Milanezi s Balkana
ako dovedemo Hondu i Polia to bi bilo predobro. odlicno! evo sad izgleda da Robinho ode u Santos, napokon, i Boateng bi mogao takodjer. A to Ljajic, hmmm ne znam. Jer ako on dodje, ode Saharawi sigurno. Ja se nadam da u utorak Galliani mu da povjerenje al pod uslovom da radi i da se pokaze, inace u januaru ciao bambino. Vidic je apsolutno ne potreban. u p.m. do kad vise Max trazi iskusne igrace? pa mater ti jebem, jesi u stanju napravit sam igraca? jebote narod, sva sreca pa Zapata zna igrat, pa je se sam dokazao, jer ovaj idiot od Maxa, Messia nebi otkrio a kamoli sta drugo. Jebo te Vidic u usta Allegretto. Sorry za rijecnik, al se bas napalim kad skontam kolikog idiota imamo na klupi. Fuuuuuuuuj
Imamo toliko odbrambeni, pa cak i mladi, znaci nek uzme Mexes i Zapata glavni, prvi pomocni iskusni Bonera i ima jos mlade
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
off topic : svim Hrvatima zeilm topli cestitki za ulazak vo EU .. nie nes posebno ali lepo e da si u taj zamok , vise ot 60 god bez ratovanja ...
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
El Sharawi ostajeee Smile
Extra Smile
Ja sam presretan. Sad Honda i Poli, arivederci Boa, Binho i Flamini
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(07-02-2013, 06:00 PM)ensar7 Wrote: El Sharawi ostajeee Smile
Extra Smile
Ja sam presretan. Sad Honda i Poli, arivederci Boa, Binho i Flamini

Dobro Honda, on je dobar igrač makar ni u njega ne možemo biti sigurni da je neka super super igračina. Moguće da ispadne tako ali sumnjam. Ali Poli je prosječan igrač, mozda malo nad prosječan. Bolji je od Nocerina, Muntaria i to, ali nista posebno.

Milanu uz Hondu koji ce doci treba i jedna igračina još. Ne znam tko, ali netko umjesto Boatenga.

"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
De Jong
Montolivo Poli
Honda
Sarawi Baloteli

Tako bi to trebalo izgledati..i nebi bilo lose..
Rossonero Per Sempre...
Reply
Nemojte se prerano radovati oko ostanka saravija.

Kao sto je opce poznata stvar u milanu posljednjih godina, cim se neki igrac spominje u kontekstu transfera, njegova je sudbina odavno zapecacena. Sjetite se samo sheve, kake, zlatana i silve. Uhodana je to praksa.

Krenu transfer spekulacije, igrac se kune u ljubav prema klubu i zavsretku karijere u istom, nema se novca, teska su vremena, igrac je prodan.

Dakle, saravi je vec odavno bivsi, pitanje je samo hoce li to biti ovog ljeta ili sljedeceg.

Kako se ne prica o transferu montoliva, de sciglia ili balonje? Dakle, oni su sigurni. Saravi svakako nije.
Reply
(07-03-2013, 02:03 PM)geoff Wrote: Nemojte se prerano radovati oko ostanka saravija.

Kao sto je opce poznata stvar u milanu posljednjih godina, cim se neki igrac spominje u kontekstu transfera, njegova je sudbina odavno zapecacena. Sjetite se samo sheve, kake, zlatana i silve. Uhodana je to praksa.

Krenu transfer spekulacije, igrac se kune u ljubav prema klubu i zavsretku karijere u istom, nema se novca, teska su vremena, igrac je prodan.

Dakle, saravi je vec odavno bivsi, pitanje je samo hoce li to biti ovog ljeta ili sljedeceg.

Kako se ne prica o transferu montoliva, de sciglia ili balonje? Dakle, oni su sigurni. Saravi svakako nije.

Ravno u sridu Smile ...jos samo dodaj Pata...niko ne zna napraviti show kao Galliani i drustvo..kad se sjetim Kake i mahanja s prozora s dresom Milana...
On napravi u medijima takvu situaciju da je Elsha vec otisao...i onda baci bombu sastanak je u utorak u 17:00h....dodje hiljadu novinara ispred Via Turati 3 ... i on ode u restoran na kaficu i samo dogovori produzenje saradnje...i prospe pricu kao kunu se u Milan sad ispade kao da smo dobili novo pojacanje posto je Elsha ostao...
Strasno je namazan taj Celo...pravi manipulator...ja mislim da jedini on posluje sa Berlusconim ovolike godine sve ostale je Berlu rastjerao u svim sferama svog poslovanja...

Pierre-Emerick Aubameyang prelazi u BVB za 15 miliona eura...nisam siguran za kolko smo ga mi prodali francuzima ja mislim za neki 4-5 miliona...mali je definitivno najveci promasaj Milana u zadnji 10-15 god...Mislim da ce napraviti pravi bum u Bundesu...
Danas je sastana sa Poliem i Samp....Milan im je izglea dao zadnju ponudu 3-4 miliona eura plus Salomona ...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Shaarawy je buduci bivsi igrač Milana. Htio on to ili ne. Ove godine vjerojatno ne, ali sljedećeg ljeta sigurno.

Ogbonna prešao u Juve. Svaka nam čast. Juve uspio uzeti kapetana Torina, od predsjednika koji je suradnik Galliania. Legendarno.

"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Poli je novi igrac Milana ... samo 50% ugovora...ostatak je Samp...Dali smo im 50%Salamona i 50% Fossatia...pare se uopste ne spominju...navodno je to samo objavljena razmjena ugovora specijalnost Galliania...do juce se spominjalo Salamon i 3 miliona za 100% vlasnistvo Polia ali danas...ali treba sacekati zvanicno...

Honda je takodjer od veceras igrac Milana pise Di Marzio...sa igracem je gotovo sve i on je od 1 jan igrac Milana osim ako CSKA ga ne pusti sad i uspje zaraditi nesto para...medjutim navodno traze puno za igraca koji jos ima pola sez ugovor...navodno Milan nudi 1,5 ili max 2 da predje do pocetka sez...

Binho ide u Santos za 8 mili eura...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
sta e sledece : evo i flamini ne produzue ugovor navodno trazi golemu platu , a sta hoce oni da igra za 500 k eura po sezoni
Aubamejang e prodan za 1.8 mil u Saint-Étienne
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply