Milanezi s Balkana
nisam gledo tekmu.....ovo nije milan ovo je provincijski klub kojem slijedu druga liga ove sezone...ligu prvaka(nastup) necemo vidjeti minimalno 5 godina...
Reply
Ne seri..:= 2017. imat cemo Grande Milan. E da. Prvi promaseni penal Balotellija u karijeri i odmah gubitak bodova za njegovu ekipu. Steta.
Reply
Drugi Memo (Napoli), i to za redom. Mario kao i pola tima je u lošem stanju, s tim što je on takav na trenutke štetan po tim.
Devilcool
Reply
SuperMario i Robinho zakasnili na treninge jutros, ako se 11:30 moze zvat jutro. Sjajno, opet su nocni klubovi odradili svoje. Prvi 10 minuta, drugi 38. Extra. Jos samo to fali u ovakvoj situaciji. Jao jao jao, kolko mi fali Mourinho. Covjek dodje u Real i prvo sto izjavi: trening je u 11:00, ako neko zagazi na teren poslije 11:01, bolje nek to ne cini, vec fino se okrene, vrati u svacionicu, jer za njega je danasnji dan gotov. Bravo! Disciplina. Pa mamu ti j.... vi igrate radi navijaca, mi vas placamo, i tvoj posao je da nas zabavis i sve sto ti je cinit je biti na treningu, a ne vozat Ferrarije i bit po klubovima do jutra. Zalosno...

Sto neko ovdje rece, glavna razlika izmedju ove i one zlatne generacije je ta, sto Pippo, Maldini, Rui, Cafu i ostali nisu ostajali po klubovima vec u 00:00 krevet. Znalo de sta znaci radit i dobit mogucnost da igras za Grande Milan
Reply
NAši su stvarno super. Zakasni covjek 40min na trening... Huh

Htio sam u biti napisati svasta ali gubim volju. Koji cirkus i anarhija.

"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Evo dečki tri godine sam tupio da uprava ne radi svoj posao, sada čitam da će Galliani letjeti iz Milana vrlo vjerojatno prije travnja.

S druge strane ako Milan izgubi u Glasgowu, Allegri će dobiti pedalu, a prema milannews.it naslijedit će ga Devis Mangia za kojeg govore da je vrlo perspektivan i po radu sličan Cesareu Prandelliju...

Izvolite pljujte po Devisu jer čovjek je u karijeri vodio Valenzanu i Palermo
Ako su već odustali od rezultata i spremaju kadrovske promjene onda je red da odmah potjera i nekoliko igrača
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Dejo druze ja vise uopce ne vjerujem da ce Allegri dobit nogu. Znaci vjerovao sam u postenje i kojekakvi sistem, ali nasa uprava me uvjerila u suprotno. Allegri moze biti i predzadnji, on nogu nece dobit. Jedino da sam odustane. Cekat cemo juni, kad mu je kraj ugovora i to je to.
Mangi svaka cast, al ja bi vise volio Pippa
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
cudi me jedna stvar: u utorak igramo u Glasgowu, Niang nema pravo nastupa a treba nam pobjeda. Na terenu se vidjelo da Matri i Mario stoje jedan pored drugog na 3 metra zajedno sa 3-4 defanzivca, znaci napadaci 0 bodova. E sad, zasto nije ubacen Niang mjesto Matrija, da se decko odmori za Celtic posto opet nije nista uradio, koji je u stanju da otvori sesnesterac tako sto ce izvuc kojeg igraca i zna driblat, pa stim i oslobodit Mariu prostor oko penala da se moze okrenut i sutat, i naravno imao bi Binha i Nianga sa strane i Kaku u sredini koji su u mogucnosti da ulete u prazan prostor i iskoriste koji pas. Zasto to nije uradjeno u 60-70' minuti? Kad se vidjelo da ono ni cemu ne vodi. Zasto?
Reply
Niang je ispao iz planova Maksa, trebalo je da ode u drugi klub što je odbio pa su ga verovatno zato i precrtali sa spiska za lš, ko zna u kakvim su odnosima sad, ne verujem da će se naigrati do zime a onda sledi pozajmica.
Mario je danas inače opet zakasnio, dakle namerno to radi, moguće da sprema podlogu za odlazak ali videćemo.
Teško će Maks dobiti otkaz sve i da izgubimo a Galiani još teže, predugo je u klubu.
Devilcool
Reply
Galliani ce bit prebacen u politiku, tj. u Silvovu stranku. 99% je sigurno da odlazi u aprilu (tad mu istice ugovor), ali trenutno pregovaraju s njim oko "buonuscita" prevedeno da mu daju sad nesto para da odma napusti mjesto. Mjesto njega nam stize onaj Leonardi iz Parme. A sa odlaskom Galliani max 100% dobija nogu jer ga nema vise ko branit.
A ovo oko Maria, standardno. Covjek ih zivcira jer mu je i Raiola to rekao da radi. Posto vidi da moze, zasto onda ne provocirat tako da te klub izbaci u januaru. Jer nazalost nemamo karakter na klubi da ga laganini posalje u drugu ekipu dok se ne smiri. Ponavljam, disciplina je davno napustila Milanello
Reply