Milanezi s Balkana
Doći ćemo i bez toga do 5. mesta u ligi.
Vidim igrači se se okuražili, veruju u sebe, dobro je to, možemo da iznenadimo.
Devilcool
Reply
Molim vas nemojte me sada krivo shvatiti, ali Seedorf je učinio sve ono što ja govorim da trebamo učiniti i odigrali smo dobru utakmicu. 4-3-3 a ne glupih 4-2-4, Poli je igrao u sredini, Taarabt desno i to mi je bilo super. U biti kada smo se branili KAka' i Mario su igrali naprijed slobodni. Imali smo 3 normalna vezna, a ne dva, i Kaka' je dobro odigrao zato što je igrao ono što on moze, a ne onoga ispred 2 vezna. Što ne moze ni on in Honda, niti nitko tko nema jako velik kapacitet trčanja. Šeta što nemamo Shaarawya, dobili bi s njim jako puno.

A mi dobijamo golove jer neki igrači su jednostavno toliko smeće da s njima ne možeš igrati. Bonera kaže: "kod gola smo pogriješili..." Ma daj... Abate prebaci na drugu, bravo Abate. Dok ima vrijednost treba ga nekome utopiti i to je to. Za njega je De Sciglio Maldini. Svaku loptu pod pritiskom on samo nabije naprijed. JEste vidjeli Abatea kod onog voleja Coste? Kako u zraku ispruži ruku prema lopti!!! Pa da ga je samo napucao penal 100%. I to on stalno radi, takve nenormalne poteze.

Drugi biser je Urby. Protiv Milana samo igraš na našu lijevu i ok je sve. Kako je bio korner? Urby dodaje Poliu a ovaj NA PODU. Onda gleda kako mu igrač trči iza leđa...gleda, gleda...pa krene i izbije u korner naravno. Da je tamo neki normalan igrač ne bi ga ni bilo ( kornera).

Bonera je c klasa tu nema priče. Rami je bio stvarno dobar ne moze se nista reci. Gol je gol jbg.

Essien spor, izgubio snagu nakon 60min, nista... Taarabt super ali jos mu treba hitrine i uigranosti. Mario najbolji uz Polia!

Eto. Ekipa NIJE FIZIČKI SPREMNA, i zato kazem dajmo Seedorfu jedne pripreme. A Galliani neka se je... sa tim igračima koje je doveo. Essien, Urby itd.

De Sciglio ce biti igračina Okmilan JEdva čekam Milan sa njim, Elshom, MAriom, Cristanteom...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Ja uopce ne zelim to 5. mjesto. Da se patimo u Europskoj ligi, trosimo igrace i resurse i onda na neki sugav nacin ispadnemo. Zelim punu koncentraciju na prvenstvo i titulu nagodinu ganjamo. Imamo sve uvjete za to, pomaci su napravljeni, 2 ili 3 dobra igraca na znamo vec kojim pozicijama i bez problema cemo napast prvo mjesto. Naravno, Ligu prvaka ponovno ocekujem u sezoni 2015\2016.
Reply
(02-20-2014, 07:02 PM)MEMO Wrote: Ja uopce ne zelim to 5. mjesto. Da se patimo u Europskoj ligi, trosimo igrace i resurse i onda na neki sugav nacin ispadnemo. Zelim punu koncentraciju na prvenstvo i titulu nagodinu ganjamo. Imamo sve uvjete za to, pomaci su napravljeni, 2 ili 3 dobra igraca na znamo vec kojim pozicijama i bez problema cemo napast prvo mjesto. Naravno, Ligu prvaka ponovno ocekujem u sezoni 2015\2016.

OkmilanOkmilanOkmilan
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(02-20-2014, 07:02 PM)MEMO Wrote: Ja uopce ne zelim to 5. mjesto. Da se patimo u Europskoj ligi, trosimo igrace i resurse i onda na neki sugav nacin ispadnemo. Zelim punu koncentraciju na prvenstvo i titulu nagodinu ganjamo. Imamo sve uvjete za to, pomaci su napravljeni, 2 ili 3 dobra igraca na znamo vec kojim pozicijama i bez problema cemo napast prvo mjesto. Naravno, Ligu prvaka ponovno ocekujem u sezoni 2015\2016.

Okmilan
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
tesko da cemo viditi ligu prvaka sljedece dvije godine(sljedece sezone cemo imati 10 novih igraca koje treba uigravati makar jednu sezonu)...za naslov se necemo boriti dokad god juventusu suci svake godine poklone 15-20 bodova minimalno...

ja iz prva nisam zelio europsku ligu ali....jedna sezona bez europe...prijeti nam da budemo u trecoj jakosnoj skupini lige prvaka...bit ce iznimno tesko proci skupinu...cetvrfinale europske lige je minimum koji zelim sljedece sezone...
Reply
Ma ne treba nam euro liga. Treba dovest stopera, beka, golmana i veznog i idemo na scudetto, to je to. Imamo igrača koje se moze prodati, kao Mexes, Binho, Matri, Constant, ABATE, Muntari...
( Massimo Morratti )
Reply
(02-21-2014, 04:07 PM)mrki Wrote: Ma ne treba nam euro liga. Treba dovest stopera, beka, golmana i veznog i idemo na scudetto, to je to. Imamo igrača koje se moze prodati, kao Mexes, Binho, Matri, Constant, ABATE, Muntari...

ne moze ih se prodati...moze ih se samo potjerati...niko nije toliko glup da plati bilo kojeg od tih igraca...
okanite se scudetta...to je nemoguce...juventus osvaja ligu sljedecih 10 godina...
Reply
Sve promjene koje je uveo Seedorf oko tima ....

http://acmilan-balkan-fans.blogspot.com/...ganse.html
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Ako se ozbiljno ne poradi na mercatu sljedece ljeto, mi necemo vidjeti ligu prvaka jos par godina jer ce i Inter i Napoli i Roma biti sve jači.
( Massimo Morratti )
Reply