Milanezi s Balkana
Cuj izbacio jutarnje treninge? A ja non stop citam kako su nam treninzi zakazani poslijepodne, kontam se u cemu je stvar nije mi jasno. Kad ovo ljencuga uveo to pravilo hahahahaha pa dobro sad me uopce vise i ne cudi. Covjek dok je igrao kod nas je bio lijen. Evo sad i tim uvodi u to hahahaha. Nema ranjenja, vec se slobodno naspavajte, znaci imate pravo lumpovat navecer. A posto vam je trener setao San Sirom, ne cudi me da i igraci krenu tim tokom hahaha zalosno.
Svi ozbiljni klubovi imaju jutarnje treninge kad je tijelo jos puno snage i onda vecernji za psihicku pripremu, samo mi se zajebavamo
Hahahaha druze moj bolje da ulovimo tu Euroligu slijedece sezone, jer snjom ili bez nje, mi nikad necemo osvojit scudetto, cak mi je i to trece mjesto pod upitnikom hahaha sad smo stvarno penzionerski klub. Relax klub AC Milan

Da napomenem, glavno Mourinhovo pravilo: u 11:00 je trening, ko se nenadje sjednom nogom na terenu u 11:00, moze slobodno da se okrene do svlacionice za njega je gotov trening.
Klop zadaje timski rad, i ko god pokusa bit egoista na treningu ili se ne trudi 100% takodjer postaje slobodan cijelu sedmicu
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
@Ensare malo iskuliraj...

MILAN: Amelia, Abate, Rami, Zaccardo, Constant, Montolivo, Muntari, Honda, Saponara, Taarabt, Pazzini ...

Bonera se razbolio i prije Mexesa je dobio sansu Zaccardo, Constant prije Urby-a, Muntari od prve min, Saponara prvi put krece od pocetka kod Seedorfa i odmara Kaku ...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
opet forsira 4231....majko mila
Reply
Svi su ispred Mexesa... Svasta.

Ovo ce biti super, 4-2-4 opet. :/
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Trabant je ludilo Big Grin
Pa covjece kad se vrati Sharawi, bit ce samo ono jedno mjesto slobodno za: Kaka, Honda i Saponaru
Reply
(02-23-2014, 03:14 PM)ensar7 Wrote: Trabant je ludilo Big Grin
Pa covjece kad se vrati Sharawi, bit ce samo ono jedno mjesto slobodno za: Kaka, Honda i Saponaru

da je ostalo djubre na klupi...nikad tarabu ne bi vidjeli...nego lazzarija...
Reply
Ne vec bi djubre prodao Sharawia i doveo Berardia koji mu je zabio 4 gola. I bas se pitam gdje je nestao taj decko kojeg su novine ti par dana prozvali zvijezdom, kao Utd i Real kontaju da ga dovuku na ljeto hahahhaha toliko o decku koji je uspio da bljesne samo zahvaljujuci glupostima koje je radio Allegretto.
Reply
kako je ovaj saponara los to je za ne vjerovati...igramo odlicno...stvarno dobro...ali sa igracem manje....vadi ga see...veze lik nema
Reply
Svi znate da ja podrzavam mlade igrace, i da ih treba gurat i forsirat, ali Saponara mora van. Nazalost decko je izgorio od zelje da uspije. Previse sitni gresaka cini radi gubitka koncentracije. Nije smiren, i to je razlog svi oni gresaka i profulani sansi. Treba se smirit, al bolje odma na poluvremenu stavit Kaku/Poli mjesto njega. Sumnjam da moze uzvuc nesto iz njega danas, mozda i zabije gol, al pravi greske u pasovima i ne moze da prodje igraca. Izgorio je od zelje.
Reply
(02-23-2014, 03:42 PM)ensar7 Wrote: Svi znate da ja podrzavam mlade igrace, i da ih treba gurat i forsirat, ali Saponara mora van. Nazalost decko je izgorio od zelje da uspije. Previse sitni gresaka cini radi gubitka koncentracije. Nije smiren, i to je razlog svi oni gresaka i profulani sansi. Treba se smirit, al bolje odma na poluvremenu stavit Kaku/Poli mjesto njega. Sumnjam da moze uzvuc nesto iz njega danas, mozda i zabije gol, al pravi greske u pasovima i ne moze da prodje igraca. Izgorio je od zelje.

mlad sa 22 godine? ne bi rekao da je mlad...taraba ima 23 godine...pogledaj razliku...
nema tu mlado staro...ili znas ili ne znas...a saponara nije za ovaj rang natjecanja...
Reply