10-07-2013, 01:05 PM
(This post was last modified: 10-07-2013, 01:05 PM by Tiziano Crudelli.)
Mexes ce najvjerovatnije biti kažnjen sa 4 tekme neigranja zbog šaketanja Chiellinia!
|
Milanezi s Balkana
|
|
10-07-2013, 01:05 PM
(This post was last modified: 10-07-2013, 01:05 PM by Tiziano Crudelli.)
Mexes ce najvjerovatnije biti kažnjen sa 4 tekme neigranja zbog šaketanja Chiellinia!
10-07-2013, 01:31 PM
10-07-2013, 02:13 PM
(10-07-2013, 11:43 AM)huss Wrote: Ma imamo sad 14 dana da se vrate ovi povrijedjeni, od ove sezone ne ocekivat previse. Mene da se pita ja bi zrtvovo i ligu prvaka za ligu uefa, tj. da budemo treci u grupi. Na taj nacin bi makar usmjerili se na osvajanje jedinog trofeja koji nam nedostaje. Nesto kao Chelsea prosle godine. Izuzev toga ja ne vidim drugi cilj koji bi mi mogli ostvarit ove sezone. Domacu ligu smo vec izgubili, Ligu prvaka ni na PS-u ne mozemo osvijiti, a u domacem kupu redovno ispadamo u prvom krugu u kojem ucestvujemo. Daaaa, biti treci i uzet tu Europsku ligu ma da i to ce biti mnooogooo tesko i onda zaokruziti sve osvojene trofeje. Ali mi smo Milan, uprava zeli nastavak igranja u Ligi prvaka. Nema sanse da budemo treci u skupini. Osim ako do kraja nikog ne pobijedimo.
10-07-2013, 02:19 PM
Mekses je ipak kršio kod Djovinkovog gola za prvi žuti samo je ovaj pustio prednost, sad ćemo bez njega biti još smešniji pozadi...
10-07-2013, 03:53 PM
Najjace ce biti kada ne budemo među prva tri, sto islim da je ove godine nemoguce, i onda nece nikoga dovesti i prodat ce Shaarawya i jos nekoga da pokriju "knjige". e to ce biti komedija...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
10-07-2013, 05:31 PM
Prosle godine smo se izvukli i uz pomoc sudaca osvojili to trece mjesto...ove godine nema sanse da to ponovimo...umjesto da smo sve jaci i jacimi stagniramo...pogledajte romu npr ove i proe sezone...nama treba jedna sezona da tresnemo ko oni da bi se nesto pokrenulo...lijepo sam ja rekao prosle sezone da ne zelim to trece mjesto jer se nista nece promijeniti....pojedinci su imali drukcije misljenje...dejo i kakasvraka su se kleli u allegrija ko da je capello...kako bi zagorci rekli...zemite si ga doma...
10-07-2013, 06:33 PM
Puno ih se klelo u njega... kad ne znaju procijeniti nego moras biti 16. da skontaju. A jebiga sad.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
10-07-2013, 06:34 PM
Najzalosnije je sto kljucni ljudi nisu to jos shvatili....galliani i silvio
10-07-2013, 07:28 PM
(10-07-2013, 05:31 PM)kalla1899 Wrote: Prosle godine smo se izvukli i uz pomoc sudaca osvojili to trece mjesto...ove godine nema sanse da to ponovimo...umjesto da smo sve jaci i jacimi stagniramo...pogledajte romu npr ove i proe sezone...nama treba jedna sezona da tresnemo ko oni da bi se nesto pokrenulo...lijepo sam ja rekao prosle sezone da ne zelim to trece mjesto jer se nista nece promijeniti....pojedinci su imali drukcije misljenje...dejo i kakasvraka su se kleli u allegrija ko da je capello...kako bi zagorci rekli...zemite si ga doma...Mazlume napusi se ... sta si ti govorio i sta ces ti govoriti kad si jedna budala i idiot
10-07-2013, 08:09 PM
(10-07-2013, 06:34 PM)kalla1899 Wrote: Najzalosnije je sto kljucni ljudi nisu to jos shvatili....galliani i silvio G je kriv za ovo. Allegri u biti i nije kriv jer on i ne moze bolje, on je seljacki trener za seljacke klubove, luzer i nije sampionskog duha. Uz to je i arogantan, sto je obiljezje seljka naravno. A arogantan je onaj koji se boji. Kada su ga pitali za Pirla covjek se NALJUTI. Boze, kao da s djetetom pricaju. Trener Milana se naljuti kada ga nesto pitas sto je on zaje... Galliani je sve kriv. On je morao pustiti njega, ali mu nitko drugi ne bi htio raditi sa takvim smecem od tima koji Galliani gradi. Silvio to vise i ne prati. G je kriv sto je slusao budalu koja je htjela MAtria i hoce Astoria. Ja ne bih drogirao uperio prstom u te igrače da mi dođu u klub. Trbao je uzet 12mln i platiti Eriksena. A ovome reci da se tjera u... Mislim da su sanse da budemo u prva 3 na 20%.
![]() ( Massimo Morratti ) |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|