Milanezi s Balkana
A koji je to predsjednik uspjesniji odn trofejniji od Berlusconija? Bas me zanima. Ajmo ako netko zna.
Reply
(01-18-2014, 12:21 AM)MEMO Wrote: A koji je to predsjednik uspjesniji odn trofejniji od Berlusconija? Bas me zanima. Ajmo ako netko zna.

Santiago Bernabeu
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(01-18-2014, 05:03 PM)dejo Wrote:
(01-18-2014, 12:21 AM)MEMO Wrote: A koji je to predsjednik uspjesniji odn trofejniji od Berlusconija? Bas me zanima. Ajmo ako netko zna.

Santiago Bernabeu

Da i Berlu je negdje izjavio dok ne prestigne sve te trofeje Santiaga da nece odreci se predjsednicke fotelje, tipicno ....
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
http://www.nogometni-magazin.com/newspro...o_ita_news

nista od sedorfove zelje ...
Reply
heeh ovo je vec zalosno, pa mi ne mozemo vise da kupimo prosjecne talente....ljajic, naingolan, pa sad ovaj jorginho... i sigurno ce tako zavrsit i za de ambrosiem i parolom, tj otice u inter ili juve...zalosno kolko smo slabi na mercatu.
Reply
I Seedorf se dvoumi tko će mu igrati stopera. Ne mogu vjerovati.
Reply
Rami i zapata ili rami i mexes. Bonera nikako poslije oni ispada. I ne kontam zasto se gura ovaj binho? Ja razumijem sve da se pokusava prodat, al covjek aamo uspijeva da usere utakmicu i stim i njegov prelazak u santos. Zaccardo bi trebao vjerovatno slijedece sedmice u tursku. Davids napustio klub, sto znaci da se blizi njegov dolazak kao trener kod Seedorfa, a Gabriel blokiran prelazak u reginu dok se ne vidi sta je s Ameliom. Ja idalje kazem: imamo previse igraca, moramo prodavat a ne dovodit. Nasa ekipa moze bez problema da funkcionise sa 25-27 igraca, ali nazalost dovodimo skart, a kasnije taj skart ne znamo prodat.

I evo gledam, 20 bodova bjezi ch. Liga, sto znaci 7 utakmica mora Napoli i ostali da izgube a mi moramo do kraja sve da pobijedimo. Sto znaci milioni adio Sad
Euroliga je hmmm moglo bi se mozda stic ali pretesko, jedino kroz kup, ali to mi je suveli poznavajuci kako znamo odigrat glupo duele.
Tako da jedini sansu vidim u ch. Ligi. Imamo sanse protiv atletika, gledao sam ih proriv Barce, nisi oni tako sjajni, i vjerujem da ih nase iskustvo moze pobijedit. A ako ih prodjemo uz malo srece u barazu mogli bi daleko dogurat.
Naravno: ovo su samo snovi
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Uostalom, izbrojao sam da i Berlu ima 28 trofeja sto ih cini jednakim. Negdje je nesto krivo napisano. Nije da me sad to pati nego znam da je Berlu izjavljivao da je on najtrofejniji. Nije valjda toliko mutav da to govori javno i to vise puta. A mozda je mislio na razdoblje modernog nogometa. Ma tko ce ga znati vise...
I da, Santiago Bernabeu je bio jedan od osnivaca Lige prvaka kad ono pljas, Real osvoji prvih pet. Smijesno.
Reply
Svidja mi se što ćemo probati ovu formaciju koja možda najviše odgovara našim najboljim igračima. Baloteli mora da profitira iz ovoga, ima trojicu iza njega da ga izbacuju u šanse. Dosta zavisi od dvojice na sredini, ekipe koje igraju ovako imaju tu vrhunske igrače ali obojica zaslužuju poverenje. Problem je što ne znam ko će se vraćati, osim Honde za koga tek moramo da vidimo ostali napred ne rade u oba pravca puno, moraju manje da gube loptu nego do sada, Šaravi bi mogao da se odlično uklopi ali njega neće biti skoro.
Valjda smo spremili neki plan za Tonija, ima čovek jednu prednost a redovno nam zabija.
Devilcool
Reply
(01-19-2014, 11:46 AM)MEMO Wrote: Uostalom, izbrojao sam da i Berlu ima 28 trofeja sto ih cini jednakim. Negdje je nesto krivo napisano. Nije da me sad to pati nego znam da je Berlu izjavljivao da je on najtrofejniji. Nije valjda toliko mutav da to govori javno i to vise puta. A mozda je mislio na razdoblje modernog nogometa. Ma tko ce ga znati vise...
I da, Santiago Bernabeu je bio jedan od osnivaca Lige prvaka kad ono pljas, Real osvoji prvih pet. Smijesno.

Bernabeu ih ima 30.
Ovo za Ligu prvaka stoji, ali Bernabeu nije imao priliku osvajati Europski superkup.
Uglavnom Bernabeu je trofejniji, a Berlusconi je senilni konj.
(01-19-2014, 11:19 AM)ensar7 Wrote: Rami i zapata ili rami i mexes. Bonera nikako poslije oni ispada. I ne kontam zasto se gura ovaj binho? Ja razumijem sve da se pokusava prodat, al covjek aamo uspijeva da usere utakmicu i stim i njegov prelazak u santos. Zaccardo bi trebao vjerovatno slijedece sedmice u tursku. Davids napustio klub, sto znaci da se blizi njegov dolazak kao trener kod Seedorfa, a Gabriel blokiran prelazak u reginu dok se ne vidi sta je s Ameliom. Ja idalje kazem: imamo previse igraca, moramo prodavat a ne dovodit. Nasa ekipa moze bez problema da funkcionise sa 25-27 igraca, ali nazalost dovodimo skart, a kasnije taj skart ne znamo prodat.

I evo gledam, 20 bodova bjezi ch. Liga, sto znaci 7 utakmica mora Napoli i ostali da izgube a mi moramo do kraja sve da pobijedimo. Sto znaci milioni adio Sad
Euroliga je hmmm moglo bi se mozda stic ali pretesko, jedino kroz kup, ali to mi je suveli poznavajuci kako znamo odigrat glupo duele.
Tako da jedini sansu vidim u ch. Ligi. Imamo sanse protiv atletika, gledao sam ih proriv Barce, nisi oni tako sjajni, i vjerujem da ih nase iskustvo moze pobijedit. A ako ih prodjemo uz malo srece u barazu mogli bi daleko dogurat.
Naravno: ovo su samo snovi

Milannews tvrdi da su sva četvorica stopera u konkurenciji i da Seedorf ne zna koga da stavi. Uključujući i invalida Boneru.
Reply