Milanezi s Balkana
Jeste skontali odbranu ?!? Big Grin .... 4-4-1-1... a iz tog se transformiraju u 4-2-3-1 u napadu ... Ovo taktika vec tri poluvremena dobro izgleda...

Saponari fali utakmica, to je ocigledno...kad je mogo igrat kod Allegria ovaj mu nije dao ... Mogo je zakljucati utakmicu i stvar bi skoro pa bila rjesena...
Ali Constant kako je to los igrac...ja ne znam zasto Seedorf ne pokupi ljevog beka iz Primavere(Tamas) i jednostavno ga izbaci...Sve funkcionise u ovoj formaciji cak i Zaccardo samo debil grjesi non stop ....
Adil Rami je odlican, ne ureklo se, uz njega Zaccardo izgleda 3 puta sigurnije, ne ureklo se ...
Honda je dosta bolji igra i odbranu jer sad to mora, a kad udje u sredinu veoma je opasan jel moze i sutat a ima i pas odlican...
Pazzini radi ono sto u ovoj formaciji mora a to je da trci i da samo trci, on je pretrcao sad za poluvrijeme ko Mario u 3 utakmice ...
Taarabt odlican i nazad i naprijed jos na toj ljevoj strani igra sa Muntariem i Constantom....vec sam reko Boatenga mozemo zaboraviti pojavio se Taarabt ...

Ovi igraci iza Pazzinia zajedno sa njim strasno puno trce i odrzavaju tu sredinu terena, jer za sad dominiramo na sredini...ono cega se treba plasit je umor, nadam se da ce Seedorf izmjesati da ne padne tempo na sredini ...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Saponara nije odigrao jednu tekmu sve do sada kada se zbroji. Ono sve sto je mogao prije sada mu ne ide. Njemu treba jedna sezona posudbe i to je to. Danas je najslabiji POSLIJE Constanta i Muntaria. Sto ponekada ova dvojica naprave to je za ne vjerovati... HuhHuh

Ugodno sam iznenađen. Valjda necemo pasti u drugih 45. Rami opet odlican. Taarabt najbolji! Pazzini odlican isto. Honda puno bolji.

4-4-1-1 u obrani mi je super. Okmilan

Ima Kaku, Polia i Urbya pa ce valjda i mijenjati na vrijeme.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Očekivano to fluidnije deluje sa pokretnim napadačem. Saponaru pojela trema, Honda liči na sebe posle nekoliko utakmica i napokon šalje lopte u prostor, Tarabt standardno dobar. Rami je stena, godinu i po dana nam se onako štoperi nisu postavljali ali da se ne nadam prerano. Konstant je jedna velika 0 i koliko god nadigrali Samdoriu i timski se dobro branili imamo takve rupe pozadi da nikad nije sigurno. Poli se nadam dobija priliku što pre i u narednim utakmicama se više forsira.
Devilcool
Reply
bravo see...ucis brzo...to mi se svidja...
Reply
Svaka cast Seedorfu, jarane kako covjek odma kuzi sta treba vadit. Bravo, veliki napredak

Daj ponistite gol. Pa ovo je faul. Aj please, nemoj molim te da postanemo novi Juventus da nas blate rad ovog gola. Pa cist faul na golmanu, i uvijek treba bit iskren, ne bit lopov kao Juventus ili Barca. E sad mi je zao rad ovog, ne volim ovako vodit. Jer znam da ce se sad svi napalit na nas, i zaboravit ce se par Juventusovi lopovluka
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
muntari izlazi unutra essien....see majstore...svaka cast...na obe izmjene...
razlika izmedju allegrija i seedorfa? jedan je kreten drugi nije...
Reply
Vadi Muntaria!!!!!
Pa ljudi jel ovo moguce? Jel obo napokon imamo trenera koji razmislja kao i navijaci? Bravo Clarence. E ovo je odlican pomak. Ovako u Madridu izbacujemo Atletico. SuperMariu kupit PlayStation pa nek se igra na klupi. Pazzini je 10 puta korisniji od njega
Reply
u 80. ocu vidjeti petagnu na terenu...
Reply
Ej ovi sa Canal+ kazu da je ovo penal i crveni, radi agresivnog starta Amelie. Ne znam. Jest opasno, al covjek je skinuo loptu. To sto je dirnuo igraca, jbg. on je isao na loptu. Ne znam pravo, al za mene nije penal.
Reply
(02-23-2014, 04:27 PM)ensar7 Wrote: Ej ovi sa Canal+ kazu da je ovo penal i crveni, radi agresivnog starta Amelie. Ne znam. Jest opasno, al covjek je skinuo loptu. To sto je dirnuo igraca, jbg. on je isao na loptu. Ne znam pravo, al za mene nije penal.

Englezi pak hvale Ameliu.
Za mene nema govora o faulu. Da je Eder kojim slučajem dignuo loptu, onda je penal, jer bi ga Amelia pokupio, ovako je pokupio loptu prije igrača.
Evo crveni Maxiju...
Inače, sudac je nevjerojatno zakinuo obje strane na ovoj utakmici, nema pojma
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply