Milanezi s Balkana
Koji su to jadnici. Cijelo ljeto ganjaju tog ljajica kao da je lik messi, i onda ih ovaj zajebe i ode u taj poluklub, romu. Grande galliani, grande braida.

Reply
ma kakvi ako se i prodze u L.P.poklon ce biti taj bezze igrac matri nista drugo.....
Rossonero Per Sempre...
Reply
(08-27-2013, 10:08 PM)geoff Wrote: Koji su to jadnici. Cijelo ljeto ganjaju tog ljajica kao da je lik messi, i onda ih ovaj zajebe i ode u taj poluklub, romu. Grande galliani, grande braida.

Geoff, ustvari Ljaljic je vec na pocetku sez dogovorio transfer u Milan i onda je sve puklo izmedju Galliania i vlasnika Fiorentine-Della Valle ...pale su teske rijeci cak i Fiorentina izdala officielno saopstenje da nece poslovati sa klubovima koji se ne pridrzavaju pravila!?!?....To je presmjesnooo...cak je i Galliani javno pitao sta je tu nelegalno poslali smo zvanicnu ponudu za igraca u toku transfer perioda....naravno odgovora nije bilo....
Ustvari o cemu se radi...Milan je kontaktirao Ljaljica kad je kreno u zadnju sez ugovora i ponudio mu vise nego duplu platu i on je pristao...veliki je fan Milana i idol mu je Kaka zato je i nosio broj 22...isti scenariji kao sa Montolivom....Fiorentina je na sve nacine to htjela da izbjegne i eto uspjeli su...
Mislim da je vrlo ruzan nacin na koji je to Fiorentina uradila...bukvalno mu nisu dali da ide u Milan i bilo je ili Roma ili neki netalijanski klub ili citavu sez na tribinama(za Cataniu uopste nije dobio poziv)...bukvalno su ga prislili na to....a momak je imao sjajnu polusezonu cak i kad ga je trener udario nije zelio napustit tim ....ponudili su Romi igraca bukvalno privolili Romu da ponudi za Ljaljica nakon sto je Lamela otisao....momak je mlad i mora igrati....
Evo danas kad su mu saopstili da mora otici u Rim pogledajte reakciju kad je izasao iz kluba ...http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QT0DttoMHFE

OVO SVE SAM PRATIO NA GIANLUCADIMARZIO.IT...realno nema relevantinijeg site sto se tice transfera u Italiji...

Ono sto je cudno da je Fiorentina isto uradila sa Joveticem(imao predugovor sa Juventusom) poslali ga u ManCity....pa onda Toni(predugovor sa Interom) poslali ga u Bayern cak je i Mutu imao identicnu situaciju....propustili su velike pare sa Montolviom i ovo je sad bio kao cin "osvete" Milanu...

Sto se tice transfera Milana sacekacu do kraja pa cu komentirati...zasad od top ekipa iz Italije...Udinese i Milan najgore imaju transfere...tu je negdje i Lazio...Svi zanaju da nam ne treba Matri nego neki super dobri vezni igrac, moderan, da igra i nazad i naprjed kao i konacno neko ko bar malo lici na stopera...

Zan Benedicic je takojder na izlaznim vratima iz Milana...momak je jedan od boljih u Primaveri i Pippo ga strasno voli i forsira...mali iako igra za juniore dobio je poziv U-21 seleckije Slovenije....na zadnjem pripremnom turniru prije pocetka sezone proglasen za najbljeg i najperspektivnijeg....nikome nije jasno zasto ga Milan pusta navodno je trazio bolji amaterski ugovor...a oni to nisu dali
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Slazem se sa geoffom....ispadanje od psv-a dugorocno bi bilo super za milan...u neku ruku cak i zelim da ispadnemo ako bi to znacilo smjenu dejinog idola na klupi...
Reply
@Maji
Hvala na objasnjenju druze. Sve sto si ti rekao apsolutno stoji, ali ne mogu preci preko cinjenice da mi ne mozemo dovesti dva osrednja igraca kojima isticu ugovori i to za nekoliko milijuna eura. I jos nas fiorentina i cska otvoreno prozivaju po medijima isticuci nasu nekorektnost. Sto je prilicno sramotno za ugled kluba.
Reply
Večeras navijam za Europsku ligu
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Ako ispadnemo od PSV/a nista se nece promjeniti,samo ce biti jos gore..Nece biti para za novog trenera,kao ni za nove igrace...Znaci sve po starom...m=nmego daj Boze da mi prodzemo nebil se dovukao kakav dobar igac, mozda cak i Honda odma...
Rossonero Per Sempre...
Reply
Upravo to. Mozda se ceka vecerasnji rezultat da bi se znalo oce li se dovoditi pojacanja ili ne. A sto se tice opcenito ulaska u Ligu prvaka, nemam pojma, mi tamo pripadamo, lijep je osjecaj biti tamo, al posto ovo nije onaj Milan kojeg smo obozavali i koji je bio top 5 u svijetu konstantno i koji je bio na uvodnim spicama Lige prvaka onda mozda bolje ne, neka malo pauziramo i neka odigramo jednu laksu sezonu. Al ako je cijena dovodjenja pojacanja Liga prvaka onda sam definitivno za. Ali poznavajuci upravu ovo je roster s kojim raspolazemo. Al sta se imamo cuditi. U zadnjih 6 godina jedina prava pojacanja su bili Ibra i Balotelli s tim da ovaj zadnji tek treba pokazati to.

Al sve u svemu, hrt2 prenosi utakmicu sto je nevjerovatno. Ipak je njihova srijeda.A sinoc da nisam na poslu i gdje imam maxtv ne bi mogao gledati Dinamo, utakmica vrhunska bila, pravi spektakl. Al u Dinamu je slicna situacija kao ovdje, vecina navijaca zele da ispadne i da napakoste Mamicu i kompaniji, dok mi zelimo da ispedanemo zbog remonta ekipe i otkaza treneru. U Dinamu je barem trener dobio otkaz, kod nas zasad nista. Ma da sam neutralan oko Allegrija u zadnje vrijeme, polako pocinjem misliti kako je njegovo zavrsilo u Milanu.
Reply
Fiorentina platila za no name igraca koji nema 20 utakmica u hnl-u 7 milijuna eura a nema ih u ligi prvaka godinama a mi za pojacanja nemamo 5 miljona i onda kazu neki da se borimo za naslov...
Reply
Ovo sto Berlusconi radi Milanu je lakrdija. Galliani je direktor koji bi trebao dovesti igrače za 0 eura? Pa da, svi jedva čekaju da se to dogodi i da velikom Milanu poklone igrače.

Mi ne mozemo posteno i fair play platiti 5mln jednoga Hondu, koji realno vrijedi 10+mln jer je VRLO DOBAR igrač, koji zna biti i stvarno odličan. Ali Milan se sramoti sa ponudama od 3.5... Pa nas ismijavaju vlasnici klubova.

Sto prije Berlusconi proda klub to bolje. Jer dok god je on vlasnik nista od ovoga.

Druga stvar je, dok god je Allegri trener necemo izvuci 100% cak ni od ove polu ekipe koju imamo! Jer to je trener za Bresciu a ne jedan Milan. Pa covjek nije dobio NITI JENDNU veliku utakmicu vani. Nema trenera koji njega nije razvalio.

Da Milan ne moze normalno i posteno prodati Robinha i onog klauna Boatenga. I dovesti Eriksena, Hondu, Ljajica i stopera... Samo to. Nikakav Bale itd.

Pa evo neka sada ako se plasiramo dovedu Hondu, Eriksena i nekoga kao Sakho koji odlazi. I to je nesto. Barem malo kvalitete u veznom redu. A mi cemo MATRIA. Pa to je za Milan PONIŽENJE! Smece od Juveta uzimati!!! Sramota me.

I što se mene tiče mozemo ispasti. Pa da ovom klaunu daju nogu i da se sezona odigra sa sansom za 3. mjesto. Ionako oni nece uloziti u mercato, svejedno je. Jer sada u italiji imamo 4 ekipe koje su bolje od nas trenutno.

Vidjet cemo veceras.

P.S.
Zelje Allegria su Astori i MAtri! Toliko o veličini šampiona MAxa i njegovog poimanja AC MILANA.
(08-28-2013, 01:48 PM)kalla1899 Wrote: Fiorentina platila za no name igraca koji nema 20 utakmica u hnl-u 7 milijuna eura a nema ih u ligi prvaka godinama a mi za pojacanja nemamo 5 miljona i onda kazu neki da se borimo za naslov...

Viola dovela Rebica da. 7mln za telenta bez sumnje, ali sve je upitno kod njega. Mi ne mozemo HONDU platiti 5mln. Jednog izvrsnog igrača, tehničara, pasera, sa iskustvom i MARKETINGOM NA NAJVIŠEM NIVOU s obzirom na japan itd.

Cuardado, Joaquim, Rossi, Gomez... I gledao sam ih sa Grasshoperom. Montellin nogomet je za naš iz godine 3570. poslije krista.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply