09-02-2013, 01:52 AM
Pa evo veceras ovi sprtski nobinari u studiu Italia 1, svi isto govore ovo je samo pobijeda Milana, nista posebno. Znaci segment igre se nista nije promijenio. Ustvari da se samo vidjet stara prica dok je mjesto Maria igrao Ibra, kad igra Mario igra i Milan. Zele da kazu Milan jest pobijedio ali ako imaju ambicije za scudetto jos su daleko. Npr. Juve i Napoli su pokazali vec nadmoc. Ali njihov problem lezi u Europi. Znaci oni vec znaju da ce bit u vrhu i da idu ka tituli, tako da sad gledaju kako da se pojacaju za Ch. Lige. A mi ne mozemo uopce razmisljat o Ch. Ligi, kad jos uvijek nismo ni konkurent za vrh tabele. Kazem vam, daj Boze da budemo 3ci ove godine. Jer konkurencija je STRASNA! Pa eto samo pogledajte sazetak (ne golove vec cijeli tok utakmica) Juventusa, Fiorentine, Inter kako je odgovorio u drugom poluvremenu, i onda dodje grupa gdje smo mi a to je Roma, Lazio i uvijek idioti Udinese koji se probudi na kraju sezone. I kako pored tih ekipa da konkurisemo za scudetto? Ko misli da nam je Kaka spas, se debelo zeznuo. Nama treba sredina a ne Allegrijevo glupo dovodjenje napadaca. A i defanzivno smo takodjer losi. Pa Zapata vec dvije utakmice ispada. Treba mu koja tekma da smiri glavu, al kako ces smirit kad nemas konkurenciju za svoju poziciju. Mexes - Zapata najbolji par a ocajni ispadaju ponekad.
Znas koliko mi je zao kad vidim onog Vidala, igrao u Bayeru i ja tad govorio ovo ce bit strasan igrac a kosta samo 12 milki, ali takav momak nema mjesta kod naseg stratega. Za njega je Lazzari bio pojam u to vrijeme. Pogba isto.
Nadam se da grijesim, ali izgleda da imam isto misljenje vevine novinara vezani za Milan. Ova godina nam se strasno crno pise :(
Al forza Milan
Znas koliko mi je zao kad vidim onog Vidala, igrao u Bayeru i ja tad govorio ovo ce bit strasan igrac a kosta samo 12 milki, ali takav momak nema mjesta kod naseg stratega. Za njega je Lazzari bio pojam u to vrijeme. Pogba isto.
Nadam se da grijesim, ali izgleda da imam isto misljenje vevine novinara vezani za Milan. Ova godina nam se strasno crno pise :(
Al forza Milan
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!

...