(02-11-2014, 02:08 PM)ensar7 Wrote: Pa mrki vidio sam ja da se tu nesto suska izmedju Barbare i tebe. A iskreno vidim vas zajedno, kao sretan par. Aj jarane posalji nam koju ulaznicu za vip lozu, da i ja jednom budem gore na tv-u pored Galliania. Evo docemo kalla, dejo i ja. Ne treba nista posebno, samo nam obezbijedi bure pive (valja ono trpit 90' minuta) za grickalice cemo se mi vec snac. Dejo sta kazes?
i nadoknada...oko 94 minute....previse je to
02-11-2014, 04:20 PM
(This post was last modified: 02-11-2014, 04:26 PM by mrki.)
(02-11-2014, 02:08 PM)ensar7 Wrote: Pa mrki vidio sam ja da se tu nesto suska izmedju Barbare i tebe. A iskreno vidim vas zajedno, kao sretan par. Aj jarane posalji nam koju ulaznicu za vip lozu, da i ja jednom budem gore na tv-u pored Galliania. Evo docemo kalla, dejo i ja. Ne treba nista posebno, samo nam obezbijedi bure pive (valja ono trpit 90' minuta) za grickalice cemo se mi vec snac. Dejo sta kazes?
Vas troje, Goeff i DJ Sale.  Nema frke. Pa trijezan se Milan ni ne moze gledati. Ili s druge strane, Milan je u sluzbi borbe protiv alkohola i droge: dok ovo gledaš ne mozes vjerovati svojim očima što se sve može vidjeti!
Zapata je ok, i Abate, nadam se da ce Des-Zapata-Rami-Abate biti zadnja linija sa Atleticom. Urby stvarno nema smisla...
I da cemo sa TRI vezna igrati.
Milan bi se trebao pomoliti da MArio odigra super SP i da ga prodaju za jedno 35-40mln. Uzmu Mandzukica ili Dzeku za 20, i igrača kao Coentrao i nekog mladog još stopera ( Doria ili onaj bek Murru...). To je posao. Sto mislite?
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
Samo ako mi Barbara sjedi u krilu
 MILANO SIAMO NOI!!!!
(02-12-2014, 12:32 PM)dejo Wrote: (02-11-2014, 02:08 PM)ensar7 Wrote: Pa mrki vidio sam ja da se tu nesto suska izmedju Barbare i tebe. A iskreno vidim vas zajedno, kao sretan par. Aj jarane posalji nam koju ulaznicu za vip lozu, da i ja jednom budem gore na tv-u pored Galliania. Evo docemo kalla, dejo i ja. Ne treba nista posebno, samo nam obezbijedi bure pive (valja ono trpit 90' minuta) za grickalice cemo se mi vec snac. Dejo sta kazes?
Samo ako mi Barbara sjedi u krilu 
pa dragi dejo ne mozes mrkijevu trebu :p vidis da je Barbara pukla na mrkija, ne skida oci sa njega. Covjek ce nas fino zvat na tekmu, mozda nam Barbara sredi kakve svoje jaranice, i ti, kalla i ja zadovoljni 
ha jah, bitno je da se druzimo
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Tako je!
Večeras Bologna. Hvala bogu pa se Robinho ozlijedio ( ružno zvuči za reći ali gledamo s tehničke strane...), Bonera ne igra. Zapata je ok za danas.
Ovo je postava: Abbiatti-Abate-Rami-Zap-Des-Essien-DJ-Monto-Honda-Taarabt-Balo.
Wenger i Raiola ce imati ili su imali nisam skuzio, sastanak i Mario bi mogao u Arsenal za 30ak mln eura. Za 30mln moze ici.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
Izgleda da se ukida suvlasništvo nad igračima i treba se rešiti pitanje takvih igrača kroz 2, 3 godine. Maks je jedan od najozbiljnijih konkurenata za zamenu Prandelija. Spominje se da bi Konstant odjednom mogao levo samo da ne menja mesto DES-u što je preterivanje, sa svim svojim manama Abate je dobar igrač. Pacini bi mogao neku utakmicu da počne od početka, možda je sad prilika kad je Mario pomalo odsutan ali je on izgleda i kod Sedorfa nedodirljiv, onaj kiks Reine bi Pacini žmureći smestio u gol.
(02-14-2014, 12:06 PM)mrki Wrote: Tako je!
Večeras Bologna. Hvala bogu pa se Robinho ozlijedio ( ružno zvuči za reći ali gledamo s tehničke strane...), Bonera ne igra. Zapata je ok za danas.
Wenger i Raiola ce imati ili su imali nisam skuzio, sastanak i Mario bi mogao u Arsenal za 30ak mln eura. Za 30mln moze ici.
e vidis....to nije postava...drugi puta napisi...moguca postava...
(02-14-2014, 08:14 PM)kalla1899 Wrote: (02-14-2014, 12:06 PM)mrki Wrote: Tako je!
e vidis....to nije postava...drugi puta napisi...moguca postava...
Ispalo je da to nije postava da. [undefined=undefined]Moraš li zato biti neuljudan? [/undefined]
Ne kuzim sto Seedorf radi. Abate stalno na klupi... KAka' od prve a igrat ce 90 za par dana sa Atleticom itd. Mogao je i De Jonga na klupu, on i Essien jedini mogu igrati LP.
( Massimo Morratti )
02-14-2014, 08:38 PM
(This post was last modified: 02-14-2014, 09:37 PM by kalla1899.)
moram mrki jer sam alergican na laganje..ne da nije ista postava nego je i potpuno drugacija formacija od tvoje...lazes napaceni narodna stranici....
taraba i montolivo nesto pokusavaju...ostali uzas....balotelli posebno...uvjeljivo najgori...
|