Milanezi s Balkana
(01-22-2014, 09:00 PM)dejo Wrote: Robinho danas trpa dva puta.

Iz tvoji usta u Bozije usi Big Grin

Nocerino i Robinho startaju radi prodaje. Uzasno. Robinho koji i proslu tekmi nije imao pojma, oprt igra. Shvati koliko je losa nasa uprava, da nisu u stanju da prodaju dva igraca vec ih moraju stavljat da igraju da bi se dokazali
(Chelsea prodao De Bryna za 22. Mil Wolfsburgu, i ssd Mata isto nema mijesta opet vrijedi 40 mil. minimum)
Dejo gledaj na Rai2, oni prenose tekmu, i komentator je na italianskom, posto sam vidio da zelis ucit italianski. Prednoste je to sto oni imaju komentatora dole na klupi, pa odma govori sta se dole desava. Sad je izjavio da je Zapata izasao radi muskolarbi problema. Nista strasno, iz sigurnosti izasao, ima "contraturu" zadnje loze, igrat ce u nedelju.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Ajde u kurac
(01-22-2014, 09:10 PM)ensar7 Wrote:
(01-22-2014, 09:00 PM)dejo Wrote: Robinho danas trpa dva puta.

Iz tvoji usta u Bozije usi Big Grin

Nocerino i Robinho startaju radi prodaje. Uzasno. Robinho koji i proslu tekmi nije imao pojma, oprt igra. Shvati koliko je losa nasa uprava, da nisu u stanju da prodaju dva igraca vec ih moraju stavljat da igraju da bi se dokazali
(Chelsea prodao De Bryna za 22. Mil Wolfsburgu, i ssd Mata isto nema mijesta opet vrijedi 40 mil. minimum)
Dejo gledaj na Rai2, oni prenose tekmu, i komentator je na italianskom, posto sam vidio da zelis ucit italianski. Prednoste je to sto oni imaju komentatora dole na klupi, pa odma govori sta se dole desava. Sad je izjavio da je Zapata izasao radi muskolarbi problema. Nista strasno, iz sigurnosti izasao, ima "contraturu" zadnje loze, igrat ce u nedelju.

Smrznut mi je Rai2 na kabelskoj. Ma htio sam obnoviti vokabular.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Pa ne moze ovako...Nocerino i De Jong u veznom redu = K A T A S T R O F A.....
Svaku gresku svaki pogresan pas je prilika za Udinese to je nevjerovatno...samo je pitanje vremena kad ce nam opet dati gol...
Sjajno smo krenulu...i 4-rka naprijed ljepo kombinuje...ali toliko rupa i praznog prostora nazad to je strasno...De Sciglio los, Urby katastrofa ne mogu da vjerujem kakv glup penal on pravi, Rami isto junior svaka reakcija panicna...
Ovo za sad kako se branimo lose nam se pise...jos Zapata se povrijedi...inace Monto Muntari Cristante i Poli svi su out za ovaj mec...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(01-22-2014, 09:53 PM)Maji_TZ Wrote: Pa ne moze ovako...Nocerino i De Jong u veznom redu = K A T A S T R O F A.....
Svaku gresku svaki pogresan pas je prilika za Udinese to je nevjerovatno...samo je pitanje vremena kad ce nam opet dati gol...
Sjajno smo krenulu...i 4-rka naprijed ljepo kombinuje...ali toliko rupa i praznog prostora nazad to je strasno...De Sciglio los, Urby katastrofa ne mogu da vjerujem kakv glup penal on pravi, Rami isto junior svaka reakcija panicna...
Ovo za sad kako se branimo lose nam se pise...jos Zapata se povrijedi...inace Monto Muntari Cristante i Poli svi su out za ovaj mec...

Vidi se da fali Bonera
Reply
@Dejo jel me to jebes il hiperventiliras?
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Urby je ocajan u obrani a naprijed se samo zabija. Nocerino nema pojma ali to smo i znali, zuji u svim smjerovima. Rami je spooor. A NAJGORI je - Binho! Pa to nije igrač to je cirkusant! Ovo sto on trckara i igra je nogomet?? Moj boze...

Birsa dobar, Kaka' se trudi pokrpati a Mario najbolji, odlican u svemu osim u 2, 3 pasa. Skinio 3 kornera!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Šalu na stranu. Napad lijepo kombinira samo i kod njih se osjetio umor i pad koncentracije nakon pola sata igre. Obrana, ah šta reći....De SKIGLIJO (Tko gleda SK2 zna) izgleda malo pogubljeno, Rami ima panične reakcije, a i ona lopta mu nije smjela onako proći ispod tijela....Nocerino je nikakav, De Jong i ono propuštanje lopte je za antologiju

Svejedno Seedorf sa ovima uspijeva igrati nogomet...
Reply
Samo neka prodaju Binha, ja ne mogu to vise gledati. Ajmo Abate i Honda unutra i dobijamo.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Što nas koče defanzivci nema nigde, amaterska reakcija Urbija, obojica bekova slabi pozadi.
Noćerino pajac ne može jednu utakmicu da bude koristan, normalno da nas probijaju kad imamo 1 veznog.
Svidja mi se Baloteli u ove 2 utakmice, pokretljiv, pomaže odbrani, još kad bi tako nastavio. Trojka iza njega ništa posebno, ne mogu da igraju samo početkom utakmice. Honda bi mogao da popravi stvari poput juče Pjanića, morao je da krene danas.
Devilcool
Reply
Robinho nije uopće toliko loš.
Stavi Hondu
Reply