Milanezi s Balkana
(03-08-2014, 07:56 PM)kakabanja Wrote: Sa Alegrijem smo bar zabijali poneki gol. Smile

allegri je najbolji trener u povijesti milana
Reply
Nije Alegri, ti si najbolji trener u istoriji Milana. Alegri je tek na drugom mjestu
Reply
To dobiješ kad odmaraš igrače i poredjaš ih bezveze, mada smo i takvi mogli bolji otpor da pružimo ovakvom Udinezeu ali se samo ponovila priča da kad ne damo iz naših prilika ubrzo primimo i tu se momentalno završi utakmica. Sedorf je sjebao još i sa izmenama. Ova trojica propaliteta u kombinaciji i Pacini koji danas nije bio na svom nivou ne bi dali do sutra gol, odbrana nam je isplivala ništa novo glavni igrač im ostao sam. Valjda će pružiti dobru partiju protiv Atletika inače za ovo nema izgovora.
Devilcool
Reply
Ma ok sve, ali sa ovom napadackom igrom mi skoro da i ne zabijamo. Sa Alegrijem smo gubili a zabijali smo a sa Sedorfom gubimo a ne zabijamo. Svaku partiju smo zapoceli sa drugim igracima, ne jednim vec sa 4 5 novih. Mislim da to nema nikakvog smisla. Ali sta je tu je. Ekipa sastavljena od polovnih igraca tako da se bolje i ne moze ocekivati.
Reply
Totalno glupa postava, losa igra, sve ocajno. Lose izmjene, sve... Ne znam zasto Honda opet desno ali i on igra toliko lose da ni za to nema opravdanja.

Muntari i Birsa su igrači za Sassuolo, sramota. Urby je ocajan iza, ocajan! Sciglio isto u obrani spor, slab. Ali barem naprijed je 3 sanse stvorio. Robinho je nikakav a bio je najbolji. Boze sacuvaj Milan ovakav...

Sramota!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Da, DES-u malo proradio centaršut, i u prijateljskoj koliko sam pratio ga je išlo, šteta što danas nije imao ko da smesti to.
Kako je danas čim je ušao Baloteli morao sve konce da preuzme i zasere sve čega se uhvatio. Uzmi teraj loptu sam pa je izgubi 3 puta, uzmi svaki prekid upropasti dok ti jedna ne udje i onda si car. Preskočio Juve i ceo napad je bio 2 puta pokretljiviji i opasniji. Može li on napokon da povede tim, da ne pričam što redovno nestane protiv jačih ekipa.
Devilcool
Reply
Europska liga sve dalje i dalje...Odlicno!
Reply
(03-09-2014, 11:52 AM)MEMO Wrote: Europska liga sve dalje i dalje...Odlicno!

Okmilan

Gledao sam danas izvrsnu utakmicu ruske lige. Dinamo Moskva-CSKA Moskva 4-2
CSKA vodio na poluvremenu 2-0 i uspjeli izgubiti.

Mladi ruski napadač Aleksandar Kokorin mi se jako jako sviđa.
Vidi se da je pod Allegrijem bilo bolje Devilcool
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
zatišje pred buru?
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Pa moraju nam se jednom vratiti sve te propustene sanse, mislim da je veceras nas red...
Reply