02-08-2014, 09:14 PM
(This post was last modified: 02-08-2014, 09:19 PM by kalla1899.)
robinho je vise napravio u 19. min korisnog nego ozil za 60. min ranije danas....oboje su oko nule samo ne ozil skrivio dva gola....mala usporedba...
zamjena robinho-montolivo ili saponara mijenja skroz tok utakmice u nasu korist...ali see to ne vidi
31' ja jos ne kontam da Robinho igra. Mislim, dobro i igramo sa igracem manje
A i ta izmjena, sta ti vrijedi, kad ce slijedecu opet startat Robinho? A Binho ce izac kao druga izmjena i to u 60' i nekoj
Essien izlazi za Montoliva. Los je
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
02-08-2014, 09:23 PM
(This post was last modified: 02-08-2014, 09:31 PM by kalla1899.)
ima i bolja opcija...urby na krilo....van robinho u unutra constant....taraba u sredinu...
odjebite sa pucanjem slobodnjaka sa 40 metara...pa daj see....pa jel imas imalo autoriteta?
ukratko...nema nas na terenu...sve zbog robinha...
02-08-2014, 09:32 PM
(This post was last modified: 02-08-2014, 09:37 PM by ensar7.)
Pa naravno da ima autoritet. Vidis da mu svaku igraju Kaka i Robinho. Aj ovaj prvi i nekako, al ovaj drugi vec 4 utakmice pokazuje da nema pojma. Znaci covjek ima potpuni autoritet da ubacuje koga on hoce.
Kao sto sam rekao, nike ovo AC Milan vec: Clarence & Friends
Eto ga, poluvrijeme. Ajmo se svi grlit i ljubit u svacionici i dat podrsku Robinhu. Vidite da ga ne ide. I zato ste krivi vi saigraci, ne podrzava te ga. A on je zvijezda naseg kluba, volimo te Binhoooo! Kralju nas
Pitanje za Binha, kralju, jel ti tata znao za kondome 1983?
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Realno Napoli je bolji od nas za onoliko bodova koliko imaju vise od nas....Mi smo smjesni....
Koji Bihno i Emanuelson...pa oni su unistili svaki napad koji je krenuo sa lijeve strane...smjesno...
Desna strana nam je jaca 10 puta ali se forsira lijeva....
Insigne skace izmedzu 3 nasa igraca....a nema u njemu metar....
Esien nije nista bolji on Muntaria,ovaj drugi barem zna opalit nekad neki dalekometni sut...
Ovako nemoze dalje,mislim da i Sedorf vidi to....
Jos smo i go primili nako nesretno bas kad smo bili psihicki u prednosti...jbg idemo u drugo pa da vidimo...
Rossonero Per Sempre...
Kakav mi to suicidalni gogomet igramo, ne mogu gledati uopce. Uzas.
Robinho... fizicki mi bude muka kad ga vidim, ne salim se ni malo! Ne viđeno nesto! Pa ja nisam vidio profesionalca da ovako "igra" jos!!! On hoda...hoda covjek... Balotelli za ocjenu 0.
Sve ide na Urbija protiv Udinesea, Torina i sada opet. A kada Urbi dodaje pogledajte ga, pa iz svemira vidis gdje ce. Namjesta se kao baba.
Zamijeniti bekove, des ijevo, abate desno, urbi i binho van. montolivo unutra i svejedno tko...
razocaran sam. 4-2-4, pa sta je ovo Osasuna - Recreativo?
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau

( Massimo Morratti )
ne bi ja maria kritizirao...jednostavno nije dobio dovoljno lopti..nema mu ko dodat...
taraba uvjerljivo najbolji od nasih na terenu...
Robinho naj najgori. Užas. Emaneulson isto los. Bas sam ga pratio. Svaka lopta njemu iza ledja bilo da je niska ili visoka prolazi i eto opasnosti po nas gol. Po meni je ono diskutabilno oko abbiatija. Ajd da su bili sami ali bio je nas branič u punom trku pa tu u pitanju nije bio faul zadnjeg igrača obrane. Igra je dosta monotona i bezidejna ali barem se borimo. Svaka čast tarabtu. Ima mali muda.
Probušili nas ko sir, mogli bez problema voditi 2 gola razlike i imati igrača više. Loš odabir igrača, Madjo šeta Urbija, Robinjo je jednostavno Robinjo, Abate je igrač manje kad napadamo dok se Esjen ne sastavlja s loptom i zato su nas pojeli na sredini. Treba ovde dobro izrotirati.