12-16-2013, 12:25 PM
Dobili smo Atletiko. Hahahaha. Mozda i ima sanse da prodjemo
|
Milanezi s Balkana
|
|
12-16-2013, 12:25 PM
Dobili smo Atletiko. Hahahaha. Mozda i ima sanse da prodjemo
12-16-2013, 12:38 PM
Realno smo dobili najlaksu ekipu od svih mogucih. Mislim da su sanse 50:50, spanci nam ne odgovaraju bas pretjerano, sjetite se samo Malage, ali vidjecemo kakva ce i forma biti tima za dva mjeseca. Uglavnom, mislim da mozemo ovo proci dalje, a poslije...
12-16-2013, 01:18 PM
(12-16-2013, 12:38 PM)huss Wrote: Realno smo dobili najlaksu ekipu od svih mogucih. Mislim da su sanse 50:50, spanci nam ne odgovaraju bas pretjerano, sjetite se samo Malage, ali vidjecemo kakva ce i forma biti tima za dva mjeseca. Uglavnom, mislim da mozemo ovo proci dalje, a poslije... ja sam prizeljkivao united...atletico ogroman favorit...nije neko ime samim time nasi se nece napaliti dovoljno kao protiv barce...lagan prolaz atletica(koji nista nije losiji od reala,nemaju ronalda ali su 100 puta veci kolektiv)
12-16-2013, 01:38 PM
Zdrijeb nas je stvarno pomazio. Atletico i Chelsea su dvije najlosije ekipe i mi dobijemo ovu prvu. Ali to ne znaci da cemo proci jer po meni sanse su 70-30 za Atletico. Kao sto netko rece strasan su kolektiv, na vrhu su lige sa Barcelonom i ispred Reala, to trazi ogroman respekt prema njima. Mi cemo sigurno dati sve od sebe, ici na pobjedu, dobit cemo i par novih igraca i moglo bi se tu svasta dogoditi. Jaooo jeedva cekam 1/8 finala Lige prvaka i onaj osjecaj kad nas Milan igra zajedno sa 16 ponajboljih ekipa na svijetu. Uzivajmo u tome ovu sezonu bez obzira prosli mi ili ispali jer nagodinu Ligu prvaka necemo vidjeti. Osim ako ju ne osvojimo.......
12-16-2013, 02:59 PM
bolje da smo dobili United,ili Dortmund,pa i Chelsi...ATM je strasan tim...ali opet bolje nego da smo dobili Bazern ili Real...
Rossonero Per Sempre...
Abbiati; De Sciglio, Bonera, Zapata, Emanuleson; Poli, De Jong, Muntari; Montolivo, Kakà; Balotelli.
znaci poslije toliko razmisljanja oko mogucnosti da Saponara igra sa Kakom i Ballotelijem, Allegri se odlucio za katastrofalno: stavio je Montoliva naprijed, tako da mu opet Muntari moze igrat. Znaci ponovo je pokazao da nije u stanju objasnit djetetu, malom Saponari, kako da odigra, vec hajmo pravit kakve karafeke i izmisljat Montoliva na toj poziciji. Jer Matrija vise ne smije stavljat radi navijaca koji ga zele objesit radi kupnje njegovo kartaskog partnera iz Cagliarija. Pa jel on normalan? Pardon, jesu li nasi idioti iu upravi normalni? Znaci toliko volim klub da se jezim kad vidim sta jedno djubre radi od njega. Pa znas kako bi ga volio prebit, ej sto kaze Zlatan daj mi samo minut u ringu snjim. E ako se i poslije ovoga nadju clanovi koji brane ovog morona od Allegreta, onda stvarno nemam sta dalje da pricamo. Ovo je vise zalosno kolko su ljudi slijepi U januaru odlaze: Vergara (veliko nase ljetno pojacanje koje je uzelo jedno NON-EU mjesto), Niang (kojem Allegri nezna naci mjesto i objasnit sta da radi, steta veliki talenat i puno vise je uradio nego njegov miljenik Matri), Coppola ili Amelia (pored mladog Gabriela, nasi su odlucili da dovuku Coppolu kao treceg golmana, hahaha zalosno samo smo bacili para, a onda se zale da nemaju para za pojacanja), Zaccardo (pitam se zasto je uopce doveden? Koja budala je njega scoutiro?) i vjerovatno Matri ili Nocerino (ja bi obojicu dao ali sumnjam da ce prvog posto je to Allegrijev miljenik i on jedva ceka da Matri zabije par golova da kaze vidite sta sam vam govorio, to je novi Ibra. A Nocerino vise nema cijene ni trazenosti). Eto sve ovo su igraci koji su dovedeni i placeni kao pojacanja, i sad svi odlaze. Suma sumarum je da smo ovdje izgubili velike pare, a nismo nista dobili. Pa kad se ovako nesto desi u nekom ozbiljnom klubu, onda bi trebale da lete neke glave, a ne samo jbg. pogrijesili smo, bit ce bolje drugi put, ali nemamo para za transfere. Ovo je sramota sta su uradili, naprosto zalosno.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
