Milanezi s Balkana
Bas me zanima sta ce taj sapun kod nas pokazati...hvalite ga ko da je novi maradona
Reply
Saponara je talenat nema sumnje...medjutim tu ide veliko ALI....

Momak ima 22 god i jos nikada nije igro tekme Serie A...On je stariji po godinu dana od ELS i DES npr...znaci njegov ucinak mora sljedece sezone biti instant...eh sada kako ce savladat pritisak igranja u velkoj ekipi i sto igra na vecem nivou to je pitanje...
Medjutim on ne smije biti prva opcija umjesto Boatenga ako ode...nama treba neka veca klasa da unaprjedi odmah igru Milana...a mislim da Saponara to jos ne moze...
Njegov kvalitet je neupitan....13 golova i 14 asist u Seriji B...ali El Shaarawy je sa nepunih 18 radio cuda u toj istoj ligi...kao ispred zgrade uzme loptu predje sve i zabije gol...

Hocu da kazem da ne znam kolko imamo vremena ili dali ce Milan cekati Saponaru da se privikne i pokaze se u punom sjaju...medjutim ako je opcija za buducnost to je pravo dobro...on sljedece god mora uraditi nesto slicno kao ova dvojica mladih ove sez...prvi put dobila sansu i ostavili dobar trag i odlican utisak...
Pozvan je i u U21 repku Italije koja ide na EP u Izrael...a De Sciglio i Elsha iako mogu igrat oni su kod Prandelia i ice vjerovatno na Confederation Cup...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Saponara je 21 god i igra za U21. Cijela Italija je pričala o Insigneu, Givoncu itd. A meni je ovaj naš bolji igrač. Za tu lovu neka bude samo vrlo dobar i koristan i super.

Samo ako Allegri ostane on ce njag staviti uz aut liniju na krilo i ode sve u...

Boatenga treba zamijeniti neki pravi igrač da. Netko kao Fabregas ili netko mlađi kao Alcantara, Verratti itd.

Neka nam vrate Carletta i Verrattia s njim. DevilolDevilol Joj ja bih umro od smijeha!

P.S.
Tko bi od vas proslo ljeto rekao da Verratti vrijedi 15mln eura. Tamo je isto u serie b igrao nekog vznog i nitko ziv nije znao za njega. Juve i Milan nisu htjeli platiti vise od 4, 5. Pa eto sada vraga.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Ma sve je to krajnje diskutabilno jer se radi o nižoj ligi. Vidi se da mali ima odličnu tehniku, sjajan pregled igre i odličan pas što je najbitnije jer nam najviše fali. Zna da opali iz daljine i ima dobru realizaciju ali tek ćemo videti kako će to izgledati sledeće sezone. Slažem se da ga ne treba odmah forsirati kao ključnog igrača i očekivati čuda na samom početku, ali je njemu lakše sada da napreduje jer saradjuje sa odličnim napadačima i par veznih igrača, DES-u i SES-u je možda bilo i teže.
Devilcool
Reply
Bio sam za mazzarija ali vidim covjek je psihicki bolesnik tako da je dobro sto nije s nama....zasto bolesnik?
Ode iz sredjenog i zdravog kluba koji igra lp u bolesni inter bez europe i bez buducnosti...
Rafa u napoliju.....trebamo se pojacati malo i drugo mjesto je neupitno sljedece sezone ko god bio trener....nasi konkurenti se sami unistavaju....zato je i liga takva kakva je...prejadna
Reply
(05-25-2013, 06:51 PM)Stitch Wrote:
(05-25-2013, 05:04 PM)eki111 Wrote: Dragi Stich,

Ukoliko nisi znao, Eriksen igra za Ajaks, a koliko ja znam, Ajax je visestruki sampion HOLANDIJE, a Ajaks je i ekipa koja je pronasla Seedorfa.

Ukoliko nemas nista PAMETNO da kazes o Milanu, idi na forum Juventusa, tamo ima dosta takvih kao ti.

lol, ne valjaj gluposti, eriksen je danac i ti to nisi znao Big Grin

Sad ces mi jos reci da Ajaks nije Holandska ekipa, i da Seedorf nije Holandjanin (iliti Nizozemac) vec sa Surinama...
Okmilan
(05-26-2013, 12:53 AM)mrki Wrote: Ne znam kako nitko na Tv nije rekao to, ali opet na TV-u nikada nista pametnoga.

Dante je imao ČISTI drugi žuzi i ako taj udarac u stomak nije žuti onda su se pravila promijenila. Crveni karton na 1-1 20min do kraja Bayern bi teško izvukao jer ipak su to podjednaki protivnici. Ovako sve je zaboravljeno i eto. Drago mi je jedino zbog našeg Mandžukića sto je zabio, ali mi je žao Kloppa i BVB-a.

Naš Milan je daleko od ovoga. Tehnički i taktički.

Mrki slazem se sa tobom, ali nemoj zaboraviti da je Ribery (ma koliko mu se ja divio za igru i kvalitet) u prvom delu trebao dobiti direktan crveni karton zbog namernog udaranja laktom. Da je tako nesto uradio Ibra ili Balotelli, dobili bi 10 utakmica zabrane igranja, ali posto se radi o igracu Bayerna, onda nista.
Da je Ribery izbacen, drugacije bi se zavrsilo...
FORZA MILAN
Reply
Potpisali smo i Reginia, stopera Empolia. Odličan talent, U21 igrač za Azzure. Okmilan

"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
(05-28-2013, 10:50 AM)mrki Wrote: Potpisali smo i Reginia, stopera Empolia. Odličan talent, U21 igrač za Azzure. Okmilan

a gde je onaj salomon :??
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
(05-28-2013, 11:35 AM)DUCO Wrote:
(05-28-2013, 10:50 AM)mrki Wrote: Potpisali smo i Reginia, stopera Empolia. Odličan talent, U21 igrač za Azzure. Okmilan

a gde je onaj salomon :??

Pff... izgleda da je to bila usluga za Balottelia Raioli, kako sam i sumnjao. Valjda ce ici na posudbu ili neku zamjenu. Kontam da je spor.
( Massimo Morratti )
Reply
http://acmilan-balkan-fans.blogspot.com/...milan.html
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply