Milanezi s Balkana
Ko ne gleda ovu utakmicu, ne moze da shvati koliko je Matri los! Covek je za Seriju b!
Reply
Nije mi jasno ovo iscudavanje matrijem. Pa niste valda ocekivali golove od njega?
Reply
(09-28-2013, 09:15 PM)geoff Wrote: Nije mi jasno ovo iscudavanje matrijem. Pa niste valda ocekivali golove od njega?

Mi nismo, ali uprava jeste...
Reply
umjesto da izvadi matrija on vadi birsu za nianga.....zasto se ja cudim uopce?
Reply
WOW pobjedili smo, stvarno mi nije jasna Alegrije opsesija Matrijem, Niang i Petagna za ovo malo na terenu pokazali su puno vise, i nije mi jasno sto ga nije izveo bar da ga cuva za Ajax jer Niang nije na spisku i nemoze igrat.
Reply
Naj losiji igrac svih vremena Milana je Matri...Uzas...Niang je opasniji od njega i kad sjedi na klupi...
Rossonero Per Sempre...
Reply
Jadno, branimo se protiv trenutno jedne od najslabijih ekipa lige kod kuće od sredine drugog poluvremena...
Mada je to i očekivano, nema ko da stane na loptu i polako organizuje napad, De Jong je siguran ali nije takav tip igrača, Urbi je krenuo dobro pa nestao a i katastrofalni Konstant koga su prolazili kako su hteli je uveo paniku pozadi. Samo da se vrati DES i Abate oporavi u potpunosti, ovi bekovi ničemu ne vrede.
Poli malo slabiji pozadi, napred opet šalje lopte u prostor i nalazi odlično saigrače. Birsa nagradjen za sve ove dobre partije, ima ideju kako da probije odbranu i za sad je medju boljima, opet ga menja a ima boljih kandidata. Robi slično mada nas podsetio na svoju specijalnost da promaši prazan, mogao je da slomi utakmicu tad.
Matrija su pojeli napred, opet je mogao dati bar 1 gol koliko su ga upošljavali... Zapata nesiguran na lopti, par puta ispao, Mekses čistio šta je stigao, do sada bih izdvojio De Jonga i možda njega kao najbolje u sezoni.
Važno da su ovo dobili i da se malo dignu jer ide lš a posle Juve, zatim sledi pauza pa da se taman vrate najbitniji igrači.
Devilcool
Reply
Konacno da uzmemo 3 boda!

Igrac utakmice Birsa. I dobro je sto ga je izveo da odmori za Ajax.

Najlosiji Matri. Nadam se da vise nikad nece startovati
Reply
Igrači su se čak i micali po terenu, bilo je nekakvog plana i to. Samo neki od tih igrača su toliko loši da je tuzno gledati ih u dresu Milana.

Matria ne treba stavljati nikada vise, neka ide sljedece sezone di god.

Niang je jači igrač od njega ali sta ces... Ne znam zasto nije počeo tekmu.

De Jong je igračina, najjači na terenu, a Birsi se ispričavam jer uopce nije los. Nije za Milan ali nije los igrač.

Vracaju se Monto i Elsha za JAjax a onda za Juve i De Sciglio. Constant OČAJAN. Muntari naravno očajan ali to je nomalno.

BRanili smo se zadnjih pola sata, ne znam sto da kazem. 3 boda i idemo dalje. Samo da ne izgube od Juventusa i onda se vraca i Kaka' pa mozda do bozica nesto i pokrpano.

Sve u svemu ovom momcadi treba 2 vrh obrambena i 2 vezna. Poli mi se dopada, bori se i zasluzuje da igra prvih 11.

P.S.
Mexes se dere na MAxa da vadi Polia jer ovaj ne moze. Vristi na trenera, maše, poludio je bio. Komentatori talijanski kazu "svađa na relaciji mexes-max, Max ne radi izmjenu..."

Abate ne igra, ali s obzirom da je u zadnje 2 tekme zaje... 3 gola, i bolje. Zaccardo ocajan naprijed. Kao veteran.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Joj Mrki taman sam te htio prozvat za ovog slovenca, a ti se ispravi...Tongue Momak stvarno ima nesto, ima smirenost u nekim kriticnim trenucima. Solidan pregled igre, vrlo dobar zadnji pas i veceras ocito i dobar sut sa distance. Mene je iznenadio, jer iako pratim poprilicno seiru A nisam ga zapazio dok je igro u Genovi. Uglavnom, prosli smo i vise nego dobro u toj zamjeni Traore-Birsa, ali uostalom i navikli smo na takve poteze sa Genovom. To je onaj momenat kad sam vam govorio nemojte gledat imena i prezimena, dajte momcima sansu nek odigraju nekoliko utakmica u nizu. Ko zna mozda on ima potencijala i za vise, definitivno ja bi ga ostavio u timu prije onih panjeva Nocerina, Muntaria itd.
Reply