Milanezi s Balkana
Zabole me za njih jer je skudeto otpao, ako nameštaju, a ne bi me čudilo jer je nemoguće da su samo niželigaši u pitanju, možemo opet gledai kalčopoli.
Danas sam zadovoljan i remijem, da ih ostavimo na 6 bodova jer su mi oni najopasnija ekipa pored Juvea a i ostali bismo u trci za 2. mesto. A biće jebeno.
Devilcool
Reply
Ambro oprosti se od kluba i navijaca, hvala ti za sve, i predaj kapitensku Montolivu. Svaka cast! Znaci vjerovat na loptu do kraja i ne odustat. I pored onakvi zvizduka i pritiska: svaka cast Montolivo Smile
Il nuovo capitano
Uvijek gledam da ba penalima i kartonima reagujem neutralno: zasluzen crveni:
Ukradena lopta, trk prema golu s loptom. Rusenje igraca u trku: zuti, lakat u lice: zuti. Znaci: zuti + zuti = crveni.
Ne gledam kao navijac, vec realno gledano jest crveni radi rusenja i prekidanja akcije za gol, zadnji igrac u tom trenutku, i svaki lakat u lice se kaznjava sa zutim kartonom. Znaci sorry, al upravu je Tagliavento
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Nije bio zadnj igrac....po meni na granici zutog i crvenog....samo da se ne uspavamo do kraja....treba zabiti drugi gol
Reply
Momci sa Balkana u Fiorentini: Savic, zamenjen rano zbog povrede, Tomovic - crveni; Jovetic zamenjen zbog povrede.

Bas imaju malerozno prvo poluvreme Okmilan
Reply
Ne znam da li je ono za crveni ali mi trenutno deluje previše oštro, nisam siguran da je poslednji igrač, verovatno bi Šaravi projurio do gola ali ko zna.
Montolivo je takva igračina. Pored silnih žvizduka on se ne uplaši da organizuje svaki napad i doprinese tome da Fiora mora da se brani dobar deo utakmice, a onda uzme loptu i zabije gol, nije mogao bolje da odgovori navijačima. Postao je prava klasa. Šteta i zbog golčine Boatenga ali mi je drago što je opet onaj stari, napadač kakav je Mario samo čini Princa boljim. Opet stigli su da se probude pred kraj i budu opasni ali igrač manje će ih sputavati. Mogli smo još koji da damo, sad će biti još više prostora pa to treba iskoristiti, Fiora može zabiti i sa igračem manje i ne treba rizikovati.
Devilcool
Reply
Nakon ambrosinina kapetan je abbiati...valjda je to svima jasno...nakon abbiatija...zna se...bonera...
Evo konacno drugi gol.....uhh
Reply
hah poklonio im je penal
i ovaj ne igra za Srbiju zbog himne...onaj Mihajlović je smradina
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
(04-07-2013, 01:02 PM)dejo Wrote: hah poklonio im je penal

Kompezacija zbog crvenog...koji je poklonio nama....jebiga
Reply
(04-07-2013, 01:03 PM)kalla1899 Wrote:
(04-07-2013, 01:02 PM)dejo Wrote: hah poklonio im je penal

Kompezacija zbog crvenog...koji je poklonio nama....jebiga

dobio je lakat u glavu...čist crveni
a inače svaki sudac koji kompenzira je kreten
ma daj što je ovo ovdje
3bandiera MILANO SIAMO NOI!!!! 3bandiera
Reply
Imamo igraca vise a ne mozemo se sa loptom sastati.....evo drugi penal...sramota kako igramo
Reply