Hoce li biti sutra klipova Intera ovdje? Da vidimo kako je cudo od djeteta odigralo.
Memo zivota mi nista zlonamjerno. Uopste nije tebi upuceno
|
Milanezi s Balkana
|
|
Hoce li biti sutra klipova Intera ovdje? Da vidimo kako je cudo od djeteta odigralo.
05-19-2013, 09:52 PM
05-19-2013, 09:53 PM
Drago mi je da cu se lazno nadati jos 2-3 mjeseca.
05-19-2013, 09:56 PM
Ne znam što reći. Mogli smo biti pokopani na 0:2 prvo poluvirijeme, onda su nam dali penal ( ne znam je li bio ali mislim... budimo fer ), crveni ko iz topa onom liku, pa poklonili onaj aut na kraju...
NE znam. Moj tata je sjedio pored mene dok sam ja skoro pojeo daljinski i umirao od smijeha zasto ja ovo gledam uopce. Ljudi se smiju Milanu, eto. Hvala bogu pa je gotovo sve ovo. Sada je još jednom Allegri pokazao da je obicna pickica i da nema blage veze sa ovim poslom, kao sto svi u biti i znaju. Ovo sto nam je veceras uradio je... ne znam. LAkrdija od treniranja i ekipe. Barem Silvio nije izgubio nista novca pa nam mopzda da jednog igrača koji je vise od 5mln. Sa Allegriem i nekima od ovih igrača ne moramo nista vise ni pocinjati.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
05-19-2013, 10:00 PM
evo Montele na sky. Jedva cekam.
05-19-2013, 10:02 PM
Mnogo mi je drago za pobjedu i CL...jer drugacije to bi bila godina unazad...prvo 30 miliona...drugo mozemo dovesti dobre igrace...iako ponavljam ne igramo jos CL...
Sto se tice nacina na koji smo prosli...PENAL NIJE POSTOJAO...Siena da je ovako igrala citavu sez nebi ispala.... Umjesto da krene 4-2-1-3 jer nam treba pobjeda a ostao je bez pola veznog on opet krece sa dva DM... I kad konacno da treba promjeniti on ostavlja Ambra koji ima zuti..umjesto da Robinha gurne na stranu on gurne Maria koji postane bezopasan jer je dosta korisniji u 16m kad sa gura na misice i snagu....UZAS ! Jedno vrijeme sam konto da namjerno sve radi krivo i pogresno jer nemam normalan razlog i ispravan razlog za suprotno... Hvalio sam ga kad sam mislio i kritikovao isto tako kad sam mislio da treba...Ali u ova zadnja 2 kola da je spao na zadnji 10 min da na ho-ruk mora osigurati CL...da mu se svira nazor penal itd...ovo je za mene previse....tolko sam se iznerviro u ove zadnje dvije tekme da mislim da sam sebi ljepo skratio zivot....Zelim mu da ne doceka utorak na klupi Milana...pa ko god bio trener...makar i Seedorf...al ja ne mogu vise gledati gluposti i neinteligentne poteze
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
05-19-2013, 10:04 PM
(05-19-2013, 02:01 PM)mrki Wrote: Na ovom forumu sam jednom pročitao najbolji nogometni vic ikada; Moj vic hahahahhahahaha Ja ga izmislio hahahahhahaha
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
05-19-2013, 10:09 PM
(05-19-2013, 10:04 PM)ensar7 Wrote:(05-19-2013, 02:01 PM)mrki Wrote: Na ovom forumu sam jednom pročitao najbolji nogometni vic ikada; Smislio si ga! Stari moj ja ti čestitam na najboljem nogometnom vicu koji sam ja ikad čuo! Smijao sam se cijeli dan.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
05-19-2013, 10:13 PM
Koji gospodin ovaj Galijani. Prvo iskulira Montelu svojim legendarnim osmjehom (ovaj ga kao provocirao kao Milan je bolje šutao penale tokom sezone), a onda ovog Juventusovog mazluma sa Sky obavijestio da je Alegrijev Milan u Alegrijeve 3 sezone osvojio više poena nego Juventus. Naravno skoro da je potvrdio Alegrija jer je po njemu ovo bila fantastična sezona i da se uopšte na početku sezone nadali Ligi prvaka.
E ovo je fudbalski maestro.
05-19-2013, 10:57 PM
Nazalost jedva i nategnuto...penal uopste nije postojao, Baloteli zna primiti udaraca, ali 50% slucajeva se valja bez razloga sto me strasno iritira. Ja se cak nisam ni radovo kad je Mexes dao go, jer sam bio pod utiskom lose igre i nepostojeceg penala. Dobro je neko napiso, bolje posteno igrat ligu uefa, nego nezasluzeno ligu prvaka. Uvijek sam za pravdu. To znaci ako si "mali" poput Siene onda si osudjen uvijek na ovakve stvari...
|
|
« Next Oldest | Next Newest »
|