Milanezi s Balkana
Allegri viče Abbiattiu: Ne daj loptu Muntariu! (ovaj mu da, i on je skoro izgubi...)
Muntari Abbiattiu: Samo nastavi dodavat...

Eto naš Milan! OkmilanDevilol
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Robinho dvije asistencije....neka malo faraon bude na klupi...jebo ga messi...da ga jebo...
Na 4:0 debil uvodi traorea pazza i messija....a cristante i salamon na klupi ...pa kad ce dobiti priliku ako ne na 4:0 protiv drugoligasa??? Tele ostaje tele...
Reply
Definitivno najslabija ekipa ove sezone. Naši su se poigravali i barem im je tome služilo. Roma nije sigurna za Evropu posle poraza pa će imati dosta motiva protiv nas, bilo bi dobro da odmah tu osiguramo 3. mesto.
Devilcool
Reply
(05-08-2013, 05:49 PM)mrki Wrote: Pa uopce se ne moze opisati koliko je Milan loš. Ogavno nešto.

Samo Mario zna igrati nogomet od 11 igrača. Robinho ispred Shaarawya, koji cijelu sezonu radi 100 na sat. I sada na kraju igra ovaj govnar, koji je i dalje smiješan. Neka ide igrati na plažu. Allegri je konj, gadi mi se i on. Naravno i Abate.

Niang ima 18 god., na njega se glupo ljutiti. A kada je bio u podizanju forme onda ga je ovaj stavio na klupu da Boa igra desno jer Boa nije htio u sredinu da mora trcat nedaj boze.

Tuzno.

Mrki odustani
Robinho je imao dvije asistencije
Allegri je Bog
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(05-08-2013, 07:05 PM)dejo Wrote:
(05-08-2013, 05:49 PM)mrki Wrote: Pa uopce se ne moze opisati koliko je Milan loš. Ogavno nešto.

Samo Mario zna igrati nogomet od 11 igrača. Robinho ispred Shaarawya, koji cijelu sezonu radi 100 na sat. I sada na kraju igra ovaj govnar, koji je i dalje smiješan. Neka ide igrati na plažu. Allegri je konj, gadi mi se i on. Naravno i Abate.

Niang ima 18 god., na njega se glupo ljutiti. A kada je bio u podizanju forme onda ga je ovaj stavio na klupu da Boa igra desno jer Boa nije htio u sredinu da mora trcat nedaj boze.

Tuzno.

Mrki odustani
Robinho je imao dvije asistencije
Allegri je Bog

ma daj, igrao je ocajno. pa ovo je bio trening a on je i dalje ocajan.
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply
Ima li ovdje ijedan zadovoljan navijac?
Reply
(05-08-2013, 08:35 PM)MEMO Wrote: Ima li ovdje ijedan zadovoljan navijac?

tu sam
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Tri boda nam trebaju do kraja lige za kvalifikacije lp-a....doma protiv katastroficne rome ili u gostima protiv drugoligasa siene....
Reply
Ja mislim da bi najbolje bilo sve ove igrače rasprodati i krenuti ponovo graditi ekipu.
Nedo dragi Bog da nam od iduće sezone krene dobro, pa koga bi onda pljuvali po forumu Sad
Zato sve prodati, dovesti 4-5 35+ igrača i još nekoliko nepoznatih, pa da možemo nastaviti sa kritikama.
Reply
Vi ste previse zadovoljni, a nas Milan ne igra dobro i nema dobru ekipu.

Sjetite se malo kako smo proslo kolo odigrali, tko je gledao. Pescaru ne raucnamo jer to je serie b momcad.

u biti 99% cemo biti treci i to je uspjeh za ovaj tim. Sada treba graditi dalje novi Milan ovoga i sljedeceg ljeta. Ocekujem da ce nam trebati 2 godine.
( Massimo Morratti )
Reply