Milanezi s Balkana
Poli je puno bolje rješenje danas jer ionako Juve trči 5 puta vise od nas.

Ne mogu vjerovati da opet igramo protiv stare kurve bez 2 najbolja igrača: Elsha i Balo. Pa neviđeno! I De Sciglio je na klupi, igra panj Abate.

Samo da prođe ova sezona da nesto barem srede, ako ne počne 3. svj rat tamo gore. Pa da nagodinu gledamo bolji Milan.

"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Neka je DES na klupi, dovoljno je povreda imao da bi ga forsirali, neće biti lako sa 3 kiksare pozadi ali šta sad.
Devilcool
Reply
ubjedljivo nasa najbolja utakmica do sad i primimo ovako glup go
Reply
Toooooo!!!
Bravo momci. Tako se igra napad. Pokazite ovim imbecilima kako se odigraju kratki pasovi u petercu. A ne nase budale samo pucaj. Hocu ja gol. Neces ti gol, ja cu sutat.
Bravo Juve
Nedo ti Bog da jos im igra Vidal i Chiellini. Pa mi tek onda meda nebi mogli.

Jebem vam sve egoisticno i glupo. Pizda vam materina glupa. Pa ja bi vas sutra ujutro u 09:00 kondicioni i poslijepodne ponovo trening. 5 dana nebiste lopte dirnuli, samo trcanje i psihologija. Da se upoznate medjusobno: zdravo ja sam poli, zdravo ja sam pazzini, a ja sam kaka.... pa da se medjusobno dodajete u tom petercu mater vam jebem kapitalisticnu. Samo da vam je pare u dzep i slava na facebook-u kad zabijete.
Nedo vam Bog da sam vam ja trener, pa ubio bi vas na treningu. Kad vas vec placam, e sad cu vas zgazit. Mater vam j... smotanu
Ovo nije ni J od Juventusa, i mi takvoj ekipi ne mozemo zabit gol. Kaka? Pa sunce ti poljubim igrac Lokomotive iz Zagreba bolje zna osutat onu loptu i slontat da je na golu Buffon a ne Avdukic pa da mu provlacis kroz noge. Al me nazivcirase idioti
Reply
Nemogu da vjerujem da se ovo desava...Tolike sanse i onda kao i protiv Atletica glup go...strasno....
Rossonero Per Sempre...
Reply
Sta reci bog te mazo dragi? Zabijamo sami sebi golove. Budimo realni, Kaka je totalno out sto se tiče realizacije kako veceras tako i protiv Atletica. Ali nažalost nije jedini. Treba nama i jedan pravi golgeter. Inzaghi vrati se! Al moramo priznati da igramo odlično ali opet sami sebe pobjedjujemo.
Reply
Ensare ti obavezno posjeti doktora....nisi dobar.....
Rossonero Per Sempre...
Reply
Prvo pol....Lekcija Seedorfa "napuhanom" Conteu....nogometna lekcija, takticki i formacijski....potpuna dominacija i pobjeda na sredini terena....razlog Poli je unistio Pirla...

Nazalost ponovo primamo te glupe golove i gubimo nezasluzeno bas kao protiv Atletica...al nema veze...mi ne ganjamo nista i ne gubimo nista....idemo iz utakmice u utakmicu traziti pravu formaciju i formu....

Uzivao sam u prvom pol i nazalost falio je taj jedan gol .... bez Zapate Elshe i Maria i sa igracima tipa Urbya i Bonere potpuna dominacija....

FORZA RAGAZZI ... FORZA PROFFESORE

@ENSARE ----PROCITAJ POST ALBERTA I POSLUSAJ GA DRUG ...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
ja sam prezadovoljan igrom i zalaganjem, jbg greska se desila oni kaznili idemo dalje, mora bit greska kad imamo 1 stopera, ali sredina nasa je pojela juventusovu odavno nisam vidio da vise grizemo na svaku loptu, nama nista ne znaci ova utakmica ni ostatak sezone, ovo je svakako eksperimentalni dio za Seforfa da proba sve da nade najbolju formaciju, i sljedece godine uz stopera,ljevog beka, i golmana mozemo pucat na skudeto
Reply
Ja sam zadovoljan igrom, potpuno smo nadigrali Juventus. Nema nekog takmičarskog značenja pa mi rezultat i nije tako bitan, normalno da će pasti kazna još sa ovom našom šuntavom odbranom, čak je i Rami zasrao. Pokretni u ofanzivi, odličan presing, lepe akcije i protok lopte, jesu sebični doduše nabijem ih baš ali nam igra napokon liči na nešto i to protiv jake ekipe.
Devilcool
Reply