Milanezi s Balkana
(06-16-2013, 09:33 PM)ensar7 Wrote: Cekaj de sciglio je desnjak i mlad? Jel tako? Pa zasto nebi idiot barem malo mucno glavom, i napravio od beka krilnog napadaca? Hocu rec, mlad je i moze se jos naucit preciznom sutu, i onda mu das zadatak da ponekad kad dodje do sensesterca, mjesto da nastavi naprijed i ide na nabac, da skrene desno i udje prema unutra i ima loptu na desnici i nek lupa po golu. I haj mi reci koja ce momcad to odbranit? To rade krilni igraci, a nikako bekovi. I eto ti nesto novo u taktici

Vidis da mjenjamo formaciju.....sa dva napadaca....bez krila....tako da neka de sciglia u obrani...nek tu bude svjetska klasa....nema ga smisla upropastavati na krilu....tako je leonardo upropastio pata...gurno ga na desnu aut liniju umjesto na lijevu(kao sto igra faraon)....kreten...
http://www.football-italia.net/35392/par...h-saponara

Ja mislio citajuci forum da je on nas igrac kad ono imamo samo pola ugovora.....
Reply
Solidni naši večeras. Baloteli kao i uvek dosta koristan jer iznudi toliko faulova i odvlači pažnju, na kraju iskoristio snagu, izborio se i zabija gol.
DES odličan, bolji nego često u našem dresu, pozadi tako smiren a napred dobro probija i precizno centrira. Abate se napred i ne vidi , pozadi par puta loše odreagovao. Montolivo podredjen u odnosu na ono što igra kod nas, ipak nije bio loš, češto odlazio napred i stvarao šanse.
I ja se danas iznenadio, Kala...
Devilcool
Reply
Galliani nas sramoti s tim pričama o Shaarawyu. Meni je on FENOMENALAN IGRAč, i budući kapetan. Taj dečko je nesto sto dugo nisam vidio na terenima, a mi bi njega prodali nakon JEDNE sezone. Sramota, sramota.

Tako da se Galliani iz prkosa moze osvetiti Marrotti sto mu je maznio Pirla. Naravno sad se poltron i kukavica Allegri ne buni, nista ne govori, nema protesta Curve sud itd. Nego ce nama Tevez mijenjati Elshu... nedaj boze. Tevez umjesto Binha mi je vrlo odbar potez jer Robinho je neopisivno beskoristan, a Tevez je ipak 3 puta bolji igrač od njega za otprilike iste novce.

Sciglio ce biti igračina ali mu konj Max neda da igra nego ga rotira s onim klaunom Constantom itd. Ali nije ni to najgore, nego to da mi nismo prodali Abatea za 12mln... A covjek je komedija. Pa treba ga utopiti i valjda cijeli strucni tim Milana moze negdje za 10-ak mln naci jednog mladog, tehničkog i talentiranog beka na bilo kojoj strani!

I još, ja bih i Bou prodao bez oklijevanja. Neka on bude 10. negdje drugdje. Od tih novaca isto neka dovedu jednog tehničkog igrača i eto ti.

Binho - 8mln plus plaća mu je bila visoka
Boa - 15mln vise manje
Nocerino, Urby, Salamon, Fossatti, Flamini, Zaccardo, Abate

P.S.
Saponara je bio ozlijeđen. Onu jednu tekmu sto je igrao nakon sto se kasno prikljucio bio je dobar i zabio jednoga. Ricky Saponara, moj favorit za iznenađenje sezone nagodinu Smile
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
http://www.youtube.com/user/ScoutNationHD?feature=watch

Evo dobar kanal...Ko voli lov na talente Smile
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
(06-17-2013, 06:04 PM)Maji_TZ Wrote: http://www.youtube.com/user/ScoutNationHD?feature=watch

Evo dobar kanal...Ko voli lov na talente Smile

To posalji gallianiju....nama to ovdje ne treba
Reply
Oduamadi nas igrac postigao veceras za sad 3 gola za Nigeriju, i napravio darmar kod 4tog gola Big Grin
Reply
taj oduamadi e prvi del sozana imao povredu a vtori del kao navodno igrao solidno u vareze , galijani se javio alegri i kao sta misli da ga vrate u milano , napoli zeli da kupi cercia za 10 mil , eriksen blizu dortmunda ....
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Ambro u Fiorentini.
Devilcool
Reply
Tevezu ponudjeno 5,5 miliona godisnje??? jarane, ne mogu da vjerujem Sad uzas
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
(06-19-2013, 02:41 PM)ensar7 Wrote: Tevezu ponudjeno 5,5 miliona godisnje??? jarane, ne mogu da vjerujem Sad uzas

Ako je flamini mogao imati 7 i seedorf u 32. Godini preko 6....moze i tevez 5.5
Reply