Kovacic obecava puno, premlad je da bi se vec sudilo o njemu, svaka njemu cast na transferu mada je izabrao krive boje. Steta. Bice mali zvijer kako stvari stoje, drago mi je zbog Hrvatske repke ali ne zbog Intera. Pogledajte kako je odigrao protiv Lazija. I nisam znao da nosi broj 10. Svaka cast Mateo.
http://www.index.hr/sport/clanak/buducno...77004.aspx
05-10-2013, 07:12 PM
(This post was last modified: 05-10-2013, 07:24 PM by mrki.)
Kovacic je bolesno dobar igrač. Poludio sam kada sam vidio da je otisao u inter. Sa 18 godinaja se ne sjecam koji je veznjak ovako igrao, i to na poziciji koja u biti nije njegova. Ogromna steta sto Galliani nije pokusao njega dovesti.
Ljudi, jednom sam pitao ali nitko mi mislim nije odgovorio. Je li tko gledao Cristantea? Naseg najboljeg mladog igrača kojeg je htio oteti Chelsea itd. Ali su mu dali profi ugovor na par godina i od nagodinu je u prvih 20 igrača.
Nemojte uspoređivat Fergusona sa Allegriem. Mislim da to nije bas ok. Ne znaci da je svatko Alex ako na pocetku ne uspijeva. Jedan je Ferguson. Mada ga nisam nikada volio, ali on je Sir ferguson jbg.
Koga bih ja uzeo? Ne znam. Na to nije moguce odgovoriti bez da se ti ljudi poznaju bolje nego preko tv-a. Mi mozemo gledati igrače i procjenjivat timove cije igrače odlicno poznamo. Ne mogu sada reci - Montella! Jer ne znam koliko zapravio Viola moze, jer ne pratim taj tim toliko kao Milan. Da mogu odmah sada birati uzeo bih Prandellia, evo. Ali on nije slobodan na ljeto. Tako je Juve uzeo Contea. Valjda ljudi koji su u svijetu calcia i koji za to RADE i primaju plaću imaju i pojma o tome tko je kakav trener.
Kakabanja: kroos, modric, gundogan su stariji igrači sa dugim stažom u svojim klubovima. Usporediti ih sa Kovacicem nema sisla. A reci da Kovacic nije nista posebno je ili neznanje ili zavist. Po mom osobnom misljenju. Covjek je fenomenalan talent. Sjeti se kako su svi ti igrači koje si nabrojao igrali sa 18? I gdje? Pa usporedi. + Kovacic na krivoj poziciji u raspadnutoj momcadi. A kada nesto i napravi nema s kim odigrat akciju. Cak nisam niti ljubitelj Dinama pa da ga hvalim tako bzvz.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
05-10-2013, 08:04 PM
(This post was last modified: 05-10-2013, 08:31 PM by kakabanja.)
(05-10-2013, 02:20 PM)geoff Wrote: @kakabanja
Znaci, ja spomenem pojacanje od 10-15 milijuna eura, a ti pricas o iniesti, modricu ili kroosu. Odlicno si to usporedio.
Nadalje, kovacic je kroz nekoliko mjeseci postao najbolji veznjak intera iako igra na nekoj debilnoj poziciji ispred obrane. Kroz dvije sezone, ukoliko ga ne sprijece vece ozljede ili morattijeve i trenerove nebuloze, mateo kovacic ce biti najbolji vezni igrac u italiji.
I jos, kakve veze ima inter s mojom konstatcijom o ljepoti igre milana?!?
Po tvojoj logici, to treba predstavljati neku olakotnu okolnost ili sta? Pa mi ni taj bijedni inter nismo mogli pobijediti Upravo to igrac kao Kovacic nama nista nebi znacio jer u ekipi vec imamo ako ne bolje onda bar ravnopravne igrace jer za mene su i Flamini i Nocerino i Montoliovo i Muntari za dvije klase iznad Kovacica.
To hoce li biti najbolji igrac u Italiji ne znam ali do sada apsolutno nista nije pokazao ali ama baš ništa. Ja na njega ne gledam subjektivno kao ti vec apsolutno objektivno. Lik nema nikakav sut (ili nam to dosad nije pokazao), radi duple pasove sa bekovima, ako lopta ide prema naprijed to je uglavnom jako loša lopta jer je odbrambeni igrač uglavnom vec kod lopte, u praznom prostoru ga nema nikakako (recimo Flamini je u zadnjih 5 6 utakmica vec dao tri gola i isti ne igra nekakvog bog zna ofanzivca). I mi smo vec kupili Saponaru.
(05-10-2013, 07:12 PM)mrki Wrote: Kovacic je bolesno dobar igrač. Poludio sam kada sam vidio da je otisao u inter. Sa Z18 godinaja se ne sjecam koji je veznjak ovako igrao, i to na poziciji koja u biti nije njegova. Ogromna steta sto Galliani nije pokusao njega dovesti.
Ljudi, jednom sam pitao ali nitko mi mislim nije odgovorio. Je li tko gledao Cristantea? Naseg najboljeg mladog igrača kojeg je htio oteti Chelsea itd. Ali su mu dali profi ugovor na par godina i od nagodinu je u prvih 20 igrača.
Nemojte uspoređivat Fergusona sa Allegriem. Mislim da to nije bas ok. Ne znaci da je svatko Alex ako na pocetku ne uspijeva. Jedan je Ferguson. Mada ga nisam nikada volio, ali on je Sir ferguson jbg.
Koga bih ja uzeo? Ne znam. Na to nije moguce odgovoriti bez da se ti ljudi poznaju bolje nego preko tv-a. Mi mozemo gledati igrače i procjenjivat timove cije igrače odlicno poznamo. Ne mogu sada reci - Montella! Jer ne znam koliko zapravio Viola moze, jer ne pratim taj tim toliko kao Milan. Da mogu odmah sada birati uzeo bih Prandellia, evo. Ali on nije slobodan na ljeto. Tako je Juve uzeo Contea. Valjda ljudi koji su u svijetu calcia i koji za to RADE i primaju plaću imaju i pojma o tome tko je kakav trener.
Kakabanja: kroos, modric, gundogan su stariji igrači sa dugim stažom u svojim klubovima. Usporediti ih sa Kovacicem nema sisla. A reci da Kovacic nije nista posebno je ili neznanje ili zavist. Po mom osobnom misljenju. Covjek je fenomenalan talent. Sjeti se kako su svi ti igrači koje si nabrojao igrali sa 18? I gdje? Pa usporedi. + Kovacic na krivoj poziciji u raspadnutoj momcadi. A kada nesto i napravi nema s kim odigrat akciju. Cak nisam niti ljubitelj Dinama pa da ga hvalim tako bzvz. Hajde prvo o Prandeliju. Vidim zamjeras blamazu Alegriju protiv Barcelone. Nista manja blamaza nije bila Italije protiv Spanije u finalu Evropskog prvenstva. Dalje Prandeli u svojoj karijeri nikad nista nije osvojio osim stoje Fiorentinu odveo u ligu prvaka u onoj sezoni kada smo se mi vec bili raspali nakon calciopolija. Plus sto je covjek mrtvi Juventin (to mi je i najveća zamjerka).
Sto se tice Kovacic kazes neznanje ili zavist. Sto se neznanja tice to je mozda i tacno ali siguran sam da kao takav neznalica imam još uvijek vece znanje npr. od tebe (nije uvreda ali imam pravo na svoje mišljenje). Zavist - na šta bi bio zavistan, to mi nije jasno???
Usporedbe Alegrija i Fergusona jesu malo glupe ali pljuvati po covjeku koji je u svoje prve tri sezona osvojio jedno prvenstvo bez i jednog igraca kojeg je on zelio meni je to uspjeh. Dovodili su mu samo igrace koji su toliko zasrali u svojim klubovima da se niko nije usudio da ih kupi te su ih davali budzašto. A Ferguson je 27 godina vodio Mutd, tim zaštićen od sudija u svom prvenstvu maksimalno te svake godine trosio pare što na gluposti (meni recimo ne može biti ozbiljan trener koji 7.5 miliona da za Bebea) što na dobre igrače. Ali trošio je minimalno 50 miliona funti svake sezone.
Ljudi jel istina da u nedelju igramo u premijernoj kolekciji dresova, zlatna boja !?!
Pojavila se priča za Ljajića, Meneza, Iličića itd.. Lagano se zagrijava calciomercato ludnica
Slaviti trece mjesto u raspaloj ligi? Prije pocetka sezone apsolutni neuspijeh...nakon prvih 8 kola...naucna fantastika... jednako osvajanju scudetta....osigurali smo euroligu sljedece sezone...za ulazak u lp cemo se moratj jako potruditi....
da se razumijemo...sljedecih 5 godina minimalno juve ce bit prvak svake sezone...oni su apsolutni vladari italije...imaju svoj stadion...imaju prihoda vise nego mi duplo..i imaju manje rashoda od nas....sljedecih 5 godina ce imati na raspolaganju minimalno 50 milijuna eura za pojacanja godisnje...nemojte milan vise usporedjivati sa juveom...juve je klasa ako ne i dvije iznad...zalosno je ali je tako...nama je drugo mjesto sljedecih par sezona jednako osvajanju scudetta
@kakabanja
Ako su tebi muntari i nocerino dvije klase iznad kovacica, onda zaista nemamo o cemu vise raspravljati. Mi nismo vjerojatno gledali iste igrace. Mozda postoje neki drugi muntari i nocerino koji zapravo znaju nesto napraviti s loptom, ali ih ja, nazalost, nisam imao prilike gledati.
Kolko se sjecam bilo je ovako:
Milan zapazio Strootmana. Razmisljamo o Strootmanu. Ne uspio prelazak. Milan ceka strootmana. Cilj je strootman. Stromann je spas. Milan stvarno namjerava dovest stromanna da napokon uradi nesto u veznom redu...
I? Strotmann presao u United hahahahahahaha
JArane, kakav ba Menez, Isco, Cerci i sve ostale p.m.? Dosta je vise sanjanja. Iskreno mozemo otvorot kladionicu koga cemo dovuc ovo ljeto. Jer to niko nece znat. Iznenadit ce nas Galliani nekom budalom, za koju do tada niko nije spominjao, a poslije prelaska ga svi hvale. Jel iko od vas ocekivao Pazzinia, Muntaria, de Jonga i Bommela? Da ne nabrajam ostale transfere od nioktud? Znači iskreno možete prestat nagadjat koga cemo dovest, vjeruj mi 99 % taj igrac neće doći. Nemamo para, trabsfer politiku vodi Galliani, jer Allegri nema pojma ko mu treba a našima je to super jer ne moraju se natezat sa trenerom sto mu ne dovode igrače, znaci u klubu je sve bajno. Zato im odgovara Allegri. Svaka druga normalna osoba bi davno digla ruke od ovi budala iz via Turati, samo Južna KURVETINA i dalje stoji i bodri ovo stanje. Jadni su mi svi oni sa drugog prstena koji odobravaju ovakvo ponasanje. Do neki dan protestovali htijeli da se klub pocne vratit u stanje da krenemo ponovo naprijed, da pocnemo sve ispocetka, a sad su zadovoljni i ovom mizerijom? Fuuuuuj gade mi se.
Nemamo para. Pa kako ces imat kad sav novac ode na upravu. I većina na ugovore igraca. A igraci su zasluzili da imaju jeftinije ugovore od Juventusovi. Pa i ja bi bio u dugovanjima.
Suma sumarum, nemamo para i kraj price. Dovest ce nam Galliani nekog i to je to.
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
05-10-2013, 10:28 PM
(This post was last modified: 05-10-2013, 10:29 PM by josip.)
muntari i nocerino za dvije klase bolji od kovacica  . hahahahahahhaahah. jel i traore isto spada u klasu ta dva vrhunska nogometna virtuoza.
05-10-2013, 10:32 PM
(This post was last modified: 05-10-2013, 10:45 PM by kakabanja.)
(05-10-2013, 09:34 PM)geoff Wrote: @kakabanja
Ako su tebi muntari i nocerino dvije klase iznad kovacica, onda zaista nemamo o cemu vise raspravljati. Mi nismo vjerojatno gledali iste igrace. Mozda postoje neki drugi muntari i nocerino koji zapravo znaju nesto napraviti s loptom, ali ih ja, nazalost, nisam imao prilike gledati.
Normalno da nemamo o cemu raspravljati. Obojica su igraci Milana i reprezentativci 2 na evropskom i 4 na svjetskom prvenstvu reprezentacije. Ovo tvoje me podsjeca na onu legendarnu izjavu Igora Biscana iz sportskih prije jedno 10tak godina. Demetrio (Albertini) predribla li ti ikoga u karijeri. I Biscan je tad bio fantasticni talenat.
(05-10-2013, 10:28 PM)josip Wrote: muntari i nocerino za dvije klase bolji od kovacica . hahahahahahhaahah. jel i traore isto spada u klasu ta dva vrhunska nogometna virtuoza.
Traore ne.Ali stvarno ljudi izgubili utakmicu kuci 3:1 i hocete da kazete da je ovaj nekakav vanzemaljac. Recimo Hernanes je za njega izmislio sve sto se izmisliti moze u fudbalu.
(05-10-2013, 10:06 PM)ensar7 Wrote: Kolko se sjecam bilo je ovako:
Milan zapazio Strootmana. Razmisljamo o Strootmanu. Ne uspio prelazak. Milan ceka strootmana. Cilj je strootman. Stromann je spas. Milan stvarno namjerava dovest stromanna da napokon uradi nesto u veznom redu...
I? Strotmann presao u United hahahahahahaha
JArane, kakav ba Menez, Isco, Cerci i sve ostale p.m.? Dosta je vise sanjanja. Iskreno mozemo otvorot kladionicu koga cemo dovuc ovo ljeto. Jer to niko nece znat. Iznenadit ce nas Galliani nekom budalom, za koju do tada niko nije spominjao, a poslije prelaska ga svi hvale. Jel iko od vas ocekivao Pazzinia, Muntaria, de Jonga i Bommela? Da ne nabrajam ostale transfere od nioktud? Znači iskreno možete prestat nagadjat koga cemo dovest, vjeruj mi 99 % taj igrac neće doći. Nemamo para, trabsfer politiku vodi Galliani, jer Allegri nema pojma ko mu treba a našima je to super jer ne moraju se natezat sa trenerom sto mu ne dovode igrače, znaci u klubu je sve bajno. Zato im odgovara Allegri. Svaka druga normalna osoba bi davno digla ruke od ovi budala iz via Turati, samo Južna KURVETINA i dalje stoji i bodri ovo stanje. Jadni su mi svi oni sa drugog prstena koji odobravaju ovakvo ponasanje. Do neki dan protestovali htijeli da se klub pocne vratit u stanje da krenemo ponovo naprijed, da pocnemo sve ispocetka, a sad su zadovoljni i ovom mizerijom? Fuuuuuj gade mi se.
Nemamo para. Pa kako ces imat kad sav novac ode na upravu. I većina na ugovore igraca. A igraci su zasluzili da imaju jeftinije ugovore od Juventusovi. Pa i ja bi bio u dugovanjima.
Suma sumarum, nemamo para i kraj price. Dovest ce nam Galliani nekog i to je to. Otisao tamo za 22 miliona. Za te pare ce Galijani(ako ih ima) dovesti Fabregasa. Cuj 22 miliona.
05-10-2013, 10:48 PM
(This post was last modified: 05-10-2013, 10:56 PM by mrki.)
Nocerino i Muntari klase iznad Kovacica? ok. Obojica su igrači Milana? Da. Nažalost.
Flamini ide naprijed vise? Zato sto je tako postavljen. Objašnjenje dalje necu ni davati u ovom apsurdnom pokusaju rasprave s obzirom da ti znaš nogomet bolje od mene kako kažeš a nije dobro kada lošiji uči boljega. Zato neću raditi ono što nije dobro. Pogledaj kovacic vs lazio. na youtube, i onda mi nađi link JEDNE utakmice koju su tako odigrali nocerino, muntari ili flamini. Bilo koje, u njihovoj sada skoro 10 godišnjoj karijeri. Nocerina smo platili 500 000 eura. Toliko i vrijedi. Flamini je panj koji puno trči, a Muntari je ok igrač koji bi u jednom pravom Milanu odigrao 5 tekmi po sezoni. Da spomenem Modrica za kojeg kazes da je super i da dodam kako je ovo sto Kovacic radi 5 puta bolje od onoga sto je Modric sa 18.
Prandelli juventino? Pa i Pirlo je bio milaista pa je izdao autobiografiju gdje nas pljuje kao da smo najveća gamad.
ensar, slažem se 100%.
I još, mislim da juve uopće nema veće zarade od milana. I oni su čak prijavili -20mln ove godine. Milan - 9. Pazite ipak je njihov stadion 40 000, a bude oko 35 000 na tekmi. To je kao poluprazan San Siro. Ali da smo daleko iza, jesmo. I što prije nađemo neke ulagače to bolje.
P.S.
Bišćan ako i je spominjao ALBERTINIA onda je budala. Albertini...
22mln za Strootmana je previse. Ali United ima novca. Ovo sto ste sve pisali o Fergusonu je sramotno. Čovjeku se klanja sav trenerski svijet. A vi znate bolje.
(05-10-2013, 08:04 PM)kakabanja Wrote: [quote='geoff' pid='51465' dateline='1368192015']
@kakabanja
Hajde prvo o Prandeliju. Vidim zamjeras blamazu Alegriju protiv Barcelone. Nista manja blamaza nije bila Italije protiv Spanije u finalu Evropskog prvenstva.
Usporedbe Alegrija i Fergusona jesu malo glupe ali pljuvati po covjeku koji je u svoje prve tri sezona osvojio jedno prvenstvo bez i jednog igraca kojeg je on zelio meni je to uspjeh. Dovodili su mu samo igrace koji su toliko zasrali u svojim klubovima da se niko nije usudio da ih kupi te su ih davali budzašto. A Ferguson je 27 godina vodio Mutd, tim zaštićen od sudija u svom prvenstvu maksimalno te svake godine trosio pare što na gluposti (meni recimo ne može biti ozbiljan trener koji 7.5 miliona da za Bebea) što na dobre igrače. Ali trošio je minimalno 50 miliona funti svake sezone.
ne, ne. Ne izbacuj me iz konteksta onoga sto govorim! Budi fer.
Zamjeram mu sto gubimo 8 od 10 derbija. Sto spusimo 5 komada od reala na pripremama pa galliani ide urlat u svlačionicu allegriu da je to milan i da tako ne ide. Sto nismo dobili napoli ni jednom, od rome 4, od arsenala skoro ispustili 4:0 jer smo dosli ko pederčići, od lazia 3 tamo, conte nas sprda i izbacuje iz kupa 2 god za redom itd. Max gubi 90% jakih utekmica! Barca je samo jedna. I ne zamjeram mu samo to. Jedna je jedna. 10 puta je navika.
Allegri je imao: Robinho, Cassano, Ibra, Thiago, Nesta, Mexes, Aquilani, Rino, See, Flamini, NOCERINO super heroj, Pato... I igrali smo nikako. Izgubili scudetto kao lakrdijaši. Tko mi kaze da nije imao momčad ja ne znam što da uzvratim. Ne znam eto.
I još, Ferguson je dao 7.5 mln za nekog igrača i promašio. Te si ga ti proglasio da je neozbiljan trener. sir Alex Ferguson - neozbiljan trener? Eto. Naš razgovor je finito.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau 
( Massimo Morratti )
|