Mislim da im i najteltiraniji igrač ne igra. Treba odmah pobijediti i to je to!
De jong-montolivo bi to trebali izdržati i neka Elsha zabije a Boa odigra dobro. Samo da ne bude očajan kao u pred sezoni.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau

( Massimo Morratti )
Veceras sluzbeno pocinje nova sezona. Sta ocekujem? Apsolutno nista. Mozak na pasu pa sta bude. Ne vrijedi se zivcirati, nije ova ekipa vrijedna toga. Zato samo lagano i bez prevelikog pljuvanja po igracima i treneru. Daleko smo od odlicne ekipe, u Europi ima barem 10-15 boljih ekipa od nas, a u Italiji 2-3 minimalno. Zelim klubu sve najbolje u nadolazecoj sezoni i neka ih prati dobra igra, sreca i zdravlje prije svega. I ocekujem prolaz u Ligu prvaka. Ako i ne uspijemo necu puno zaliti. Sto sam stariji sve vise shvacam da je nogomet samo igra, ne smijem si dopustiti da mi odu zivci prije trece zivotne dobe. Sretno ekipi veceras!
Da, Bakali im ne igra
MILAN: Abbiati; Abate, Mexes, Zapata, Emanuelson; Montolivo, de Jong, Muntari; Boateng, Balotelli, El Shaarawy. All.: Allegri
Boa neka odigra barem standardan njegov meč u Evropi, za napadače ne brinem.
Ovoj ekipi daju kvalitet Montolivo, i Baloteli, ostali popunjavaju formaciju.
Ne mogu reci da se momci ne trude, ali se jasno vidi nedostatak kvaliteta. ElSha mnogo gresi sto pokusava na silu da postigne gol, njegova pozicija nije takva i ne razumem zasto toliko forsira.
Za ljude koji hoce da gledaju preporucujem preko sopcasta, ima dosta veza i kvalitet je odlican. Ima i na Arena Sport 3, ko je pretplatnik.
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
Elsha za Allegria igra drugog lijevog beka, pa kada prešprinta 70m onda je cudno sto lose otpuca...
Muntari?? Je li to profesionalni igrač? On njega ispred Polia stavi. I Urby umjesto Constanta... Jebes mi sve dobro prolazimo. PSV ovakav nikakav ima 15 udaraca na gol u 45min. SRAMOTA.
Boa isto, jedva cekam da ode. JEdva cekam!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau

( Massimo Morratti )
Milan igra standardno negledljiv nogomet, ali mislim da cemo proci ove s pol snage posto mi djeluju ko poluamaterska ekipa sa srednjeskolskog igralista.
Kod nas emanuelson, muntari i boateng katastrofalni, ostali standardan prosjek. Sve isto kao i prosle sezone, dakle bit ce ovo grcevita borba za trece mjesto i osminu finala lp.
Retard na klupi nastavlja sa stilom. Zamislite, dvojba pred mec: muntari ili nocerino. Zalosno pomalo, vise nije ni smijesno.