02-08-2014, 09:52 PM
ja ne vjerujem da ga je izvadio....
|
Milanezi s Balkana
|
|
02-08-2014, 09:52 PM
ja ne vjerujem da ga je izvadio....
02-08-2014, 09:54 PM
(02-08-2014, 09:52 PM)kalla1899 Wrote: ja ne vjerujem da ga je izvadio.... Hahahahaha ni ja ne mogu da vjerujem ![]() Veceras pada snijeg Ali ja mislim da Binho MORA startat slijedecu. Jer popravit ce se on, i vidjetcces da ce vec u slijedecoj biti onaj stari Binho od prije 10 godina Obavezno Binho u prvi 11
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
02-08-2014, 10:03 PM
mexes jebiga...nemamo boljeg...
Dragi Super Mario, ostavi se tweetera i Facebooka i smiri tu jebenu glavu balavće jedan. Pa kako ces nesto ocekivat od tebe kad visis na tweeteru, facebooku, postavljas neke gluposti i visis u klubovima do kasni sati. Jarane to nije profesionalan fudbaler
I evo nek te Higuain nauci fudbalu. Njemu ne treba tweeter ili fb da bude faca, majmune jedan Ima li ko na klupi mobitel da posudi Balotelliu da objavi odma status na tweeter-u?
essien puno bolji u drugom pol....
jel ovo place balotelli... nije sramota izgubit od napolija....bitno je izvuci pouku iz svakog poraza...to se odnosi na seedorfa...napoli je klasa dvije jaci od nas....taraba je pokazao da je pojacanje....oko njega treba slagati momcad....ja i dalje stojim da sa ovakvim kadrom mozemo igrati samo bozicno drvce...taraba i honda iza balotellija ili pazzinija...a trojica iza de jong essien i montolivo....
02-08-2014, 10:35 PM
(02-08-2014, 10:23 PM)kalla1899 Wrote: essien puno bolji u drugom pol.... To ti samo pokazuje kolko je nestabilna licnost. Eto ga, Pazzo profula nemoguce, nesto sto bi Higuain i Llorente zabili zazmireni ociju, i odma ti uslijedi kazna. E neka je i Clarence jednom izgibio u Serie A, pa nek se idalje kurci sa svojim Binhom, Kakom, Bonerom, Muntarijem i ostalim svojim jaranima. Sta mi koji k.... vrijedi sto vadi Binha kad od svaku zadnju utakmicu starta snjim i to mi odma donosi izgubljeni 45 minuta. Sjajna logika Clarence, sjajno radis posao
Ako se uzme u obzir da je Napoli igrao veoma tesku utakmicu u sri protiv Rome ovo je lose veoma lose....Takticki i na terenu smo nadigrani u svakom segmentu igre ...Ne mogu da vjerujem kako su igraci Napolia bili jaci u svakom duelu kako su vise trcali i kako se vise vidila ta zelja za pobjedom .... Seedorf kaze da ce mu ova utakmica pokazati gdje je Milan ja se nadam zaista da hoce...najmanje 2 klase iznad nas je Napoli.... Treci gol koji smo primili je porazaravajuci na nivou pionira...eke prilike koje smo stvorili ulaskom Montoliva su prije svega posljedica toga sto se Benitez bez ikakvog razloga povukao ...
Jedine dvije stvari koje sam ja vidio vcrs su da Taarabat moze biti dobro pojacanje da se moze iskoristiti na vise pozicija, a druga je da je ponovo u zadnjoj liniji najbolji Rami
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
02-08-2014, 10:49 PM
Mexes gori od Bonere....definitivno...De Siglio kriv za 3 go...Amaterski....Pazzo uradio vise za 15 min.nego MArio za cjelu tekmu...Montolivo isto odlicno od ulaska..Kaka nista...Esien bolji nesto drugo pol...
Tarbat me odusevio,za klasu bolji od svih nasih veceras... Ja nevidim vise zasto bi Binho i Urby dobijali sansu...oni su na nivou serije c....
Rossonero Per Sempre...
02-08-2014, 11:42 PM
Ne brini alberto, vidjet ces ti Binha jos dugo puta ove sezone. Mozda bude pauziro slijedecu, ali u Ch. Ligi 100% igra. Tako da pomiri se stim da ovdje nije bitno kako si igrao i koliko si bitan na rerenu, vec koliko si dobar sa Seedorfom ;)
Hondi dajem jos 2-3 tekme i decko ide na klupu ili tribinu. Nazalost. Taktika Trabant-Honda-bilo ko bi bila super samo sto Honda ne moze tu centralnu poziciju da igra jer je ina rezervisana za Clarencove momke (Kaka, Binho, Monto). Al neka, i treba nam ovo. Da skonta vise da ovo nije igrica gdje ce Binho i Kaka jednog dana proradit. Ovaj Milan NE MOZE igrat sa samo 2 vezna. Mi nemamo tu brzinu i efikasnost u pasovima da sredinu mozemo cuvat samo sa dva igraca. Ali izgleda da Clarence misli drugacije. Haj da vodimo dokle. Jer ovo veceras nike bio Napoli koji je unistio Arsenal i borio se sa BVB. Jer inace bi bilo 4:1 ili 5:1
02-09-2014, 04:13 AM
Pa dobro rizikovali smo sa menjanjem dosta igrača i raspali se. Ja na ovo gledam kao eksperimentisanje Sedorfa, sveg optimizma sam se odrekovao kad su doveli amatera koji će izgleda dobiti lepo vreme na klupi tako da je sve ovo učenje koje treba nažalost trpeti. Urbi je slab defanzivno što nije ništa novo i evo 2 tekme u kojima je imao ozbiljne duele Ćerći, Madjo i Mertens je pukom, doduše nema ni pravu ispomoć. Ova dvojica na sredini kao razbijači teško povezuje igru, Esjen je povukao ulogu Montoliva i nije se baš snašao, vremenom bolji ali nije to dobra kontrola. Baloteli šta reći, prosek oko njega, šteta što nije kao Šaravi da to iskoristi za ličnu promociju već mu je još teže i plače, ne trudi se puno, pomalo statičan, Pacini treba da ima više vremena. Tarabt ima sjajan dribling i vidi se kvalitet ali neću da se previše nadam, treba sačekati. Mekses i dalje van forme, verovatno neće igrati puno bolje od ovoga u nastavku. Zapata je pre povrede dobro igrao i možda bi sa Ramijem činio solidan tandem koji zasad dobro deluje, ne greši i ume odlično da odreaguje, u odbrani ionako ne treba očekivati ionako veliki napredak.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|