Milanezi s Balkana
Petagna je otkrice,momak igra bez straha jak potsjeca me na Vieria...Odbrana je takva kakva jestbey Mexesa De Siglia i Abatea dobro smo izdrzali..Tek su nam se prikljucili glavni igraci dok su ostale ekipe poodavno krenule sa pripremama,Chelsi nije bio bas nesto bolji od nas a bili su malte ne kompletni..Sve u svemu vidi se napredak...
Rossonero Per Sempre...
Reply
Dejo pogresno si me shvatio. Naravno da bi volio Ljajica, al gdje s ostalima? Dovedimo njega, mali ce biti extra, i sigurno mjesto u ekipi. Al sta sa Binhom i Niangom? Prvog nece niko, a drugi gladan za utakmica i dokazivanjem. Odkad bisam vidio da jedan nas igrac onako pretrci igraca lopta na jednu-on na drugu stranu. I vidi se da je preuzeo mjesto lijevog krila od Sharawia, jer nema ko u sredini da igra playmakera pa da niang sa petagnom igra cistogbrzog napadaca. Honda je extremno potreban, a davat 10 milikna za Ljajica kojeg cemo slijedece ljeto dovuc besplatno je suludo. To sam htio rec. Mozemo ovu sezonu i bez Ljajica i nadat se da ce neko kuput Binha
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(08-05-2013, 01:30 PM)ensar7 Wrote: Dejo pogresno si me shvatio. Naravno da bi volio Ljajica, al gdje s ostalima? Dovedimo njega, mali ce biti extra, i sigurno mjesto u ekipi. Al sta sa Binhom i Niangom? Prvog nece niko, a drugi gladan za utakmica i dokazivanjem. Odkad bisam vidio da jedan nas igrac onako pretrci igraca lopta na jednu-on na drugu stranu. I vidi se da je preuzeo mjesto lijevog krila od Sharawia, jer nema ko u sredini da igra playmakera pa da niang sa petagnom igra cistogbrzog napadaca. Honda je extremno potreban, a davat 10 milikna za Ljajica kojeg cemo slijedece ljeto dovuc besplatno je suludo. To sam htio rec. Mozemo ovu sezonu i bez Ljajica i nadat se da ce neko kuput Binha

Mi ne mozemo i ne smijemo ovu sezonu bez Ljaljica...Vrlo jednostavno ElSha je strasan talenat ali je veliki antitalenat u glavi...Ako mu ne prodje prva lopta, dribling ili sut odma pada...to je najbolje se vidilo u drugom dijelu sezone...s druge strane Balloteli ako ne ucestvuje u dvije akcije zaredom odma mase i nervira se po terenu...znaci u napadu imamo dva strasna talenta i potencijala ali jednostavno njihove glave su veliki teret i njima i ekipi...
Eh sad ako im ne ide, ko u ovoj ekipi moze da ih mjenja?...realno niko...Pazzini povrjedjen do januara, Petagna je jos zelen, ali strasan potencijal...Robinho jednostavno ne zeli i nece da bude ozbiljan igrac, a moze kad hoce...
Upravo zato sto Niang zeljan igre treba ga poslati na posudbu u Genovu koja ce igrat 4-3-3 ove sez...

Moguce je da ce Max prijeci na sistem igre 4-2-3-1 ako dodju Honda i Ljaljic...
Ja se slazem sa tobom da je to previse igraca prema naprijed, ali s obzirom na psihicku nestabilnost pojedinih i sklonost povreda ostalih potrebni su nam...
Ali deal da se dovede Ljaljic a posudi Nianga je genijalan...dobijemo mladog i odlicnog igraca, a drugi ide na praksu koja mu je prijeko potrebna...

Jos jedna stvar Urby nam samo moze koristit kao lijevi bek i uz pomoc Tassotia moze dosta napredovati kad je u pitanju odbrana, one prema naprijed ima brzinu i tehniku sasvim solidnu...
Isto tako mislim za Boatenga, ako ga ne prodaju samo nam moze koristit u veznom redu kao sto je jednom @Geoff rekao na onoj poziciji Seedorfa kod Carla...dobili bi na snazi i trcanju u veznom redu plus jos jedan tehnicki potkovan igrac...Boateng De Jong i Monto bi po meni odlicni bili u veznom redu...
Ali pitanje kolko ova dvojica igraca imaju discipline i zelje da promjene svoje pozicije...

Npr na bekovima bi ljevo imali Constanta Urbya i po potrebi De Sciglia, a desno Abate De Sciglio i po potrebi Zaccardo ili Bonera ....uz jos jednog dobrog stopera pa makar on bio i Astori odbrana ce dosta bolje izgledati...
Uz gore pomenuti vezni red a na klupi Muntari Nocerino Poli Cristante i vec pomalo zaboravljeni Saponara i postojeci napad plus Ljaljic i Honda...realno mozemo izaci i boriti se na svim frontovima...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Moj vezni red je Poli DM kao Pirlo, i Montolivo i de Jong u sredini. I non stop mijenjanje pozicija izmedju Poli-De Jong, i eto ti odlicna sredina. A Boateng i Nocerino adio. Stvarno nam nisu potrebni. Jer Boateng je nazalost idiot. To je jucer pokazao opet, 2 puta u sjajnoj sansi da doda u sredinu Balloteliu al ne idiot hoce da suta preko gola. Na drugoj strani iz iste situacije Chelsea ti ga zabiberi jer nemaju egoisticne idiote kao mi. Hocu JA JA JA JA i samo JA
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
da li neko zna kakva je situacija sa Saponarom, cuo sam da je povreda teza nego sto su mislili i da zbog tog se Milan okrenuo Ljaljicu ??
Reply
Allegri on Milan youngsters, tactics, Balotelli and more…
August 7, 2013 | by Meytar Zeevi under News

http://www.rossoneriblog.com/2013/08/07/...-and-more/
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
PSV nije lose, ovo ti trebali lagano proci Smile
Reply
(08-09-2013, 11:07 AM)Rosson3r Wrote: PSV nije lose, ovo ti trebali lagano proci Smile

Favoriti smo ali moglo je i bolje...npr pacos ili sociedad...prva u gostima...nije toliko lose..
Reply
Bolje PSV nego Fener...jbg..
Rossonero Per Sempre...
Reply
Forza Milan Big Grin ///// gde ste breeee Smile ,, nemogu da citam ove engleze celo vreme daj pisete nesto ,,, onamu vredzaju Pato fralju kletve , i neki bi prodali De Siglo za 15 mil evrici
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply