Milanezi s Balkana
Galliani i jos neki novinari su izjavili da je Taarabt dosao na insistiranje Seedorfa...a da Seedorf voli Biambinya i da se zato vode pregovori, to je potvrdio i sportski direktor Parme...
Takodjer Gazzeta pise da bi sutra mogli u posljednjem trenutnku prodati Robinha...jer sad fakticki imamo igraca za dva tima...Mexes je blize ostanku takodjer...

Ne znam ako ih je fakat trazio Seedorf a vjerujem da jeste onda ok...sacekajmo da vidimo sta zeli i moze sa njih napraviti...oni svi dodju za nula eura ali ih Galliani privuce velikim platama to je vrlo jednostavno...Seedorf ima neke zamisli u glavi i zeli da ih sprovede u dijelo, pa sacekajmo da vidimo kako ce to izgledati...svidja mi se sto zeli i misli da forsira odredjenu formaciju i sad dovodi igrace kakvi mu gode za tu formaciju...citao sam da postoji opcija da predjemo na klasicnu 4-3-3 formaciju bez Kake...tako da ce vrlo vjerovano 4-2-3-1 nekad prelaziti u 4-3-3...al opet kazemo sacekajmo da vidimo kak ce izgledati na terenu
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(01-31-2014, 02:02 AM)Maji_TZ Wrote: Galliani i jos neki novinari su izjavili da je Taarabt dosao na insistiranje Seedorfa...a da Seedorf voli Biambinya i da se zato vode pregovori, to je potvrdio i sportski direktor Parme...
Takodjer Gazzeta pise da bi sutra mogli u posljednjem trenutnku prodati Robinha...jer sad fakticki imamo igraca za dva tima...Mexes je blize ostanku takodjer...

Ne znam ako ih je fakat trazio Seedorf a vjerujem da jeste onda ok...sacekajmo da vidimo sta zeli i moze sa njih napraviti...oni svi dodju za nula eura ali ih Galliani privuce velikim platama to je vrlo jednostavno...Seedorf ima neke zamisli u glavi i zeli da ih sprovede u dijelo, pa sacekajmo da vidimo kako ce to izgledati...svidja mi se sto zeli i misli da forsira odredjenu formaciju i sad dovodi igrace kakvi mu gode za tu formaciju...citao sam da postoji opcija da predjemo na klasicnu 4-3-3 formaciju bez Kake...tako da ce vrlo vjerovano 4-2-3-1 nekad prelaziti u 4-3-3...al opet kazemo sacekajmo da vidimo kak ce izgledati na terenu

To uopće nije nemoguće, pogotov da to bude formacija bez Kake....Iako je dobro odigrao drugo poluvrijeme sa Cagliarijem, ne sviđa mi se kako igra. Šteta kako je taj dečko propao
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
pojedinci seru po tarabtu a nije sekunde zaigrao za klub....strasno...lpo igrackoj kvaliteti medju 5 najkvalitetnijih igraca u klubu...cak bih rekao medju 3 ali necu pretjerivati...glava je problem ali jebiga..da je normalan vrijedio bi 30 milijuna...ovako posudba iako zadovolji 7 milijuna....nije lose..
kad dovedes igraca za nula eura moras mu dat placu veliku..to je nepisano pravilo....vi bi pristali da smo mexesa platili 15 milijuna sa duplo manjom placom? to ne bi bilo bacanje para jer eto nema 4 miljona nego samo 2...a sto smo ga platili 15 milijuna...to nije bacanje love?
ljudi malo ukljucite mozak prije nego pocnete gluposti pisati...
Reply
Bit će dobar Taarabt.
Reply
biambianiju ugovor istice na kraju sezone a mi nudimo zaccarda pola saponare i dva milijuna....to je ipak previse...potpisi lijepo predugovor da dodje na kraju sezone besplatno ili im eventualno ponuditi zaccarda i 2 milijuna za momentalni transfer ali brate ostavi saponaru...
Reply
Milan u lovu na Nanija!!
Bianbiany otpao jer je Saponara odbio preći u Parmu
Reply
zasto sad ne ponudimo zaccarda i jos nekog nebitnog igraca za drugu polovicu saponare? ako saponara proigra narast ce mu cijena...logika....
Reply
Slazem se sa Kallom...mislim da ce Taarbat biti dobar...gledam ove klipove vidi se da zna igrati fudbala ali je veliki antitalenat u glavi...medjutim ovo mu je prilika koja se jednom dobije i ako je ne iskoristi zavrsit ce u Kini ili nekim drugim egzoticnim zemljama...i treba mu dati priliku pa ga onda porediti sa Birsom...
Sto se mene tice najveci problem je njegovo ponasanje i glava, ali nikad prije nije igro za veliki tim..ima neko znanje i sto je najvaznije ima zelju za dokazivanjem...

Sa Parmom je propao deal jer Milan zeli Biambinya na posudbu do kraja sez a Parma hoce da ga proda, nema veze sa Saponarom...Od Nania nema nista to je samo patka novinara da ublaze ovo sto je Galliani zasrao i nije doveo igraca kakve je zelio Seedorf...medjutim do kraja transfera ima jos par sati pa da sacekamo...

Sad je vec ocito da nece doci bek i stoper...mada mislim da je ljevi bek najpotrebniji bio u ovom transfer periodu...medjutim moguce da ce Seedorf istrpiti Urbya, trazio je da produze ugovor sa njim pa cemo viditi, istrpi ga ovu polusezonu da bi na nesto licio sljedecu...ni to nije losa zamisao...

Izaso je zanimljiv clanak da je Milan vise potrosio na vecere za Hondu Ramia Essiena i Taarabata u Gianninu ukupnu 250 eura nego sto je platio za transfere Smile
http://1.bp.blogspot.com/-v7nqkEjQKXc/Uu...1434_n.png

Takodjer mislim da su napravili strasan propust sa rosterom...jednostavno morali su se rjesiti neki igraca prije svega Constanta i Zaccarda ...mi trenutno imamo 30 igraca u rosteru...to je previse sto se tice treninga a da ne govorim sto se tice plata i finansijskog opterecenja...imat cemo igrace koje ce sjediti na tribinama a uzimati ljepo lovu na plate...to se nije smjelo desiti ekipi kao sto je Milan
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Za mene je ovo propao transfer rok bez defanzivaca jer su oni najveći problem tima a uz to smo opet dovodili besplatno i jer se ukazala prilika što mi ne miriše na dobro. Sedorf kaže da će težiti tome da DES igra desno dakle morali smo dovesti levog beka, kao i štopera, barem nekog mladjeg pa raditi sa njim, na leto smo se isto tako zajebali pa smo videli posledice. Od Tarabta ne očekujem puno.
Devilcool
Reply
Zašto svi ignorirate Emanuelsonovu bolju igru od kad je Seedorf došao?
Ne možete reći da nije bio osvježenje protiv Cagliarija, imao je par lijepih reakcija u obrani i napadu.
Ako se nastavi ovako razvijati u formi, mislim da je pitanje lijevog beka riješeno
Reply