02-08-2014, 08:13 PM
Poderat ćemo ih večeras
MILANO SIAMO NOI!!!!
|
Milanezi s Balkana
|
|
02-08-2014, 08:14 PM
(02-08-2014, 08:13 PM)dejo Wrote: Poderat ćemo ih večeras daj Boze. Ja cuvam fige. Pive su spremne, meza, ako hoces bujrum da zajedno odgledamo hehe
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
02-08-2014, 08:15 PM
Super post, skautiranje Milana 0. Očajni mercato za mercatom.
Ne znam kako je opet stavio Robinha, nije mi jasno. To je neprihvatljivo.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
02-08-2014, 08:19 PM
ej, moze li me neko uputit zasto nema Honde? Radio sam zadnja tri dana, pa nisam bio prisutan na milannews. Sta je? povrijedjen, bolestan ili je nesto trece? Jer vidim da ga nema ni na klupi
Spreman sam. Uzdam se u Dj-Essien sredinu i MAria. Vidjet cemo kako ce Taarabt odigrati i klaun Binho.
Kada pocnem citati ovo o nasim mercatima i pomislim koliko nama treba igrača da budemo ozbiljna momcad padnem u depresiju... Sogliano dolazi pa cemo vidjeti. Jos jedna vijest, ako niste znali, Branca je dobio nogu iz Intera, a kod nas je otkaz dobio direktor marketinga. Mijenja ga covjek iz Ferraria ![]() (02-08-2014, 08:19 PM)ensar7 Wrote: ej, moze li me neko uputit zasto nema Honde? Radio sam zadnja tri dana, pa nisam bio prisutan na milannews. Sta je? povrijedjen, bolestan ili je nesto trece? Jer vidim da ga nema ni na klupi crijevna viroza koliko sam skuzio. Kako kaze moj jedan frend, milanista isto: smijesno je kakvu ekipu imamo, to mozes samo pijan gledat. haha.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
02-08-2014, 08:29 PM
(02-08-2014, 08:22 PM)mrki Wrote: crijevna viroza koliko sam skuzio. aha, "skontao" ![]() to je ona nasa "standardna povreda" kad se neko zeli udaljit od sastava da navijaci nebi dalje postavljali pitanja zasto fali... ![]() navikao sam to vec kod nas. Imamo mi zadnji niz godina ovakvi slucajeva, kad se u zadnjim trenucima nekim "visim silama" povrijedi upravo igrac kojeg uprava zeli dalje od terena a navijaci zele da igra hahahahahaha zalosno...
nikome nije palo na pamet kupiti FM u upravi milana pa pogledati uzivo i uzeti par igraca svake godine koji su dobri a relativno jeftini u njemu? odes u editor i trazis sve sa PA -9....gore od nase sadasnje transfer politike je nemoguce....
sto se tice vecerasnje tekme....drago mi je viditi abatea na njegovoj prirodnoj poziciji...na desnom krilu....i drago mi je vidjeti montoliva i kaku na klupi i naravno tarabu u prvih 11...nije mi drago viditi robinha ali jebiga...nikad nije sve idealno
02-08-2014, 08:38 PM
Ni meni se ne sviđa što je Robinho stavljen jer igra loše u zadnje vrijeme, ali Kaka je na klupi, bit će interesantno vidjeti Abatea u vezi, kao i Essiena i Taarabta...
Ensare jednog dana na San Siru
MILANO SIAMO NOI!!!!
02-08-2014, 08:39 PM
(02-08-2014, 08:30 PM)kalla1899 Wrote: [undefined=undefined]nikome nije palo na pamet kupiti FM u upravi milana pa pogledati uzivo i uzeti par igraca svake godine koji su dobri a relativno jeftini u njemu? odes u editor i trazis sve sa PA -9[/undefined]....gore od nase sadasnje transfer politike je nemoguce.... hahahhahahaha dragi kalla al me nasmija ![]() druze, i ti si pozvan kod mene na tekmu
02-08-2014, 08:45 PM
(02-08-2014, 08:39 PM)ensar7 Wrote:jebiga ja na drugom kontinentu...mozda jednog dana...(02-08-2014, 08:30 PM)kalla1899 Wrote: [undefined=undefined]nikome nije palo na pamet kupiti FM u upravi milana pa pogledati uzivo i uzeti par igraca svake godine koji su dobri a relativno jeftini u njemu? odes u editor i trazis sve sa PA -9[/undefined]....gore od nase sadasnje transfer politike je nemoguce.... |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|