Milanezi s Balkana
Kakva bijeda.

Pored Montelle i Van Bastena on će Seedorfa postaviti kao trenera koji će svoju trenersku licencu dobiti kad završi on-line tečaj.
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Corriere dello Sport: Milan dovodi Seedorfa za trenera, Maldinija za pomoćnika

Prema pisanju talijanskog Corriere dello Sporta, uprava Milana spremna je smijeniti Massimiliana Allegrija, te na njegovo mjesto postaviti bivšeg igrača Clarencea Seedorfa...

Nizozemac, koji na svojim leđima ima 37 godina, i dalje igra natjecateljski nogomet u brazilskom Botafogu, s kojim je početkom svibnja osvojio naslov Savezne države Rio de Janeira. Seedorf je tek na kraju prošle sezone napustio Milan (nakon 10 godina), koji mu je, navodi spomenuti izvor, spreman ponuditi trogodišnji ugovor.

No, Seedorf nije jedina Milanova legenda koja bi se u tom slučaju vratila na San Siro. Paolo Maldini (44) vratio bi se nogometu nakon tri godine izbivanja iz istog, a bio bi zadužen za transfere i kontroliranje Seedorfovog "kompleksnog karaktera".

Maldini je u Milanu proveo 24 godine svoje veličanstvene karijere, koju je okončao 2009. godine. Za reprezentaciju je pouzdani stoper upisao 126 nasupa.

Recimo i da je aktualni trener Allegri jutros imao sastanak u uredu potpredsjednika Adriana Gallianija, te da nakon istog nije otkrio nikakve detalje razgovora.

- Nemam ništa za reći. Uživao sam u dugoj kavi s Gallianijem... - rekao je kratko Allegri.

Na novinarsko pitanje da li ostaje trener i za narednu sezonu Allegri je ostao nijem, te samo nastavio hodati...
Reply
Pa što neka ide. Nije problem sto on ide, problem je sto nitko ne dolazi. See cak nije niti trener pobogu!

Maldini u funkciji nekakvog direktora, a Galliani ce otici iz Milana kada svinje budu letjele!

Vidjet cemo sada sto ce biti. Danas ili sutra. Ali da je Seedorf trener to je stvarno jadno.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Curva Sud Milan: 'Stiamo con Allegri, non vogliamo Seedorf in panchina'

Offical saopstenje Curve Sud...Daju podrsku Maxu i ne zele Seedorfa...cijeli tekst imate na curvasudmilano.it
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
Reply
Oglasila se Curva Sud s pismom podrske Alegriju i najavila bojkot ako dovedu Seedorfa jer nije od ranije njihov miljenik i zato sto nema iskustva. Kazu da je neozbiljno dovest trenera pocetnika samo mjesec dana prije priprema za kvalifilkacije LP. S time se apsolutno slazem...
Reply
Iskreno Sedorf je rodeni pobjednik, igrac koji je osvojio sve sto se moglo osvojit, prati ga uspjeh, o Maldiniju netreba trosit rjeci, mislim da bi bili dobra konbinacija, za Alegrija me boli K.... jer je u 3 godine 2 puta pokazo da nesto zna i znao je usrat ko niko, i nek ide sto dalje od Milana.
Reply
kad bi ja znao da berlusconi stavlja seedorfa radi interesa kluba a ne radi osobnih interesa bio bi cca 75% siguran da je to dobar potez. taj zna zanat samo je pitanje za koga radi
Reply
Curva? Predlažem da vam Sale kaže kako je stanje s Curvom.

Ne vole Maldinia i Seedorfa jer im nisu plaćali putovanja i ulizivali im se kao Galliani itd.

Može MAx dome slobodno sto se mene isto tiče. Sad tko je sljedeći to je drugo pitanje.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
@mrki

U pravu si apsolutno sto se tice curve. Ista je to ona curva koja je zvizdala maldiniju na oprostaju, a to je vila sramota nad sramotama.

Znaci, uprava milana zajedno s trenerima vec godinama povlaci nevjerojatno glupe poteze, na san siru nas pobijedi tko god zeli i cijela surva sud suti. Sada treba doc seedorf ili tko vec i odmah su pametni.

Milsim da bi se o njihovoj dosljednosti dalo razgovarati. Odlaskom fosse dei leoni, tamo su se pocele cudne stvari desavati.

Zato bi bilo dobro da nas sale malo uputi i aktualnostima sa tribina.
Reply
A i Gallianiu ne paše Seedorf jer i Seedorf i Maldini su ljudi sa stavom. To je dobro poznato. Ili prevedeno, ljudi koji nisu kukavice.

Mada je Clarence imao perioda u Milanu kada je iskorištavao svoj ugled i štetio ekipi. Ali nije bez veze dobio nadimak "professore".

calciomercato kaze da je See potpisao na 2 godine. Da Higuain ide u Juve i vjerojatno Jovetić, a Mazzari u Merdu.

I, gledao sam Saponaru opet večeras jer nemam šta pametnije trenutno raditi u životu Smile Bio je fenomenalan. Pasovi su mu super precizni i pametni, odlična tehnika i stvarno super igrač. Vidjet ćemo ga na višem novou kako će to biti ali sada igra stvarno fenomenalno.
( Massimo Morratti )
Reply