09-03-2013, 04:18 PM
hahahahaha cudi me sto nije i nekog bivseg igraca stavio, lud je skroz
|
Milanezi s Balkana
|
|
09-03-2013, 04:18 PM
hahahahaha cudi me sto nije i nekog bivseg igraca stavio, lud je skroz
09-03-2013, 07:22 PM
(09-03-2013, 04:00 PM)Maji_TZ Wrote: Here is a list of Milan for the official UEFA Group Stage 2013-2014: Naknadne izmjene su moguce tek u januaru...to ie konacna lista za skupine lp
09-03-2013, 08:09 PM
Milanski cirkus se nastavlja.
Saponara i Niang, ne pusti ih na posudbu, ali ne racuna na njih u ligi prvaka, a vjerojatno ni u prvenstvu. Bit ce ovo sjajna godina za njihov razvoj, na treningu ce cuda naucit od muntarija, nocerina i matrija.
09-03-2013, 08:24 PM
(This post was last modified: 09-03-2013, 08:33 PM by Red and black fan.)
Polako momci, samo se čeka povod za napad na Maksa...
http://www.football-italia.net/39122/mil...uefa-error Gandini ("treba da budemo zadovoljno što ćemo gledati Barsu", taj) preuzima svu odgovornost. Kako glup način ostati bez igrača, ne verujem! ![]() Mislim da Saponara neće na teren skoro i da zato izostaje sa ove liste, šteta ako je tako.
09-03-2013, 09:59 PM
(09-03-2013, 08:24 PM)Red and black fan Wrote: Polako momci, samo se čeka povod za napad na Maksa... Milan Nianga izostavio greškom? Milan se izvinio zbog tehničke greške koju je napravio pri prijavljivanju igrača za Ligu šampiona. "Rossoneri" su na "A listu" igrača uvrstili i Stephana El Shaarawya, iako je on imao pravo da se nalazi na takozvanoj "B listi". Na taj način je uskraćeno mesto M'baye Niangu, koji nema pravo nastupa u prvoj fazi Lige šampiona. Na "B listi" se mogu nalaziti igrači koju su rođeni 1992. godine ili kasnije, a koji se nalaze najmanje dve godine u klubu. Direktor Milana, Umberto Gandini, je u potpunosti preuzeo odgovornost za ovu grešku. Ja ne mogu da vjerujem...cuj greskom....Pa on ako ostane do kraja sed u klubu....kakva bruka...ostetio je i Allegria i Nianga... On ne samo da je poznat za slucaj "Birsa"...vec je i na Twitter profilu psovao navijacu koji je rekao da nam ne treba Matri.... KOJI DEBIL !!!....POD HITNO GA ISTJERATI IZ KLUBA !
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
09-03-2013, 10:42 PM
uuuu kakav shokkk ,, a pazi ovoo De Schiglio i Cristante mozda i oni su u A listi , a stace im birsa i pazini koj neca ga biti do xristmas
09-04-2013, 12:35 PM
NA A listi igraca mora biti odredzen broj domacih igraca,tj.Italijana..takodze odredzen broj igraca poniklih u klubu...zato su neki od ovih koji mogu na B listu na A listi...navodno...
Rossonero Per Sempre...
(09-04-2013, 12:35 PM)ktm rossonero(alberto) Wrote: NA A listi igraca mora biti odredzen broj domacih igraca,tj.Italijana..takodze odredzen broj igraca poniklih u klubu...zato su neki od ovih koji mogu na B listu na A listi...navodno... B lista... Lorenzo Andrenacci 60 Luca Iotti 36 Davide Pinato 38 ... Jednostavno glup i neinteligentan potez Gandinia i Allegria...to je sve...Niang je po meni ostecen od kluba...posto Pazzini 90% propusta grupnu fazu, ljubimac Matri ce imati vise prilike da igra jer mu je konkurencija u napadu manja za dva igraca...vrlo jednostavno....da se ovakva greska desi tek tako, meni je to nevjerovatno, iskreno ja mislim da je ovo namjerno.... Sad je izasla vijest na Sky-u...Niang je odbio razmjensu sa Kuckom...Kucka je pristao sve je bilo dogovoreno i u pon su trebali zamjeniti ekipe ali je Niang odbio...sad sam siguran da se ne radi o greski...100%su namjerno ga izostavili iz sastava...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
09-04-2013, 10:47 PM
Niang 100% kaznjen ne igranjem u ch. Ligi. Nemoj te boni da prave mamlazima. Znaju oni dobro sta su uradili, al kontaju da smo mi navijaci Reala! Sramota
Max Allegri sad te jos vise mrzim, iako je to nemoguce jer si vec dotakao vrh
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
09-05-2013, 12:38 AM
Max je dotakao razinu političara s ovih naših prostora ono... maksimalno ulizivanje nadređenima...
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti ) |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|