08-29-2013, 01:24 PM
Ensar nemam rijeci. Prestrasno.
|
Milanezi s Balkana
|
|
08-29-2013, 01:24 PM
Ensar nemam rijeci. Prestrasno.
08-29-2013, 01:26 PM
Bar ne slavimo dolazak torresa kao navijaci intera...ko da falcaa dovode...
08-29-2013, 01:37 PM
*I have set up a prediction league, have a look at http://www.milanmania.com/forum/showthread.php?tid=473 and if interested predict, thanks*
*Also please read the bold part in that thread*
If you see errors accessing the site contact me, see email below, with as much info as possible, thanks
08-29-2013, 01:38 PM
Jasno mi je zasto zele matrija...balotelli ne moze igrati sve utakmice u sezoni....treba nam neko slican njemu jer pazzo je ozljedjen do bozica a ceka nas lp i liga svaka 3 dana utakmice...cijena je malo previsoka ali boli me ona stvar....ko da cu ga ja platit...
Istina da nam treba dobar stoper ali ako se nema love..nema se i tu ne mozemo nista promijeniti...astori ne bi bio los izbor..isto ko matri...milanova skola...tako da ne sumnjam da ce gristi za klub
08-29-2013, 02:15 PM
Meni naprosto nije jasno zasto se kupuje napadac.
Ako treba balotellia odmarat, pa stavi sharavog gore, stavi nianga kao centralnu sicu, mijenjaj formaciju, pa bar napadaca imamo. Najgore od svega jest sto ce neki na kraju i naci opravdanje za ovu besmislenu kupovinu. Jos ajd da se kupuje falcao ili rooney, ali ovaj poluproizvod koji je jos prosle sezone slavio gol milanu kao da je osvojio svijet, a danas se predstavlja kao veliki milanista.
08-29-2013, 02:17 PM
(08-29-2013, 01:38 PM)kalla1899 Wrote: Jasno mi je zasto zele matrija...balotelli ne moze igrati sve utakmice u sezoni....treba nam neko slican njemu jer pazzo je ozljedjen do bozica a ceka nas lp i liga svaka 3 dana utakmice...cijena je malo previsoka ali boli me ona stvar....ko da cu ga ja platit... Što se tiče Pazzinia sa trenažnim procesom počinje kroz 5 sedmica znači najkasnije krajem oktobra je konkurentan što je daleko prije Božića. Moje viđenje ove situacije i kupovine Matrija je sljedeća: Niang i Petagna idu na posudbe, Robinhu se narednih par mjeseci daje što više minuta da bi on u januarskom prelaznom roku mogao biti prodan u Brazil na njegovo mjesto dolazi Honda.. Nema tu mnogo logike!!
08-29-2013, 02:20 PM
Moze jedan deal ???....Da sacekamo kraj prelaznog roka pa da onda stavljamo svoje komentare i vidjenja...Vecina ovde dobro prati situaciju oko Milana....Znaju sta je obecano navijacima kad je ostao Max itd...u ned ili pon je kraj prelaznog roka...ovo zasad su sve spekulacije i nagadjanja...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
08-29-2013, 02:20 PM
(08-29-2013, 02:15 PM)geoff Wrote: Meni naprosto nije jasno zasto se kupuje napadac. Pa nekad će i Faraona trebati odmoriti Balotellia i SES čeka oko 50 tekmi samo u klubu, gdje je reprezentacija, ljeto Svjetsko prvenstvo itd. Širina na klupi uvijek dobro dođe, pa ne vidim zašto se dolazak Matria gleda kako je slavio gol itd. To je normalno budite uvjereni ako ga zabije Juventusu slaviće ga podjednako, možda i jače. Allegri je konačno dobio igrača kojega želi, vidjećemo..
08-29-2013, 02:25 PM
Pa uviek dobro dodju i vezni i stoper radi sirine klupe pa iste ne dovodimo. Nego dovodimo igraca na poziciju koja je najbolje pokrivena vrhunskim igracima. Meni isto nije jasno sto bi tu trebalo biti cudno, a evidentno nekima jest.
08-29-2013, 02:31 PM
Znači treba da imamo dvojicu boljih napadača lige i lepo plaćenih na klupi a najmanje dva prvotimca nisu na potrebnom nivou? Sve i da se ponovi slučaj Pacini, ja tu stvarno ne vidim balans.
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|