Milanezi s Balkana
Sto neko rece Ballo prestao padat. Kad god je pao, to je zato sto su se popeli na njega. Svaka cast
A igraci? Dragi Clarence salji to sgo prije mozes iz ovog Milana. Pa ti ne mogu na treningu igrat a kamoli na San Siru.

Seedorf je i najavio prodaja: Nocerino, Binho, Muntari i Mexes. I treba. Prva troica ne mozes ih dat ni djabe, a kamoli prodat. Nazalost nema budala koje hoce ovakve pacijente. A Mexes, tesko

Aliiiiiiiii:
Falcao se tesko povrijedio. Krizni ligament mu otisao i upitno mu je svijetsko. Eh dragi Galliani ako si kojekakav majstor kako te nazivaju: ponudi Monacu Binha i Mexesa u paketu i tadaaaaa... ovi moraju prihvatit Big Grin
Clarence preporodio Emanuelsona Big Grin
Svaka cast majstore! Ja mu vjerujem. I podrzavam ga.
Dejo druze Honda ne moze unutra jer ne znamo koju budalu da izvedemo: Robinho-Kaka-Birsa. Ja bi najradije izvukao Binha, al onda nemamo krilnog napadaca (e kolko fali Niang i Sharawi). Nocerino je jedna VELIKA 0. Cristante je za njega Xavi
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
22 pogresna pasa do 60 minute...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Kaka van mjesto Honde. Danas je prelos.
Reply
Evo ga, samo sam čekao, očajni smo.
Devilcool
Reply
Nije mi jasno zašto Kaka i dalje igra....
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Ista pasta, drugo pakovanje. Nisam gledo prvo poluvrijeme, a bilo bi bolje da nisam ni drugo, jer je ovo negledljivo. Ovako los i spor nogomet nisam vidio ni kod Alegrija. Igra nam se svodi na to: daj loptu balotelliu koji ju primi na 25 m od gola, pa sta on napravi. a o defenzivi da ne pricam.
Reply
Jebo vam Nocerino i RObinho mater!!!!

Slijedecu obavezno da startaju: Coppola, Zaccardo, Bonera, Muntari, Nocerino, Binho, i ostala govna
Mamu vam jebem kretensku. Galliani mars iz kluba djubre jedno odvratno. Ti manager? Ma ti si kurcina, ja ti sliku u novcaniku nebi dao da cuvas, a kamo li nesto drugo. Eto koliko si ti smotan. Ti drva nebi uspio eskimima prodat.
Jebo ti Nocerino i RObinho mater. Stavi ih da igraju da se prodaju. Nista stoko jedna celava, stavi odma i Muntarija slijedecu, i Coppolu da ga prodas, i Zaccarda. Jebem ti sve da ti jebem, da Bog da rak dobio na toj celavici.

Ovo je smrt od kluba. Uzas zivi. Koji ce ti kurac Honda, Rami, Messi ili CR7 i Mourinho na klupi kad imas IDIOTE u upravi koji ti narede da ti igraju stoke koje nemaju mjesta u Premijer Ligi BiH.

Jebi te se svi u via Turati
Reply
Vjerovatno cemo se nagledati jos ovakvih utakmica Milana dok malo Seedorf ne nauci...koliko god igraca falilo...jednostavno ovo je prelose....nisam dugo gledo Milan sa vise netacni pasova....kretanje po terenu katastrofa...skoro svaka nicija lopta i odbitak je u nogama igraca Udinesea...
Ustvari sad sam sam na sebe ljut jer sam se ponadao da mozemo nesto vise uraditi u kupu pa sad opet dobio samar...i to veliki samar jer je Udinese ocajna ekipa...prestao sam brojati lose pasove Abbiatia De Sciglia Mexesa De Jonga Nocerina Kake Birse...ovakvo izdanje je bilo osudjeno na propast...i na kraju smo dobro prosli da je bolja ekipa isprasili bi nas

Brzo veoma brzo moramo dovesti neke nove igrace, jer fizicka sprema pojedinaca je ispod svakog nivoa...Kaka je los radi lose fizicke spreme prije svega...

@Ensare nije posteno da za poraze krivis Galliania i ostale a ne krivis Seedorfa, dok si to obrnuto radio kad je bio Max....Nocerino je igrao jer nema ko drugi(Monto Muntari Poli i Cristante su bili out), ista stvar i za Robinha(nema ko drugi osim Honde koji je strasno nespreman)....Ali sve to na stranu...MILAN JE LOSE STOJAO NA TERENU, VISE OD POLA IGRACA JE VAN SVOJIH POZICIJA......sve ti pogresni pasovi i izgubljenje lopte su direktna posljedica toga...

Samo se nadam da je ovo velika skola Seedorfu odma na pocetku, ko zna mozda je i ovako lose izdanje i dobro da on sad stvarno ima uvid sa cim raspolaze i kolko mu je ekipa nespremna....ne mogu da igraju vikend-srijeda...sa ovakvom igrom Atletico ce nas hladno odpuhati
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Ovdje su neki pijani ili na super žestokim antidepresivima iz post Allegrieve ere.. Mister Dorfie će za par sedmica biti svjestan u šta je došao.. Po slobodnoj procjeni AC Milan statistički, taktički, pozicioni, etc nikad lošiji.. Znači pola ekipe van pozicije osim Maria B. koji je egomanijak pa mu je ovo preseravanje sa Mister D. dobro došlo, ali i to će biti kratkog vijeka..

Suma sumarum.. De Jong van pozicije(njega navodim jer je u proteklom periodu naš najbolji igrač), nikako nije smio biti upren sa Nocerinom, bekovi nikad lošiji oko 25 pogrešnih dodavanja kroz tekmu.. ostale ni ne trebam navesti..

Ljudi smo svi grješimo.. nadam se da će pojedinci kad tad uvidjeti kako su sramotno i impulsivno pljuvali po Max.. Žalosno je ono bilo čitati. Razumijem da pojedinci ne razumiju nogomet, percipiraju ga na jako primitavan način. Ne branim Allegria imao je krivice, raspalo mu se sve u zadnjih godinu i pol šta je zamislio ali ta je krivica 10-20% znači 4-5 tekmi u sezoni.

GLAVNI KRIVAC SILVIO BERLUSCONI !!!!
Reply
Prvih 20 minuta je bilo dobro kasnije su se raspali...
Seedorf je griješio sa izmjenama...Kaka je morao prije vani, na poluvremenu je trebao staviti Hondu...
Emanuelson vani za Abatea to nisam razumio
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply