06-19-2013, 07:36 PM
seedorf je i sa 37 pele za teveza
|
Milanezi s Balkana
|
|
06-19-2013, 07:36 PM
seedorf je i sa 37 pele za teveza
06-19-2013, 07:58 PM
06-19-2013, 08:15 PM
Ama stvar je da hocemo da smanjimo plate a onda ponudimo 5, 5 mil do 2016 jednom 29godisnjaku. Pa nemoj me jebavat. Bolje da te pare ulozimo u nesto pametnije a ne dovodit teskog bolesnog pacijenta koji ce potpuno da sjebe ovaj klub.
Kazem ti, ja se i dalje nadam da je ovo samo taktika gallianija da odvuce paznju juventusa da stara kurva sto vise iskesira za Teveza, i tako ih povrijedimo za ostale transfere
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
06-20-2013, 01:50 PM
Au koji meč sinoć, 7 golova, dosta prilika, stative, prečke, jak tempo... A obe ekipe vode Italijani.
Zaslužili su Japanci možda i pobedu ali nisu imali sreće, Italija se provukla u svom stilu. Naši ne tako dobri osim Maria. Tako su neorganizovani pozadi i stalno prave greške da to ne liči njih, nisu kontrolisali utakmicu. Japan pokazao da je ozbiljan tim, Honda koji se dovodi u vezu sa nama je možda bio i njihov najbolji igrač.
06-20-2013, 04:54 PM
http://www.hrsport.net/mobile/vijesti/46...si-igraci/
Ne vjerujem da u santosu nema par igraca koji su pojacanja za milan
06-20-2013, 07:35 PM
Alo ba? Pa jel ovo neka sala, cirkus ili neki show? Barcelona dovodi Pjanica za 11 mil.€?????
A mi placamo jednog imbecila Teveza 15, i pokusavamo dovest starudiju Diamantia? E jebem ti ovaj klub koji me pravi budalom. Idi te svi u p.m. od Silvia pa sve do onog zaduzenog za travu. Pun mi je k..... naseg calciomercata. Milan je odlucio od sad da ide putem mladi igraca da stvaramo zvijezde i nema vise bacanja para. Ma neeee, eto Tevez i Diamanti su pravi transferi. Pa bit ce ti isto kao i sa obim kambodzancem Traoreom, PISI PROPALO. Ma ja gora budala i pratim ovaj klub ljeti. Mjesto da ga ugasim, i ponovo se vratim 30.08. pa vidim kakvu su glupost izveli. Zalosno je, naprosto zalosno jer govore nam jedno, a rade drugo. Pjanic je odlica igrac i za tako male pare obavezno ga treba kupit. Mali moze bezproblema da igra iza napadaca a i u veznom redu. Samo problem je sto on nije ime pa nema prodaje dresova. E to je to. Daj nam Teveza da privucemo i hooligane i debile, kad smo vec klub idiota pocev sa pedofilom na celu
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Najvaznije je da proda G Robinha i Boatenga sto prije. Zatim Nocerina, Urbya, Didav Villu, Traorea, Zaccarda itd. Najsmjesnije je sto "super zvijezdu" DESETKU MILANA Boatenga nitko ziv ne zeli, hahaha. Eto koliki je to škart od igrača zapravo. A mi njemu dali br. 10.
Nove vijesti na SKY kazu da je u tajnosti postignut dogovor Nocerino-Alvarez zamjena. Što vi mislite o tome? Ako nista Alvarez ima potencijala i mlad je, brz. Inter bi opet mogao napraviti opaku gresku. Nisu valjda tako ludi... Max zeli Astoria... Bravo Max kralju. Astori igračina... ocaj. Pomocnik Cappella u Rusiji je rekao kako je Honda potpisao za Milan od zime i kako to vise nije pitanje. Protiv Azzura je bio super! A kako talijani igraju to je komicno. Razvalio ih je Japan. ensar: ja i dalje tvrdim da je tevez odlican igrač. 5 puta bolji od nianga, binha, boatenga, bojana... u tom glupom cityu svi propadaju. za nesto oko 10-12 mln tevez se isplati. ne mogu bas niti sve klinci igrati. sjkledece sezone cemo imati: gabriel, de sciglio, vergara, cristante, saponara, balo, ses, salamon... dosta je to. Da jos nesto dodam. Ja nisam samo za te mlade igrače. Pogledajte kada je Milan imao ovoliko mladih? nikada. I ne treba pretjerivati. gabriel, de sciglio, vergara ( cujem da je dobar pa sad vidjet cemo... ), salamon, cristante ( nas najveci talent navodno ), petagna od ove god u prvih 25, shaarawy, balotelli, niang, saponara. Mozda i Poli koji je mlad, kazu da je u biti gotovo i sa Jorginhom. Tu je Mastour kojeg slobodno mozemo ocekivati za 2-2.5 godine. Puno je to mladih.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
06-22-2013, 11:17 AM
Tevez je životinja, njegove fiziške predispozicije su kilometrima ispred 90% današanjih napadača..
06-22-2013, 11:53 AM
Kada je spreman Teveza ne moze drzati niti jedan obrambeni na svijetu, ja se mogu kladiti s bilo kim u recimo kutiju piva ili vina
![]() Nove vijesti kazu da ce Honda iz CSKA u Milan. Meni je ovo super jer mislim da je to ili besplatan ili vrlo jeftin transfer za jednog ODLICNOG igrača koji moze puno pomoci. Sto vi kazete?
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
06-22-2013, 12:21 PM
ja kazem da bih vise volio da tevez crkne nego da ikad kroci nogom u milano. bar u onaj njegov bolji dio
kod sugavih bih volio da ode, rasturice im ekipu ko sto ima obicaj.za hondu mi je drago, nisam ga pratio otkako je prije par godina bilo prica da cemo ga dovesti, ali tada je bio odlican. |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|