Da...palermo ima dobrih igraca...slazem se....cudi me da su ispali...ali doveli su dosta igraca za bozic pa se nisu stigli uigrati....jao kakvu su oni ekipu imali prije par godina....balzaretti zaccardo obrana....simplicio pastore bresciano veza...napad miccoli i cavani...i na golu sirigu
|
Milanezi s Balkana
|
|
05-14-2013, 12:36 PM
Zar nije rizično ostaviti ovaj vezni red i nadati se da će 22-godišnjak biti dovoljan da ga unapredi. Odlično je što on toliko obećava i kamo sreće da si u pravu ali mi treba da dovedemo još nekog veznog igrača koji zna šta će s loptom, osim Montoliva trenutno nemamo nijednog takvog i mučimo se bez njega otkako je povredjen. Sve sami trkači, previše ih je, Noćerino možda ide, još koji će otpasti i neka iskoriste te pare na nekog takvog igrača, vrhunskoj klasi poput Fabregasa se ne nadam jer ćemo teško dati tolike pare.
Što se tiče Ljaljića ako ostane Krkić, a izgleda da nudimo 5 miliona, teško će i on doći. Pozadi su se protiv rome oba štopera pokazala ali mislim da je previše grešaka bilo tokom sezone da se samo na njih oslanjamo. Ti mladji su dobro rešenje, zbog rotacije i da polako napreduju.
(05-14-2013, 10:41 AM)geoff Wrote: @Maji, slazem se u svemu sto si napisao. Tu formaciju je i Max vec isprobao...ustvari to mu je plan B...trece formacije nema...ali on nju iskljucivo koristi kad hoce da igra ofanzivno...ta formacija je za Maxov ukus preofanzivna, to je negdje i izjavio...tako da cisto sumnjam da ce on to pokusati...Kad nije pokuso tu formaciju protiv Rome ne znam kad hoce, to mu ne mogu nikako oprostiti....istina da se rjesavamo jednog mesara...ali pitanje kolko bi ta trojka ispred Monta i De Jonga igrala disciplinovano i u odbrani...a premalo nam je sa 6 igraca da se branimo s obzirom da su bekovi, osim De Scigli, polovni...a i stoper znaju kiksat...tako da cisto sumnjam...plus ta trojica Niang-Sharavi-Ljalic su pravo mladi pa je pitanje kolko im se vjeruje... Meni licno je ta formacija kad smo igrali bila odlicna...Bojan je u sredini iza napadaca tu bio daleko najbolji i poletan odlicno povezivao redove...ali mu je zavrsni pas bio los.... Sto se tice Plerma...oni su tako reci zasluzeno i konacno ispali...samo radi Zamparinia...taj covjek je rasprodao ekipu gore nego Mamic...@Kalla je sve dobro nabrojao jos plus Nocerino...pa oni su nas izbacivali u kupu...dok nam nije doso Ibra uvijek smo se mucili protiv njih...Od svih igraca u Palermu mislim da nama moze biti najzanimljiviji Ilicic...Goal.com ga je svrstao u prvi 11 serije A ove sezone...ali ga puno trazi ekipa...tu je i mladi stoper Munoz i napadac Abel Hernandez... P.S. U 16:00 Italjia U-17 igra protiv Slovacke polufinale EP prvenstva ...tri igraca su iz Milanove posade: David Calabria, Vido Luca i Davide Di Molfetta....najvise se spominje ovaj prvi...mali igra ljevog beka...i kazu da je najtelontovaniji u Italiji na toj poziciji ali tek mu je 16 god...
... 119 anni di storia, combatti per la gloria ...
05-14-2013, 07:02 PM
Ajde ko igra PL neka pogleda ovaj post http://www.milanmania.com/forum/showthre...7#pid51667 i neka da komentare
Svi će treneri dati podrške svojim kolegama. To je normalno i ljudski.
_____________________________________________________________ Kažu da bismo mogli dovesti Polia iz Dorie. On je ok, mlad je i defanzivno je ok, čak je i tehnički ok, mada nije baš nešto kreativan. Svakako bolji je od Nocerina i Muntaria koji može isto slobodno negdje ići pa tamo igrat loše i nespremno cijelu godinu a ne kod nas. I pucati po golu 5, 6 puta po tekmi 3m pored gola. Ne znam što realno možemo očekivati od mercata, ali me radu je što imamo dosta igrača za prodati: Nocerino, URBY, Robinho, Didac Vila, Antonini... vjerojatno i Abate. Mislim da Abatea treba hitno prodati i uzeti novac, jer je on beskoristan igrač nama. Stoperi su ok, ali nista posebno. Još jedan je potreban i jedan bek. Ja bih bio SUPER ZADOVOLJAN sa soperom, bekom, jednim ok veznim kao Poli i jednim jako tehničkim veznim. To je 4 igrača. Nije previše i držim fige za to. + Saponara dolazi a u njega imam povjerenja dosta. Pomoći ce samo ako sve bude ok na pripremama i to. I jedva čekam da se moj Milan vrati na 4-3-1-2 ili neki moderni 4-2-3-1 a ne ovaj očajni 4-3-3 gdje imamo 2 akcije: jedna je bek i krilo igraju 2 na 2 1000 puta na tekmi, a druga je nabij loptu naprijed. I sada ako ne dobiju Sienu bojim se da ću zamračit neviđeno na sve skupa ![]() (05-14-2013, 10:22 AM)Maji_TZ Wrote: U zadnje vrijeme se pominje u odbrani Regini igrac Samp trenutno u Empoliu...gradjom posjeca na Chellinia...visok i jak a igra ljevog beka...mislim da je dobio i poziv u mladu repku...Astori,Ogabbona i ovaj mali se najvise spominju... Taj Cristante je igrao stopera, libera, srednjeg eznog, zadnjeg veznog... ljudi kažu na Milan channel da je jedan od najboljih mladih u europi i da ima pas kao snajper. Vidjet cemo. Reginia sam isto gledao, i on je prebačen sa beka na stopera ove godine. Jak je i dosta dobro čita igru, meni djeluje dobro, ali nisam baš nešto posebno pratio tog igrača. Hvale ga i u U21. Astori je loš, vjerujte mi, loš. Ogbonna ima potencijala da bude bar kao Bonucci ako ne i bolji. Milan bi mogao koristiti Salamona za Ogbonnu. Valjda je Salamon prespor, tko zna. Ipak tko to može ispred Bonere igrati? Tko? Pa ni Zaccardo a ne tamo neki Salamon! Ali Di Marzio, poznati novinar tvrdi da je kolumbijac Vergara JAKO velik talent i veliki, veliki potencijal.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau
![]() ( Massimo Morratti )
05-14-2013, 09:37 PM
Ono sto nama treba je ofanzivni vezni u sredini. Prvo cu priznati da nisam ljubitelj sirokih formacija, i ovo sto se desava sa nama me je sad jos vise ubedilo.
Mi igramo vrlo direktno do napadacke linije, ali previse siroko. Ta krila su imala smisla pre Maria, sada kada imamo dominantnog centarfora, prostor na desetki je mnogo otvoreniji. ELS previse pokusava da otvori sut umesto centarfora. Jednostavno tamo gde je ranije prolazio, sada je prevelika guzva. On Nocerino i Konstant se guzvaju po levoj strani i jasu jedan drugog, a sredina zjapi. 433 je lepa kontraska formacija , ali je uzasno staticna i zatvara bekove u ofanzivnom smislu. A mi jednostavno nismo ekipa koja ce imati mnogo prilike da igra na kontru.
I spent a lot of money on booze, birds and fast cars. The rest I just squandered.
05-14-2013, 10:57 PM
(05-14-2013, 07:02 PM)maharaja Wrote: Ajde ko igra PL neka pogleda ovaj post http://www.milanmania.com/forum/showthre...7#pid51667 i neka da komentare Hahahahahhahaha......pa ti si davao rezultat 10-9 stalno, ahahaha, koji si ti lik. Ako ovaj sistem ozivi igrat cu ponovno. Ja sam za.
05-15-2013, 02:43 PM
(05-14-2013, 10:57 PM)MEMO Wrote:(05-14-2013, 07:02 PM)maharaja Wrote: Ajde ko igra PL neka pogleda ovaj post http://www.milanmania.com/forum/showthre...7#pid51667 i neka da komentare Zato sto je stari sistem bodovanja preglup, ali napisi tamo svoje misljenje da se ne davi ovde.
05-15-2013, 03:17 PM
http://www.index.hr/sport/clanak/talijan...77883.aspx
Evo, znam da nije najvjerodostojniji izvor, ali bar se nesto ( negdje ) pise |
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

MILANO SIAMO NOI!!!! 
Vidjet cemo.
Pa ni Zaccardo a ne tamo neki Salamon!