorf mater!!!!!!!

Reply
A Sedorfe jebm ti sve retardirano, pa kako te nije sramota picko mutava, pored njega se Gatusso kao konj bori, gine na terenu, a ovaj majmun se naguzio i pomjera se cent po cent...Al da covjek jedan jedini pas ne moze odraditi kako treba nije mi jasno, pa mali Sandro ga pojede na terenu...

Samo se nadati da ce nesigurni Gomes napraviti neku katastrofalnu gresku pa da zabijemo...Inace tesko...
Reply
lose, lose, ukoliko Sedorf ne izade vani, mi nemamo sanse..
Reply
Ovo je sramota da mi na domacem terenu ne mozemo iznjet loptu na suprotnu stranu terena, jebem te allegri da te jebem,cijeli dan cekam tekmu a on mi postavi ovaj ocaj s seedorfom
Reply
Toliko smo ocajni da mi se povraca,
pa tri tacna dodavanja nismo sastavili na sredini.
Reply
Moj Allegri ccccccccccccccc,ako ostane ova postavka u drugom pol izgubicemo 2 razlike,ovi nas jedu na sredini terena....
Reply
OJJJ uzasa majko, hem sto onaj mali LOMI naseg antoninia nego jos i slowdorf opravdava svoje novo ime po ko zna koji put... Merkel pod hitno na teren odmah na pocetku dr poluvremena... Nisma im golmana nikako vidio jbm ti alegri mamu narogiranu
Reply