Cristante ima 18 godina, bti ce ok kod Seedorfa. Svi u Europi znaju kakav je on igrač, a on je super talent. Znate da sam ja veliki fan njega i Saponare, ali vjerujem kako ce on imati mjesta. Treba se riješiti Muntaria na ljeto samo... Essien ne može igrati 40-50 utakmica po sezoni. Moze igrati 25, i neka tih 25 odigra na 100% spremom i svježinom i super.
Pa to smo kod Maxa jedino i dobro odigrali, pozicijsko branjenje protiv Barce. Sve ostalo je bilo smeće. Tip je kreten, igrači mu ne mogu trčati pola sata.
Neka prodaju MExesa i Robinha ako ikako mogu, na ljeto jos par tih škart igrača, i nista nije vazno osim da se od sljedece sezone krene ozbiljno graditi momčad. Galliani i Max su nas unazadili 5 godina.
Barbara je navodno dogovaral sa Seedorfom suradnju kao kod managera u Engleskoj. Toga do sada nije bilo u Milanu. A to nikako ne paše Gallianiu.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau

( Massimo Morratti )
01-25-2014, 03:07 PM
(This post was last modified: 01-25-2014, 03:09 PM by Maji_TZ.)
Od svih brojnih golmana koji su se spominjali od Krula Schmeihiela preko Perina i Marchettia danas je spomenuto novo ime ali i najkonkretnije...Aggazi iz Cagliaria istice mu ugovor na kraju sez i nije produzio i naravno ko bi drugi nego Galliani to propustio...
Seedorf s druge strane zeli Krula ili Marchettia...sutra ja jedva cekam da vidim tog malog Murrua na ljevom beku, opet ga dans vezu za Milan...
Mexes ne zeli u Tursku vec zeli otici u Monacno, takodjer Monaco zeli i Robinha jer su ostali bez Falcaa...samo da budu pametni i izvuku sta novca i prodaju ih u sljedecoj sedmici..
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Jesam ja rekao da ce mexes i binho zajedno u Monaco? I evo danas se vec spominje, posto je onima otisao falcao. E sad je pitanje kolko Galliani zna prodavat igrace da im uvali oboicu. A ovo za essiene, pa ja bi odma dao muntaria nekom. Ne treba nam vise.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Esjen navodno nije prošao pregled zbog kolena.
01-26-2014, 01:01 PM
(This post was last modified: 01-26-2014, 01:04 PM by Maji_TZ.)
undefined
Nikad kraja glupostima...Nevjerovatno...brukaju i sebe i klub...dovode klub na najnize moguce grane...Prekinuti su testovi radi povrede koljena...navodno ce pokusati jos jedan test da uradi i Essien danas i sutra ide na dalja istrazivanja...
Koljeno Essiena vrlo lose djeluje pod pritiskom i opterecenjem...Sada je samo pitanje hocel se zahvaliti ili ce riskirati i potpisati ugovor...a pazite trebalo je da 1,5 sez u Milanu zaradi skoro 4 miliona eura...
To je Gallianievo djelo. Treba pogledati koliko zarađuje Jorginho, kojega je Napoli uzeo za 5mln 50%. 3mln bi od sljedece sezone trebao imati Essien, a ove 1.5. 4.5 u sezonu i pol na njega...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau

( Massimo Morratti )
Ipak je prošao testove, sledeće sezone 2, 5 miliona Mrki a ako udjemo u lš još 0, 5, svejedno još bacanja para.
Prosao je ljecnicki pregled iz drugog pokusaja...ali tu nesto mnogo smrdi...jednostavno on je morao potpisati...jer je ostalo samo jos 4 dana do kraja transfer perioda...posudili Nocerina jednostavno bi ostali bez igraca...nebi da baksuziram ali samo cekam kad ce se Essien povrjediti...sutra potpisuje ugovor i pridruzuje se ekipi...
Prvi 11 danas : Amelia De Sciglio Rami Bonera Urby De Jong Monto Honda Kaka Robinho Balloteli..
01-26-2014, 03:27 PM
(This post was last modified: 01-26-2014, 03:29 PM by ensar7.)
20' Livorno 2:0 Sassuolo
Ako jos neko rekne A u odbranu onog djubreta od panchine, zavrsio sam odma razgovor snjim. Ko god zeli nabija Sassuolo samo mi primimo 4 gola i nismo u stanju da zabijemo.
Znaci stoka nas je unakazala ne ovu sezonu vec i slijedecu i buducnost slijedeci 5 godina, sa svojim igracima, treninzima i glupostima.
Zelim mu sve najgore sto se pozelit moze
Ispravka, 28' Livorno 3:0 Sassuolo
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Prilično dobra igra upropaštena glupošću Marca Amelie

MILANO SIAMO NOI!!!!