Milanezi s Balkana
oko cega vi vodite polemiku, ferguson je institucija za alegrija, smjesno poredenje..
Reply
Vala da je i najgori od najgorih, ako igra za moj tim, za mene je bolji i draži mi je nego bilo ko drugi.

Reply
ma englezi su jadni do nemaj kade . Kat su dobili crveni morao e fergi da menja a pogotovo kat e morinjo stavio modric . Bilo e pitanje na vreme kat ce primeti gol. Izvadi dva spica i postavi duplu odbranu i ciao....

Eto kak rade italani ma 1 1 anceloti pojacava odbranu ma 10 min do kraj
Daniele de Rossi in red & black Sad

http://www.youtube.com/watch?v=bSJmMc1cvac RINO GATTUSO ENERGY
Reply
Bravo Juve. Nova 2 boda za koeficijent italije. Engleska 0 bodova. Jos u cetvrtak Inter i Lazio, i to Smile
Njemce ne mozemo skinut, al barem da odbranimo tu cetvrtu poziciju na rankingu.
Ovo veceras je bilo smijesno. Navijao sam za PSG jer hocu da njih dobijemo. Oni pojma nemaju. Svaka malo ozbiljnija ekipa bi veceras srusila Psg. Jedina svijetla tacka je srbin Mazic. Svaka čast Smile znas kako mi je drago da neko s nasi prostora svira u ch. Ligi, i da to odradi perfektno. U zadnjim minutama ni jednom nisam imao strah da ce svirat neki penal ili crveni. Svaka cast covjeku. Nadam se da ce dobit i cetvrtfinale, zasluzio je.
Juve non salantno usla sa 5:0. Al plivaju nazad. Navijam da ih dobijemo u nasoj grupi (tj. da ih dobijemo u polufinalu).
Al hocel meni neko objasnit zasto Kagawa i Rooney jucer sjede na klupi????? Izgleda Fergie jucer poceo isto da se zajebaje kao Löw u polufinalu protiv Italije, prva momcad na klupu - proci cemo mi to i ovako. Stvarno sramota. Kriv je za tu glupost
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
zato jer rooney nije dovoljno discipliniran kao npr. welbeck ili giggs a na onoj strani di je arbeloa ti ne treba neka defenziva pa je bolje to probijat (nani). rooney nista ne donosi u defenzivi tako da mu on ne bi ni pomoga sa igracem manje (usa je tek na 1:2). zivo me zanima sto bi bilo da nije bilo crvenog, valjda bi ga ubacio nakon sta ovaj modrica ubaci u stilu ajmo svi sve u ofenzivu jer alonso i modric nisu neka zastita.
Reply
Do crvenog kartona real nije postojao na terenu, sir je svojom formacijom i izborom igraca pregazio zozea. Stoga uopce nije bitno sto rooney nije igrao kada je postavka bila fantasticna.

Sada mi se vise ne da ulazit u raspravu je li crveni karton bio ili nije, ali gledano sa strane trenera, ferguson je u pripremi utakmice napravio briljantan posao. Kao i allegri prije barce, uostalom. Iako bih vas molio da ne stavljate sira i maxa u istu recenicu.
Reply
Moze li mi neko rec zasto opet Pazzini dobija dres protiv Barce???? Tip koji ke stvarno trom, a veoma dobro znamo da mi tamo trebamo brzinu a ne naguravnje po sesnestercu (kojeg cemo veoma malo gledat), zasto se nije islo na brzi tandem Sharawi-niang sa boateng kao pomoc? Vec se gura opet pazzini i izmislja pozicija Bojana. Jer evo citam na milanews da ce Bojan igrat s sharawiem kao pomoc pazziniu. Sjajno. Znaci kad nama treba rezultat, max nadje isprobavat formaciju s Bojanom. Malog ne ide, a i da ide, zasto bas sad da isprobavas? Rto ti genova pa ga tu testiraj. Jarane bojim se da ne ujebemo tamo. A moras imat na umu da ce sudije sad narocito bit protiv tebe radi silni gluposti koje su se izdesavale
Al haj, mozda se samo varam. Vjerujem da ce Max izvuc najbolje. Imao je gorku skolu protiv Tottenhama a narocito Arsenala. Sad nek se uozbilji i zavrsi taj posao. I ciao cigani
Odricem se sina preko novina bude li navijac Juventusa !!!
Reply
Dobro, juče je bilo očekivano slabije veče. Juve lagano do pobede. PSG znao kako da se zatvori i ovi nisu znali šta će sa loptom, van onog gola nijedna ozbiljna prilika, sve nešto jalavo. Ipak su ovi znatno kvalitetniji.
Dobro si pomenuo Mažića, dobro sudi ove sezone u lš, napreduje i može se očekivati da dobije još veći izazov uskoro, zašto ne.
Devilcool
Reply
Ja bi protiv barce poceo sa bojanom,faraonom i boatengom kao lazna devetka.....
Zasto bojan? Bojan da se razumijemo....nema sta raditi u serie a....on moze igrati samo protiv hobbita iz barce...plus imat ce motiv vise ner su ga prakticki potjerali iz barce u romu........definitivno bi poceo sa bojanom na desnom krilu
Reply
Kakav bojan pa covjek ne moze duel dobiti! Imamo sharaawya, boatenga, nianga i pazzinia pa neka nesto smislja. ja bih isto radije stavio nianga, ali mislim da ce nasa taktika uglavnom biti nabij loptu na pazzinia pa ce ju on spustati i zadrzavati itd.

Ako se budemo branili samo to nece biti dobro, ali ako odigramo pravi presing u sredini i visoko kao na san situ pa ne bi trbali ispustiti 2:0!

No protiv Tottenhama i Arsenala je pokazao da nema blage veza sa gostovanjima u LP. A prosle god s Barcom su nas suci zeznili + ove smo nagaženi od Malage vani itd.

Imamo kornere, prekide, kontre, pa valjda cemo jednoga dati, a onda neka ovi rade što hoće jer ne možemo ČETIRI dobiti! Ne smije ovo izgubiti pobogu!
"It will not be easy. That is why I have always failed where others have succeeded..." Jacques Clouseau Grinser044Icon_lol2
( Massimo Morratti )
Reply