mozda Roma nema da osvoi skudeto ali bice do zadne kola u borbi za trece a tu e vec Napoli tako da liga evropa nie maksimum u ovaj moment ,,, ali ja bi prihvatio da budemo ispred Merda i da dobiemo oba derbinja sa nima
a za igra na teren mi se neda komentirati
(11-02-2013, 10:52 PM)huss Wrote: Ma nije Alegri nas jedini problem. Ok otice on, ali igraci se vec 3-4 godine ne dovode sistematski u ovaj klub, nego samo oni koji su slobodni ili mogu doc za 3-5 miliona na rate. Tako da sada imamo situaciju da nam u prvoj postavi igra 6 panjeva i 5 igraca... Nema tog carobnjaka koji moze od ovih panjeva napravit ekipu. Ja sam vec davno reko, volio bi da Pippo preuzme tim zbog harizme koju ima jer je rodjeni sampion. Al opet tesko da i on moze izvuc nesto vise iz ovako ogranicenog sastava. Potrebna su nova ulaganja, a ovaj fasista ne zeli vise da ulaze u klub, tako da smo u nekom jebenom zacaranom krugu. Nadam se samo da ce ko Morati na kraju prodat klub nekim ljudima koji ce ulozit neke novce.
Po tebi verona ima bolji roster od milana? Ispred nas su na tablici....
Iako milan u nekim europskim okvirima ima prilicno losu ekipu, za talijansku ligu je ona savim dovoljna da se zavrsi na nekom normalnom mjestu, ne i u borbi za scudetto.
Nema vise u milanu niti jedan igrac svjetskog formata, ali nas to ne bi trebalo sprijeciti da budemo u gornjem domu ljestvice, u rangu s fiorentinom ili interom.
Balotelli, saravi, kaka, monto, de jong, mexes, de sciglio su igraci koji bi nasli mjesto u prvoj postavi bilo koje talijanske ekipe. Nisu top klasa, ali su sasvim dovoljni da budu okosnica neke solidne talijanske ekipe koja se nece sramotit protiv verone, torina ili parme.
Zasto to nije tako postoji samo jedan krivac. Trener. Tocka.
Sudi nam Mažić, neće valjda naš da nam smesti  .
Ja bih umesto Gallianija doveo velemajstora: Lucciano MOGGI.
Kad vec nemamo dobrog trenera I pare za zvucna imena, MOggi makar zna da mucka, da ako nam to donese bolju poziciju u Serie A.
FORZA MILAN
(11-04-2013, 01:35 PM)geoff Wrote: Iako milan u nekim europskim okvirima ima prilicno losu ekipu, za talijansku ligu je ona savim dovoljna da se zavrsi na nekom normalnom mjestu, ne i u borbi za scudetto.
Nema vise u milanu niti jedan igrac svjetskog formata, ali nas to ne bi trebalo sprijeciti da budemo u gornjem domu ljestvice, u rangu s fiorentinom ili interom.
Balotelli, saravi, kaka, monto, de jong, mexes, de sciglio su igraci koji bi nasli mjesto u prvoj postavi bilo koje talijanske ekipe. Nisu top klasa, ali su sasvim dovoljni da budu okosnica neke solidne talijanske ekipe koja se nece sramotit protiv verone, torina ili parme.
Zasto to nije tako postoji samo jedan krivac. Trener. Tocka.
Što nas dovodi do vrlo jednostavnog zaključka: Milan treba nove vlasnike koji ce dovesti pravog trenera i 4, 5 pravih igrača.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
(11-04-2013, 12:46 PM)kalla1899 Wrote: (11-02-2013, 10:52 PM)huss Wrote: Ma nije Alegri nas jedini problem. Ok otice on, ali igraci se vec 3-4 godine ne dovode sistematski u ovaj klub, nego samo oni koji su slobodni ili mogu doc za 3-5 miliona na rate. Tako da sada imamo situaciju da nam u prvoj postavi igra 6 panjeva i 5 igraca... Nema tog carobnjaka koji moze od ovih panjeva napravit ekipu. Ja sam vec davno reko, volio bi da Pippo preuzme tim zbog harizme koju ima jer je rodjeni sampion. Al opet tesko da i on moze izvuc nesto vise iz ovako ogranicenog sastava. Potrebna su nova ulaganja, a ovaj fasista ne zeli vise da ulaze u klub, tako da smo u nekom jebenom zacaranom krugu. Nadam se samo da ce ko Morati na kraju prodat klub nekim ljudima koji ce ulozit neke novce.
Po tebi verona ima bolji roster od milana? Ispred nas su na tablici.... A zasto si ti siguran da ima losiji roster? Argumentuj mi to? Reces mozda da ej smijesno poredit Balotelia i Tonia, ali ovaj drugi je dao toliko bitnih golova od pocetka sezone, a dobro znamo kako igra Baloteli. Precijenjen igrac koji ce ostati vjeciti talenat, eto mozete uokvirit ove moje rijeci pa za 3-4 godine svi clanovi foruma imaju pivu od mene ako on pokaze u bilo kojem klubu vise od ove prosjecnosti.
Bitno da Cristante nije ni minute dobio do sada... gol barci u milanu, golčina sada, za u 19 azzure u 2 utakmice 2 gola i 2 asista. Igra zadnjeg veznog. Nekada komplicira i izgleda mi kao da nema snage za 90 min top tempa. Ali na momente se vidi da je totalna klasa igrač! Ima pas kao Pirlo and viši je, jači i brži.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
Mrki, Crinstante nema pojma! Muntari je bolji i pametniji od njega 100 puta. Pa zna Allegri...
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
|