12-16-2013, 07:57 PM
Realno dobar žreb s obzirom ko je mogao pasti, možda ekipa koju sam najviše želeo čisto zbog manjeg individualnog kvaliteta i ne tako velikog imena u Evropi. Gledajući dosadašnju sezonu oni igraju sjajno, vrhunska odbrana, timska igra, kontre, atraktivnost, razbijač u napadu koji ih vuče a jedan Vilja iskače iz drugog plana. Nisu ni tako slabi pojedinačno koliko neki igrači nisu imena, Diego se skoro probio na vrh golgetera, Mankiljo je još mlad a vidim jedan od najbolje ocenjenih bekova, Koke sjajan u proigravanju. Ali sve se može promeniti, povrede ih zaobilaze za sada, neretko takve ekipe padnu tokom sezone jer ne mogu izdržati jak tempo na obe strane. Mi bi s druge strane trebalo da tada napokon pronadjemo pravu formu. Oni su favorit svakako ali imamo realne šanse a time posle svega moramo biti zadovoljni.
Protiv Rome očekivano Maks ne rizikuje. Pa on nije Saponari dao pola sata ove sezone a kamoli prvu postavu protiv ovakvog protivnika, slično sa Kristanteom, samo pola godine sede na klupi a strašni su potencijali. Večeras nemaju nikakav pritisak momci jer se zna kako koja ekipa igra. Imaju odličnu odbranu, Kastan a pogotuvu Benatia su skoro neprelazni, nema grešaka, Majkon vuče desnu stranu od pozad i tu su jako opasni. Valjda je Toti posle povrede rovit i neće igrati najbolje jer on im je previše bitan igrač što se videlo u odsustvu. Pjanića takodje nema što je bitan plus. Večeras neka pokažu motivaciju koju su ove sezone jedino u velikim utakmicama ispoljavali i neće biti loše, a gde ćeš više nego ugostiti nepobedive ove sezone.
A jebi se vise Balotelli ti i tvoje padanje. Idi u Barcu padavicaru, gori si nego Pedro posto. Svaki dodir samo pada. Ma moja sestra ima jaci gard nego on. Al nek glumi facu ko "razbit cu te". Papak jedan, nemoj da ti samarcinu opalim pa da places ko pickica. Dobro ti je Boban rekao, tebe bi trebali samarat
Dobro se drzimo, igramo s igracem manje od pocetka utakmice (Muntari) Uh dobro je, LINIJA!!! Ja je vidio u golu i govorim gol, sviraj gol, samo da ne bude da mi krademo golove ko Juventus. Draze mi je izgubit nego bit djubre da me cio svijet proziva za kradju. E sva sreca tuttosport nece moc nas prozivat Mamu vam lopovsku mafijasku, da Bog da se ne vratili iz "lude sume" (Ludogorets)
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
(12-16-2013, 09:07 PM)ensar7 Wrote: A jebi se vise Balotelli ti i tvoje padanje. Idi u Barcu padavicaru, gori si nego Pedro posto. Svaki dodir samo pada. Ma moja sestra ima jaci gard nego on. Al nek glumi facu ko "razbit cu te". Papak jedan, nemoj da ti samarcinu opalim pa da places ko pickica. Dobro ti je Boban rekao, tebe bi trebali samarat protiv trabzona igraju... idi gabriel da ti ne kazem gdje i onaj ko te doveo...gasim stream i idem spavat...ovo ne mogu podnijeti
12-16-2013, 10:00 PM
Cirkus golman...pa ovo je tolika glupost da ni djete od 5 godina nebi napravilo nesto takvo....
pod hitno otjerat govno iz Milana.... Bolji je i mrtvi Amelia od njega 100 puta...
Rossonero Per Sempre...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|