11-10-2013, 04:06 PM
Igramo dobro. Blizu smo plasmana u serie B
MILANO SIAMO NOI!!!!
|
Milanezi s Balkana
|
|
Hahahahaha
![]() Lopta ide u gol uz stativu, i ovaj ne svira ruku, jer kao ruka uz tijelo. Pa nema ruka uz tijelo ako ta ruka zaustavlja loptu u putanji ka golu. Hahhahaha ne mogu vjerovat koji smijesan sudija. Ne dorastao zadatku. Nedo ti Bog dat ovom pacijentu da sudi derby p.s. kad je izasao Muntari, odma sam pustio pjesmu: "dal je moguce..." hehe
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
11-10-2013, 04:52 PM
Dobiamo migliorare...
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
11-10-2013, 04:53 PM
Katastrofa, imali smo 13 pobeda za redom protiv Kieva koji je inače i poslednja ekipa na tabeli...
11-10-2013, 04:57 PM
Izvadi KAku da kao imamo sredinu ili sta? A moramo dobiti... koja komedija. Kaka poludio...
nema veze, moramo se popraviti...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
11-10-2013, 04:58 PM
11-10-2013, 06:24 PM
Nije dobio nogu... Bože kako ja nisam imao srece da uzmem koji mln eura, i da uzmem 13 bodova u 13 kola. Sigurno bih uspio.
Allegri je svojim izjavama i ponašanjem zasluzio da postane moj br. 1 neprijatelj Milana. Sada mu nedostaje Elsha? HAHA! A kada ga je ponizio na račun MAtria, i kada ga je stalno podbadao izjavama i to? Čovjek kada nema što reći onda tako bubne: "eto, nema El shaarawya, pa imamo 13 bodova???" "Doci ce Rami i Honda.." Sramota.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti ) (11-10-2013, 04:58 PM)Rosson3r Wrote:(11-10-2013, 04:06 PM)dejo Wrote: Igramo dobro. Blizu smo plasmana u serie B to jednostavno nije točno reći da je Allegri isključivi krivac je ravno tezi da se Sunce okreće oko Zemlje (11-10-2013, 04:39 PM)kalla1899 Wrote: mjenjam matrija i robinha za renault 4 bez motora pa ja to govorim cijelo vrijeme...si uvidio da griješiš? MILANO SIAMO NOI!!!!
11-10-2013, 06:51 PM
dejo Alegri je najgori trener u istoriji kluba, i jedan od najgorih koje sam u zivotu gledo, nije sposoban za premijer lige BiH....njegove postavke, nacin igre, izmjene itd smjesno, svaki put kad pomislis da nemoze gore, on pokaze da MOZE UVJEK GORE, zaci, glup, gluplji, ALegri...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|